Hledat
Pokročilé hledání

Menza Jarov - Jídelní lístek 16.1.2017 - 20.1.2017

Pondělí 16. 1. 2017

  1. Polévka: Žampionová
    (alergen:1)
  1. Hotovka: Boloňské špagety sypané sýrem
    (50% vepřová plec, 50% hovězí plec, protlak, mouka, směs koření, alereny:1,3,7)
  2. Hotovka: Kuřecí kousky v šalotkové omáčce,
    (kuřecí prsa, cibule, mouka, směs koření, alergeny:1,7)
  3. Hotovka: Zeleninový salát s kuřecím masem a americkým dresinkem
    (paprika, rajče, okurka, ledový salát, kuřecí prsa, směs koření, alergeny:3,7)
  4. Hotovka: Smažený hermelín se šunkou, americké brambory, tatarka
    (hermelín, mouka, vejce, strouhanka, šunka, alergeny:1,3,7)
  1. Večeře: Vepřová pečeně na pivě, hranolky
    (vepřová pečeně, směs zeleniny, pivo, směs koření, kečup, rajský protlak, alergeny 1)

Úterý 17. 1. 2017

  1. Polévka: Hovězí vývar s vejcem
    (alergen:3,9)
  1. Hotovka: Cikánská hovězí pečeně, houskový knedlík
    (hovězí zadní, protlak, lečo, mouka, směs koření) (1,3,7)
  2. Hotovka: Smažený květák, brambor, tatarka
    (květák, vejce, strouhanka, mouka, směs koření, alergeny:1,3,7)
  3. Hotovka: Těstovinový salát se šunkou a vajíčkem
    (rajče, okurka, paprika, šunka, vajíčko, těstoviny, alergeny:1,3,7)
  4. Hotovka: Vepřové medailonky, fazolové lusky, opečený brambor
    (vepřová panenka, směs koření) (1)
  1. Večeře: Kuřecí závitek, bramborová kaše
    (kuřecí prsa, šunka, sýr, mouka, směs koření, alergeny:1,7,9)

Středa 18. 1. 2017

  1. Polévka: Drůbeží vývar s kapáním
    (alergeny1,3,9)
  1. Hotovka: Penne s kuřecím masem v rajské omáčce
    (kuřecí prsa, protlak, mouka, směs koření, alergeny:1)
  2. Hotovka: Maso dvou barev, rýže
    (vepřová kýta, kuřecí prsa, zelenina, směs koření)
  3. Hotovka: Zeleninový salát s kuřecím masem a česnekovým dipem
    (rajče, okurka, paprika, ledový salát, kuřecí prsa, majonéza, směs koření, alergen:3)
  4. Hotovka: Hovězí roláda, šťouchané brambory
    (hovězí pečeně, vejce, směs zeleniny, směs koření) (1,3,7)
  1. Večeře: Kuřecí steak na hořčici, hranolky
    (kuřecí prsa, hořčice, směs koření, alergen:10)

Čtvrtek 19. 1. 2017

  1. Polévka: Zelňačka s klobásou
    (alergen:1)
  1. Hotovka: Kuřecí na pórku, rýže
    (kuřecí prsa, pórek, směs koření )
  2. Hotovka: Moravský vrabec, zelí, houskový knedlík
    (vepřová plec, cibule, česnek, mouka, směs koření, alergeny:1,3,7)
  3. Hotovka: Zeleninový salát s vajíčkem, šunkou a jogurt dressing / Zapečené palačinky s tvarohem
    (rajče, okurka, paprika, ledový salát, jogurt, směs koření, alergeny:3,7) / (alergen:1,3,7)
  4. Hotovka: Zapékané kuřecí špízy se sýrem, hranolky, tzaziky
    (kuřecí prsa, zelenina, slanina, směs koření, alergeny:1,7)
  1. Večeře: Kuřecí řízek, brambor, citrón
    (kuřecí prsa, mouka, vejce, strouhanka, alergeny:1,3,7)

Pátek 20. 1. 2017

  1. Polévka: Hovězí vývar s těstovinami
    alergen:1,3,9)
  1. Hotovka: Vepřové ražniči, rýže
    (vepřová kýta, směs zeleniny, mouka, alergen:1)
  2. Hotovka: Sekané biftečky, bramborová kaše
    (50% vepřová plec, 50% hovězí plec, mouka, vejce, směs koření, alergeny:1,3,7,9)
  3. Hotovka: Těstovinový salát s kuřecím masem a francouzským dressingem
    (rajče, okurka, paprika, ledový salát, kuřecí prsa, dressing, alergeny:1,3,7,10)
  4. Hotovka: Krůtí prsa v kukuřičné krustě, brambory
    (krůtí prsa, kukuřičné lupínky, strouhanka, vejce, mouka, směs koření, alergeny:1,3,7)

Přejeme dobrou chuť.

Novinka: Informace o obsahu alergenů v jídlech naleznete zde, viz také vyhláška č. 113/2005 Sb..