Co se děje na VŠE?

14. 5. 2018 - 22. 6. 2018 - Zkouškové období

Hledat
Pokročilé hledání

Menza Jarov - Jídelní lístek 21.5.2018 - 25.5.2018

Pondělí 21. 5. 2018

  1. Polévka: Hovězí vývar s nudlemi
    (1,3)
  1. Hotovka: Menu A5: Kuřecí maso s rokfórovou omáčkou, krokety
    (kuřecí prsa, niva, eidam, smetana) (1,7)
  2. Hotovka: Menu B2: Vepřová kýta na česneku, špenát, bramborový knedlík
    (vepřová kýta, česnek, špenát, vejce, směs koření) (1,3,7)
  3. Hotovka: Menu B3: Těstovinový salát s kuřecím masem
    (kuřecí prsa, těstoviny, ledový salát, rajče, okurka, paprika) (1,3)
  4. Hotovka: Menu C1:Gnocchetti Sardi Toscano
    (těstoviny, šunka, loupaná rajčata, česnek, směs koření) (1,3,7)
  1. Večeře: Přírodní kuřecí steak, šťouchané brambory
    (kuřecí prsa, cibule, anglická slanina, směs koření) (1,7)

Úterý 22. 5. 2018

  1. Polévka: Kulajda
    (1,3,7)
  1. Hotovka: Menu A5: Pečené kuřecí stehno, jarní nádivka, vařené brambory
    (kuřecí stehno, slanina, houska, vejce, mléko, jarní cibulka, směs koření) (1,3)
  2. Hotovka: Menu B2: Frankfurtská hovězí pečeně, houskový knedlík/rýže
    (hovězí zadní, párek, směs koření) (1,3,7,13)
  3. Hotovka: Menu B3: Zeleninový salát se kuřecím masem, kukuřicí a jogurt. dipem
    (kuřecí prsa,rajče, okurka, paprika, šunka, kukuřice, ledový salát) (7)
  4. Hotovka: Menu C1:Špagety s hlívou ústřičnou na smetaně
    (těstoviny, hlíva ústřičná, smetana, mléko, směs koření) (1,3,7)
  1. Večeře: Vepřový řízek, bramborová kaše
    (vepřová kýta, vejce, strouhanka, směs koření) (1,3,7,9)

Středa 23. 5. 2018

  1. Polévka: Zeleninový vývar s vejcem
    (3)
  1. Hotovka: Menu A5: Marinovaný kuřecí steak, americké brambory, brusinkový dip
    (kuřecí prsa, brusinky) (1)
  2. Hotovka: Menu B2: Krušovický vepřový guláš, houskový knedlík
    (vepřová plec, pivo, směs koření) (1,3,7)
  3. Hotovka: Menu B3: Zeleninový salát s kuřecím masem a nivou
    (kuřecí prsa, paprika, rajče, okurka, ledový salát, niva) (7)
  4. Hotovka: Menu C1:Pangasius v kukuřičné krustě, bramborová kaše
    (pangas, vejce, kukuřičné lupínky, směs koření) (1,3,4,7,9)
  1. Večeře: Kuřecí nudličky s pórkem a houbami, opečený brambor
    (kuřecí prsa, pórek, žampióny, směs koření)

Čtvrtek 24. 5. 2018

  1. Polévka: Květáková
    (1,7)
  1. Hotovka: Menu A5: Vepřová panenka v bylinkové krustě, šťouchané brambory
    (vepřová panenka, bylinky, slanina, cibule, směs koření) (3,7)
  2. Hotovka: Menu B2: Kung-pao, rýže
    (kuřecí prsa, směs zeleniny, arašídy, sojová omáčka, solamyl) (5,6)
  3. Hotovka: Menu B3: Zeleninový salát s kuřecím masem, kukuřicí, francouzský dresink
    (rajče, okurka, paprika, ledový salát, kuřecí prsa, směs koření) (7)
  4. Hotovka: Menu C1: Špekové knedlíky se zelím / Menu C2: Zapečené palačinky s povidly
    (1,3,7) / (1,3,7)
  1. Večeře: Kuřecí ražniči, hranolky
    (kuřecí prsa, paprika, cibule, slanina, směs koření) (10)

Pátek 25. 5. 2018

  1. Polévka: Gulášová
    (1)
  1. Hotovka: Menu A5: Plněná tortilla kuřecím masem a čerstvou zeleninou
    (kuřecí prsa, ledový salát, rajče, okurka, paprika) (1,3,7)
  2. Hotovka: Menu B2: Vepřové na leču, bramborový knedlík
    (vepřová kýta, papriky, rajčata, cibule, rajčatový protlak, směs koření) (1,3,7)
  3. Hotovka: Menu B3: Těstovinový salát s kuřecím, sýrem a česnekovým dipem
    (kuřecí prsa, eidam, těstoviny, ledový salát, okurka, rajče, paprika) (1,3,7)
  4. Hotovka: Menu C1:Smažené žampiony, vařené brambory
    (žampiony, mouka, strouhanka, vejce) (1,3,7)

Přejeme dobrou chuť.

Novinka: Informace o obsahu alergenů v jídlech naleznete zde, viz také vyhláška č. 113/2005 Sb..