Hledat
Pokročilé hledání

Menza Jarov - Jídelní lístek 15.1.2018 - 19.1.2018

Pondělí 15. 1. 2018

  1. Polévka: Hráškový krém
    (hrášek, smetana, směs koření) (1,7)
  1. Hotovka: Menu A5: Kuřecí steak s broskví a sýrem, hranolky
    (kuřecí prsa, eidam broskev, směs koření) (1,7)
  2. Hotovka: Menu B2: Vepřová kýta na žampiónech, bramborová kaše
    (vepřová kýta, žampióny, mouka, smě koření) (1,3,7,9)
  3. Hotovka: Menu B3: Zeleninový salát s kuřecím masem a francouzský dresink
    (kuřecí prsa, ledový salát, okurka, paprika, rajrajčata, francouzský dresink)(10)
  4. Hotovka: Menu C1: Špagety se smetanovou omáčkou, rajčetem a bazalkou
    (těstoviny, rajčata, smetana, bazalka) (1,3,7)
  1. Večeře: Kuřecí kousky v jemné sójové omáčce, rýže
    (kuřecí prsa, sojóvá omáčka)(6)

Úterý 16. 1. 2018

  1. Polévka: Rajská s rýží
    (rajský protlak, rýže, směs koření) (1)
  1. Hotovka: Menu A5: Vepřová panenka na medu a chilli, krokety
    (vepřová panenka, med, chilli)
  2. Hotovka: Menu B2: Námořnické maso, bramborový knedlík
    (hovězí kýta protlak, víno, mouka, směs koření) (1,3,12)
  3. Hotovka: Menu B3: Těstovinový salát s kuřecím masem a majonézou
    (tětoviny, kuřecí prsa, ledový salát, rajčata, okurka, paprika, majonéza)(1,3,7)
  4. Hotovka: Menu C1: Kari vejce, rýže
    (vejce, smetana, krájená rajčata, skořice, kari)(3,7)
  1. Večeře: Smažený sýr, vařené brambory
    (eidam, vejce, mouka, strouhanka) (1,3,7)

Středa 17. 1. 2018

  1. Polévka: Čínská pálivá polévka s rýžovými nudlemi
    (rýžové nudle, směs zeleniny, směs koření) (6,9)
  1. Hotovka: Menu A5: Pečená kachna, bramborový knedlík, červené zelí
    (kachna, červené zelí,směs koření)(1,3,7)
  2. Hotovka: Menu B2: Kuřecí maso ve sladkokyselé omáčce
    (kuřecí prsa, směs zeleniny, solamyl, směs koření)
  3. Hotovka: Menu B3: Zeleninový salát se šunkou, rýrem a bylinkovým dresinkem
    (ledový salát, rajčata, okurka, paprika, eidam, šunka) (7)
  4. Hotovka: Menu C1: Holandský řízek, bramborová kaše, okurka
    (vepřová plec mletá, eidam 30%, vejce, mouka, strouhanka, směs koření)(1,3,7,9)
  1. Večeře: Kuřecí steak s ananasem, vařené brambory
    (kuřecí prsa, eidam, ananas)(1,7)

Čtvrtek 18. 1. 2018

  1. Polévka: Hovězí vývar s vejcem a nudlemi
    (1,3,9)
  1. Hotovka: Menu A5: Krůtí steak, americké brambory, švestkový dip
    (krůtí prsa, švestková povidla, mouka, směs koření) (1)
  2. Hotovka: Menu B2: Vepřový guláš flamendr, houskový knedlík/rýže
    (vepřová plec, protlak, cibule, mouka, směs koření)(1,3,7)
  3. Hotovka: Menu B3: Řecký salát s balkánským sýrem a slaninou
    (ledový salát, paprika, rajčata, okurka, balkánský sýr, slanina)(7)
  4. Hotovka: Menu C1: Ovocné knedlíky s jogurtovým přelivem / Zapečené brambory se zeleninou a sýrem
    (1,3,7) / (brambory, směs zeleniny, eidam, smetana, mléko, směs koření)(9)
  1. Večeře: Kuřecí steak na barevném pepři, bramborová kaše
    (kuřecí prsa, směs pepře) (1,3,7,9)

Pátek 19. 1. 2018

  1. Polévka: Selská
    (směs zeleniny, žampióny, smetana, směs koření)(1,7)
  1. Hotovka: Menu A5: Plněná kuřecí roláda, opečené brambory
    (kuřecí prsa, šunka, sýr, směs koření) (1,3,7)
  2. Hotovka: Menu B2: Vepřové na česneku se smetanou, houskový knedlík
    (vepřová plec, česnek, smetana, mouka)(1,3,7)
  3. Hotovka: Menu B3: Těstovinový salát s kuřecím masem a červenou cibulkou
    (kuřecí prsa, okurka, ledový salát, paprika, rajčata, červená cibule) (1,3,7)
  4. Hotovka: Menu C1: Fazolové burito
    (fazole, kukuřice, rýže, rajčatový protlak, rajčata, cibule, česnek, chilli) (1,37)

Přejeme dobrou chuť.

Novinka: Informace o obsahu alergenů v jídlech naleznete zde, viz také vyhláška č. 113/2005 Sb..