Hledat
Pokročilé hledání

Menza Jarov - Jídelní lístek 27.2.2017 - 3.3.2017

Pondělí 27. 2. 2017

  1. Polévka: Slepičí vývar s vejcem
    (alergen: 3)
  1. Hotovka: Vepřový debrecínský guláš, houskový knedlík
    (vepřová plec, párek, protlak, mouka, směs koření, alergeny:1,3,7)
  2. Hotovka: Kuřecí maso po italsku, rýže
    (kuřecí prsa, směs zeleniny, drcená rajčata, solamyl, směs koření)
  3. Hotovka: Těstovinový salát s kuřecím a francouzským dressingem
    (okurka, ledový salát, těstoviny, paprika, rajče, francouzský dressing, alergeny:1,3,10)
  4. Hotovka: Krůtí prsa v kukuřičné krustě, brambory
    (krůtí prsa, kukuřičné lupínky, směs koření, alergeny:1,3)
  1. Večeře: Špagety Carbonara
    (těstoviny, vejce, slanina, smetana, směs koření, alergeny: 1,3,7)

Úterý 28. 2. 2017

  1. Polévka: Frankfurtská
    (alergen:1)
  1. Hotovka: Smažený sýr, brambor
    (eidam, vejce, mouka, směs koření, alergeny:1,3,7)
  2. Hotovka: Vepřové na houbách, houskový knedlík
    (vepřová plec, mouka, cibule, žampióny, směs koření, alergeny:1,3,7)
  3. Hotovka: Zeleninový salát s kuřecím masem a americkým dressingem
    (rajče, okurka, paprika, ledový salát, kuřecí prsa, alergeny: 3,7)
  4. Hotovka: Kuřecí steak s dušenou zeleninou, kuskus
    (kuřecí prsa, směs koření, alergen:1)
  1. Večeře: Kuřecí ďábelská směs, rýže
    (kuřecí prsa, protlak, směs zeleniny)

Středa 1. 3. 2017

  1. Polévka: Kapustová
    (alergeny: 1,7)
  1. Hotovka: Burgundská hovězí pečeně, houskový knedlík
    (hovězí kýta, směs zeleniny, směs koření, perník, mouka, víno) (1,3,9,12)
  2. Hotovka: Treska na másle, bramborová kaše
    (treska, máslo, směs koření, alergeny:4,7,9)
  3. Hotovka: Těstovinový salát se šunkou, sýrem a kukuřicí
    (paprika, rajče, okurka, ledový salát, těstoviny, sýr, šunka, kukuřice, alergeny:1,3,7)
  4. Hotovka: Kuřecí roláda, brambory
    (kuřecí prsa, vejce, směs zeleniny, kapie, směs koření, alergeny:3)
  1. Večeře: Vepřový steak s ananasem, hranolky
    (vepřová kýta, eidam, ananas, směs koření, alergeny:1,7)

Čtvrtek 2. 3. 2017

  1. Polévka: Rajská polévka s bazalkou
  1. Hotovka: Čočka na kyselo, uzenina, cibulka, okurka
    (čočka, ocet, uzenina, mouka, směs koření, alergeny:1)
  2. Hotovka: Záhorácký závitek, brambor
    (vepř.krkovice, cibule, kysané zelí, anglická slanina, směs koření, alergeny:1,10)
  3. Hotovka: Zeleninový salát se šunkou sýrem a bylinkovým dressingem / Povidlový blboun se šodó
    (rajče, okurka, paprika, ledový salát, sýr, jogurt, směs koření, alergeny:7) / (alergeny: 1,3,7)
  4. Hotovka: Kuřecí mini steaky s grilovanou zeleninou
    (kuřecí prsa, lilek, cuketa, paprika, cibule, alergeny:1)
  1. Večeře: Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše
    (kuřecí prsa, mouka, vejce, strouhanka, alergeny:1,3,7,9)

Pátek 3. 3. 2017

  1. Polévka: Hrachová s uzeninou
    (alergen: 1)
  1. Hotovka: Penne s kuřecím masem, drcenými rajčaty a bazalkou
    (kuřecí prsa, drcená rajčata, bazalka, alergeny:1)
  2. Hotovka: Pečený bůček na pivě, červené zelí, houskový knedlík
    (vepřový bůček, pivo, směs koření alergeny: 1,3,7)
  3. Hotovka: Těstovinový salát s kuřecím masem a červenou cibulkou
    (kuřecí prsa, okurka, ledový salát, paprika, červená cibule, rajče, alergeny:1,3)
  4. Hotovka: Chilli con carne, hranolky
    (hovězí zadní, fazole, protlak, směs zeleniny, mouka, směs koření, alergeny:1)

Přejeme dobrou chuť.

Novinka: Informace o obsahu alergenů v jídlech naleznete zde, viz také vyhláška č. 113/2005 Sb..