Co se děje na VŠE?

30. 3. 2017 - Veletrh programů MBA s akreditací CAMBAS

Hledat
Pokročilé hledání

Menza Jarov - Jídelní lístek 20.3.2017 - 24.3.2017

Pondělí 20. 3. 2017

  1. Polévka: Hráškový krém
    (hrášek, směs koření, smetana) (1,7)
  1. Hotovka: Vepřová pečeně s houbovým přelivem, bramborová kaše
    (vepřová pečeně, žampión, mouka, směs koření, alergen:1,7
  2. Hotovka: Špagety se smetanovou omáčkou, rajčetem, bazalkou a slaninou
    (těstoviny, rajče, smetana, bazalka, slanina) (1,3,7)
  3. Hotovka: Zeleninový salát s kuřecím masem a francouzským dressingem
    (okurka, ledový salát, paprika, rajče, francouzský dressing, alergen:10)
  4. Hotovka: Kuřecí steak s broskví a sýrem, hranolky
    (kuřecí prsa, eidam, broskev, směs koření , alergen:1,7)
  1. Večeře: Katův šleh, rýže
    (vepřová kýta, směs zeleniny, solamyl, směs koření)

Úterý 21. 3. 2017

  1. Polévka: Čínská pálivá polévka s rýžovými nudlemi
    (směs zeleniny, směs koření, rýžové nudle, alergen:6,9)
  1. Hotovka: Kuřecí ve sladkokyselé omáčce, rýže
    (kuřecí prsa, směs zeleniny, alergen:1)
  2. Hotovka: Námořnické maso, bramborový knedlík
    (hovězí zadní, protlak, víno, mouka, směs koření alergeny:1,3,12)
  3. Hotovka: Těstovinový salát s kuřecím masem a majonézou
    (rajče, okurka, paprika, salát, kuřecí prsa, majonéza, směs koření, alergen:1,3,7)
  4. Hotovka: Vepřová panenka na medu a chilli, krokety
    (vepřová panenka, med, chilli)
  1. Večeře: Smažený sýr, brambor, tatarka
    (eidam, vejce, mouka, strouhanka, směs koření, alergeny:1,3,7)

Středa 22. 3. 2017

  1. Polévka: Rajská s rýží
    (rajský protlak, směs koření, rýže, alergen: 1,3)
  1. Hotovka: Indické kuřecí nudličky, rýže
    (kuřecí prsa, smetana, solamyl, jablka, kari, alergen:7)
  2. Hotovka: Holandský řízek, bramborová kaše, okurka
    (vepřová plec, eidam 30%, vejce, směs koření, alergen:1)
  3. Hotovka: Zeleninový salát se šunkou sýrem a bylinkovým dressingem
    (rajče, okurka, paprika, ledový salát, sýr, jogurt, směs koření, alergen:7)
  4. Hotovka: Pečená kachna, červené zelí, bramborový knedlík
    (kachna, směs koření, červené zelí, alergen:1,3,7)
  1. Večeře: Kuřecí steak s ananasem, brambor
    (kuřecí prsa, eidam, mouka, ananas, alergen: 1,7)

Čtvrtek 23. 3. 2017

  1. Polévka: Hovězí vývar s vejcem a nudlemi
    (alergen:1,3,9)
  1. Hotovka: Smažený pangasius, brambor
    (pangasius, strouhanka, mouka, vejce, směs koření, alergen:1,3,4,7)
  2. Hotovka: Vepřový guláš flamendr, houskový knedlík
    (vepřová plec, protlak, mouka, směs koření, alergeny:1,3,7)
  3. Hotovka: Řecký salát s balkánským sýrem a slaninou / Ovocné knedlíky
    (paprika, rajče, okurka, ledový salát, sýr, slanina, alergen:7) / (1,3,7)
  4. Hotovka: Krůtí steak švestkový dip, americké brambory
    (krůtí prsa, švestková povidla, mouka, směs koření alergen:1)
  1. Večeře: Vepřová pečeně na barevném pepři, bramborová kaše
    (vepřová pečeně, mouka, směs koření, alergeny:1,7,9)

Pátek 24. 3. 2017

  1. Polévka: Selská
    (směs zeleniny, směs koření, žampióny, smetana) (1,7)
  1. Hotovka: Vepřové na česneku se smetanou, houskový knedlík
    (vepřová plec, česnek, mouka, smetana, alergeny:1,3,7)
  2. Hotovka: Penne pomodoro s mozzarellou a šunkou
    (loupaná rajčata, mozzarella, šunka, směs koření, alergen:1,3,7)
  3. Hotovka: Těstovinový salát s kuřecím a červenou cibulkou
    (okurka, ledový salát, paprika, kuř. prsa, červená cibule, rajče, alergen:1,3,7)
  4. Hotovka: Plněná kuřecí roláda, opečený brambor
    (kuřecí prsa, šunka, sýr, směs koření, alergen:1,3,7)

Přejeme dobrou chuť.

Novinka: Informace o obsahu alergenů v jídlech naleznete zde, viz také vyhláška č. 113/2005 Sb..