Co se děje na VŠE?

27. 4. 2017 - Finále soutěže kapel VŠE

Hledat
Pokročilé hledání

Menza Jarov - Jídelní lístek 24.4.2017 - 28.4.2017

Pondělí 24. 4. 2017

  1. Polévka: Hovězí polévka s kapáním
    (alergeny:1,3)
  1. Hotovka: Restovaná drůbeží játra, hranolky, tatarka
    (drůbeží játra, mouka, cibule, směs koření, alergeny:1,3,7)
  2. Hotovka: Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík
    (vepřová plec, okurka, hrášek, smetana, mouka, směs koření, alergeny:1,3,7)
  3. Hotovka: Těstovinový salát s kuřecím masem a majonézou
    (rajče, okurka, paprika, ledový salát, kuřecí prsa, směs koření alergeny:1,3,7)
  4. Hotovka: Krůtí steak se zeleninkou, šunková rýže
    (krůtí prsa, směs zeleniny, směs koření, alergen:1)
  1. Večeře: Vepřová pečeně se slaninou a sýrem, brambor
    (vepřová pečeně, slanina, sýr, alergeny:1,7)

Úterý 25. 4. 2017

  1. Polévka: Dršťková
    (alergen:1)
  1. Hotovka: Vepřové výpečky se zelím, houskový knedlík
    (vepřová plec, zelí, česnek, mouka, mléko, sůl, pepř, alergeny:1,3,7)
  2. Hotovka: Penne all curry
    (kuřecí prsa, smetana, curry, pórek, žampióny, mouka, alergeny:1,7)
  3. Hotovka: Listový salát s kuřecími nudličkami v sezamu s rajčátkem, sladkokyselá zálivka
    (kuřecí prsa, rajče, ledový salát, směs koření, alergen:7)
  4. Hotovka: Kuřecí prsa v bylinkové krustě, brambory
    (kuřecí prsa, směs koření)
  1. Večeře: Vepřový plátek na pepři, hranolky
    (vepřová pečeně, mouka, smetana, směs koření, alergen:1,7)

Středa 26. 4. 2017

  1. Polévka: Zeleninový krém
    (alergeny: 1,7)
  1. Hotovka: Pečená krkovice, brambory, hořčice, cibule
    (vepřová krkovice, směs koření, alergen:10,7)
  2. Hotovka: Rizoto s grilovanou zeleninou a kuřecím masem
    (kuřecí prsa, paprika, žampion, cibule, směs koření, alergen:1)
  3. Hotovka: Zeleninový salát s kousky camembertu, medovo-hořčičný dresink
    (camembert, rajče, okurka, paprika, cibule, ledový salát, alergen:7)
  4. Hotovka: Vepřová panenka ve vinné omáčce, americké brambory
    (vepřová panenka, víno, mouka, směs koření, alergen:1,7)
  1. Večeře: Sýrový burger , hranolky
    (ledový salát, rajče, cibule, tatarka, eidam, alergeny 1,3,7)

Čtvrtek 27. 4. 2017

  1. Polévka: Bramboračka
    (alergeny:1,7,9)
  1. Hotovka: Přírodní vepřový steak, rýže, dušená zelenina
    (vepřová pečeně, směs koření, alergen:1)
  2. Hotovka: Rajská hovězí pečeně, houskový knedlík
    (hovězí zadní, protlak, mouka, směs koření, alergeny: 1,3,7,9)
  3. Hotovka: Zeleninový salát se šunkou a mozzarellou / Jahodové knedlíky
    (rajče, okurka, paprika, ledový salát, šunka, mozzarella, směs koření :7) / (1,3,7)
  4. Hotovka: Kuřecí steak se švestkami, šťouchaný brambor
    (kuřecí prsa, směs koření, alergen:7,1)
  1. Večeře: Katův šleh, hranolky
    (vepřová kýta, kapie, cibule, protlak, směs koření)

Pátek 28. 4. 2017

  1. Polévka: Brokolicová
    (alergeny:1,7)
  1. Hotovka: Kuřecí na čínský způsob, rýže
    (kuřecí prsa, zelí, kapie, žampion, směs koření)
  2. Hotovka: Vepřový guláš flamendr, houskový knedlík
    (vepřová plec, protlak, mouka, směs koření, alergeny:1,3)
  3. Hotovka: Těstovinový salát se šunkou sýrem, francouzský dresink
    (okurka, ledový salát, vřetena, paprika, majonéza, rajče, alergeny:1,3,7)
  4. Hotovka: Kuřecí špíz, hranolky, tzaziky
    (kuřecí prsa, směs zeleniny, slanina, alergen:7)

Přejeme dobrou chuť.

Novinka: Informace o obsahu alergenů v jídlech naleznete zde, viz také vyhláška č. 113/2005 Sb..