Co se děje na VŠE?

21. 11. 2017 - 28. 11. 2017 - Informační schůzky o možnostech studia v zahraničí

23. 11. 2017 - VŠE hledá talent

Další akce »

Hledat
Pokročilé hledání

Menza Jarov - Jídelní lístek 20.11.2017 - 24.11.2017

Pondělí 20. 11. 2017

  1. Polévka: Kuřecí vývar s nudlemi
    (1,3,7)
  1. Hotovka: Šuang-si z kuřecího masa, rýže
    (kuřecí prsa, kapie, pórek, žampióny, česnek, směs koření)
  2. Hotovka: Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík
    (vepřová kýta, mouka, smetana, mléko, směs zeleniny, směs koření) (1,3,7,9)
  3. Hotovka: Těstovinový salát se šunkou a sýrem
    (těstoviny, rajče, okurka, paprika, šunka, eidam, ledový salát) (1,7)
  4. Hotovka: Kuřecí steak s mozzarellou, americké brambory
    (kuřecí prsa, mozzarella) (1,7)
  1. Večeře: Křehká kuřecí směs, rýže
    (kuřecí prsa, pórek, paprika, solamyl, směs koření )

Úterý 21. 11. 2017

  1. Polévka: Gulášová
    (1,3)
  1. Hotovka: Gnocchetti Sardi se smetanovou omáčkou, rajčetem, bazalkou a slaninou
    (těstoviny, rajče, smetana, bazalka, slanina) (1,3,7)
  2. Hotovka: Znojemská hovězí pečeně, houskový knedlík/rýže
    (hovězí kýta, cibule, okurka slanina, mouka, směs koření)
  3. Hotovka: Listový salát s kuřecími stripsy
    (směs salátů, kuřecí prsa, směs koření) (1,3,7)
  4. Hotovka: Pečený kapr na česneku a slanině, vařené brambory
    (4)
  1. Večeře: Kuřecí řízek, bramborová kaše
    (kuřecí prsa, mouka, strouhanka, vejce) (1,3,7,9)

Středa 22. 11. 2017

  1. Polévka: Zeleninový vývar s kapáním
    (1,3,7)
  1. Hotovka: Pečené vepřové, bramborový knedlík, červené zelí
    (vepřová plec, cibule, česnek, mouka, směs koření) (1,3)
  2. Hotovka: Kuřecí maso s ananasem, rýže
    (kuřecí prsa, ananas, solamyl, směs koření)
  3. Hotovka: Těstovinový salát s kuřecím masem a americký dressing
    (těstoviny, kuřecí prsa. rajče, okurka, paprika, ledový salát) (1,7)
  4. Hotovka: Vepřová panenka s houbovým přelivem, krokety
    (vepřová panenka, žampióny, smetana, mouka) (1,7)
  1. Večeře: Smažený sýr, vařené brambory
    (eidam, vejce, strouhanka, směs koření) (1,3,7)

Čtvrtek 23. 11. 2017

  1. Polévka: Květáková
    (1,7)
  1. Hotovka: Zapečené brambory Caprese
    (brambory, mozzarella, smetana,rajčata, směs koření) (1)
  2. Hotovka: Domažlické ragů, houskový knedlík / rýže
    (vepřová plec, cibule, hrášek, okurka, vejce, smetana, mléko, mouka, směs koření) (1,3,7)
  3. Hotovka: Listový salát s kuřecím masem, rajčetem a citrónovou zálivkou / Rýžová kaše s teplým ovocem
    (směs salátů, rajčata, kuřecí prsa) / (7)
  4. Hotovka: Kuřecí prsa marinovaná v bylinkách, hranolky
    (kuřecí prsa, bylinky, slanina, pórek,) (7)
  1. Večeře: Hovězí hamburger, hranolky
    (mleté hovězí, vejce, mouka, směs koření ) (1,3,7)

Pátek 24. 11. 2017

  1. Polévka: Hovězí vývar s játrovou rýží
    (1,3)
  1. Hotovka: Kuřecí rizoto se zeleninou, sypané sýrem
    (kuřecí prsa, směs zeleniny, eidam směs koření ) (7)
  2. Hotovka: Koprová omáčka s vejcem, vařené brambory
    (vejce, smetana, mléko, kopr, ocet, směs koření) (1,3,7))
  3. Hotovka: Těstovinový salát s kuřecím masem a majonézou
    (těstoviny, ledový salát, paprika, rajče, okurka, kuřecí prsa, majonéza) ( 1,3,7)
  4. Hotovka: Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, okurka
    (vepřová pečeně, strouhanka, mouka, vejce, směs koření) (1,3,7)

Přejeme dobrou chuť.

Novinka: Informace o obsahu alergenů v jídlech naleznete zde, viz také vyhláška č. 113/2005 Sb..