Co se děje na VŠE?

27. 9. 2017 - Startup Festival

Termíny

28. 9. 2017 - VŠEFEST

Další termíny »

Hledat
Pokročilé hledání

Menza Jarov - Jídelní lístek 25.9.2017 - 29.9.2017

Pondělí 25. 9. 2017

  1. Polévka: Hovězí polévka s kapáním
    (alergeny:1,3)
  1. Hotovka: Restovaná drůbeží játra, hranolky, tatarka
    (drůbeží játra, směs koření, alergeny:1,3,7)
  2. Hotovka: Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík
    (vepřová plec, okurka, hrášek, smetana, mouka, směs koření, alergeny:1,3,7)
  3. Hotovka: Těstovinový salát s kuřecím masem a majonézou
    (těstoviny,rajče, okurka, paprika, ledový salát, kuřecí prsa, alergeny:1,3,7)
  4. Hotovka: Krůtí steak se zeleninkou, šunková rýže
    krůtí prsa, směs zeleniny, směs koření, alergen:1)
  1. Večeře: Kuřecí maso ve sladkokyselé omáčce, rýže
    (kuřecí prsa, směs zeleniny, směs koření) (6)

Úterý 26. 9. 2017

  1. Polévka: Dršťková
    (alergen:1)
  1. Hotovka: Vepřové výpečky se zelím, houskový knedlík
    (vepřová plec, zelí, česnek, mouka, mléko, sůl, pepř, alergeny:1,3,7)
  2. Hotovka: Penne all curry
    (kuřecí prsa, smetana, curry, pórek, žampióny, mouka, alergeny:1,7)
  3. Hotovka: Zeleninový salát se šunkou a mozzarellou
    (rajče, okurka, paprika, ledový salát, šunka, mozzarella, směs koření :7)
  4. Hotovka: Kuřecí prsa v bylinkové krustě, vařené brambory
    (kuřecí prsa, čerstvé bylinky, směs koření)
  1. Večeře: Katův šleh, hranolky
    (vepřová kýta, kapie, cibule, protlak, směs koření)

Středa 27. 9. 2017

  1. Polévka: Zeleninový krém
    (alergeny: 1,7)
  1. Hotovka: Pečená krkovice, vařené brambory, hořčice, cibule
    (vepřová krkovice, směs koření, alergen:10,7)
  2. Hotovka: Rizoto s grilovanou zeleninou a kuřecím masem
    (kuřecí prsa, paprika, žampion, cibule, směs koření, alergen:1)
  3. Hotovka: Zeleninový salát s kousky camembertu, medovo-hořčičný dresink
    (camembert, rajče, okurka, paprika, cibule, ledový salát, alergen:7)
  4. Hotovka: Vepřová panenka ve vinné omáčce, americké brambory
    (vepřová panenka, víno, mouka, směs koření, alergen:1,7)
  1. Večeře: Sýrový burger , hranolky
    (ledový salát, rajče, cibule, tatarka, eidam, alergeny 1,3,7)

Čtvrtek 28. 9. 2017

  1. Polévka: Bramboračka
    (alergeny:1,7,9)
  1. Hotovka: Vepřový guláš flamendr, houskový knedlík/rýže
    (vepřová plec, protlak, cibule, chilli, mouka, směs koření, alergeny:1,3)
  2. Hotovka: Listový salát s kuřecími nudličkami rajčátkem, sladkokyselá zálivka
    (kuřecí prsa, rajče, ledový salát alergen:7)
  3. Hotovka: Kuřecí steak, šťouchané brambory/hranolky, švestkový dip
    (kuřecí prsa, povidla, směs koření, alergen:7,1)
  1. Večeře: Kuřecí kousky na medu a zázvoru, bramborová kaše
    ( kuřecí prsa, mouka, směs koření) (1,3,7,9)

Pátek 29. 9. 2017

  1. Polévka: Brokolicová
    (alergeny:1,7)
  1. Hotovka: Rajská hovězí pečeně, houskový knedlík
    (hovězí zadní, protlak, mouka, směs koření, alergeny: 1,3,7,9)
  2. Hotovka: Těstovinový salát se šunkou sýrem, francouzský dresink
    (vřetena, ledový salát, okurka, paprika, rajče, šunka, eidam, alergeny:1,3,7)
  3. Hotovka: Kuřecí špíz, hranolky, tzaziky
    (kuřecí prsa, slanina, paprika, cibule, alergen:7)

Přejeme dobrou chuť.

Novinka: Informace o obsahu alergenů v jídlech naleznete zde, viz také vyhláška č. 113/2005 Sb..