Co se děje na VŠE?

3. 9. 2017 - 15. 9. 2017 - Seznamovací kurzy pro nově přijaté studenty

Termíny

1. 7. 2017 - 31. 8. 2017 - Letní prázdniny

Další termíny »

Hledat
Pokročilé hledání

Menza Jarov - Jídelní lístek 14.8.2017 - 18.8.2017

Pondělí 14. 8. 2017

  1. Polévka: Slepičí vývar s vejcem
    (alergeny: 3)
  1. Hotovka: Kuřecí směs s fazolkami a slaninou, rýže
    (kuřecí prsa, fazolky, slanina, solamyl )
  2. Hotovka: Těstovinový salát s kuřecím masen a francouzským dressingem
    (okurka, led. salát, těstoviny, paprika, rajče, francouzský dressing, alergen: 10)
  3. Hotovka: Vepřové medailonky s baby karotkou, americké brambory
    (vepřová panenka, karotka, šunka, směs koření, alergen: 1)

Úterý 15. 8. 2017

  1. Polévka: Čočková
    (alergen: 1)
  1. Hotovka: Segedínský guláš, houskový knedlík
    (vepřová plec, kysaný zelí, mouka, smetana, směs koření, alergeny: 1,7)
  2. Hotovka: Zeleninový salát s kuřecím masem a sladkokyselou zálivkou
    (rajče, okurka, paprika, led. salát, kuř. prsa, alergeny: 3,7 )
  3. Hotovka: Kuřecí plátek zapečený se šunkou a sýrem, brambor
    (kuřecí prsa, eidam, šunka, mouka, alergeny: 1,3,7,9)

Středa 16. 8. 2017

  1. Polévka: Bramborová
    (brambory, houby, celer, směs zeleniny, směs koření) (1,7,9)
  1. Hotovka: Penne s kuřecím masem a listovým špenátem
    (kuřecí prsa, listový špenát, česnek směs koření, alergeny: 1,3)
  2. Hotovka: Těstovinový salát se šunkou, sýrem a kukuřicí
    (paprika, rajče, okurka, led. salát, vřetena, sýr, šunka, kukuřice, alergeny: 1,3,7)
  3. Hotovka: Hovězí po sečuansku, hranolky
    (hovězí zadní, směs zeleniny, alergen: 1)

Čtvrtek 17. 8. 2017

  1. Polévka: Zeleninový vývar s kapáním
    (alergeny: 1,3)
  1. Hotovka: Plovdivské maso, bramborový knedlík/kolínka
    (hovězí plec, cibule, česneku, rajčatový protlak, mouka, směs koření)
  2. Hotovka: Těstovinový salát s kuřecím a červenou cibulkou
    (ledový salát, okurka, paprika, kuřecí prsa, červená cibule, rajče, alergeny: 1,3,7)
  3. Hotovka: Losos na bylinkovém másle, pečený brambor ve slupce
    (losos, bylinky, máslo, smetana, slanina, alergen: 7)

Pátek 18. 8. 2017

  1. Polévka: Selská
    (směs zeleniny, směs koření, žampióny, smetana) (1,7)
  1. Hotovka: Kuřecí stroganov, rýže
    (kuřecí prsa, směs zeleniny, smetana, směs koření, alergeny:1,7)
  2. Hotovka: Zeleninový salát se šunkou, sýrem a bylinkovým dressingem
    (rajče, okurka, paprika, ledový salát, šunka, eidam, jogurt, směs koření) (7)
  3. Hotovka: Vepřová rolka plněná sýrem, krokety
    (vepřová pečeně, eidam, niva, alergeny: 3,7)

Přejeme dobrou chuť.

Novinka: Informace o obsahu alergenů v jídlech naleznete zde, viz také vyhláška č. 113/2005 Sb..