Co se děje na VŠE?

27. 9. 2017 - Startup Festival

Termíny

28. 9. 2017 - VŠEFEST

Další termíny »

Hledat
Pokročilé hledání

Menza Jarov - Jídelní lístek 18.9.2017 - 22.9.2017

Pondělí 18. 9. 2017

  1. Polévka: Drůbeží vývar s kapáním
    (alergeny:1,3)
  1. Hotovka: Vepřové ragů, kolínka
    (vepřová plec, mrkev, cibule, česnek protlak, červené víno, mouka, směs koření alergeny:1,3,7)
  2. Hotovka: Kapustový karbanátek, bramborová kaše
    (kapusta, vejce, strouhanka, mouka, směs koření, alergeny:1,3,7,9)
  3. Hotovka: Těstovinový salát se šunkou a sýrem
    (rajče, okurka, paprika, ledový salát, šunka, sýr, směs koření alergeny:1,3,7)
  4. Hotovka: Kuřecí steak Capresse, hranolky
    (kuřecí prsa, rajčata, mozzarella, směs koření, alergen:1,7)
  1. Večeře: Křehká kuřecí směs, rýže
    (kuřecí prsa, pórek, paprika, solamyl, směs koření )

Úterý 19. 9. 2017

  1. Polévka: Rajčatová s bazalkou
    (alergen:1)
  1. Hotovka: Špagety Toscana Špagety Toscana
    (těstoviny, kuřecí prsa, loupaná rajčata, česnek, směs koření, alergeny:1,3,7)
  2. Hotovka: Bramborové knedlíky plněné uzeninou, zelí
    (alergeny:1,3,7)
  3. Hotovka: Zeleninový salát s vepřovou pečení, medovo-hořčičný dresink
    (vepřová pečeně, rajče, okurka, paprika, cibule, ledový salát, alergen:7,10)
  4. Hotovka: Vepřová pečeně v pivním těstíčku, šťouchané brambory
    (vepřová pečeně, vejce, mouka, pivo, směs koření, alergen: 1,3,7)
  1. Večeře: Kuřecí řízek, bramborová kaše
    (kuřecí prsa, mouka, strouhanka, vejce, alergeny:1,3,7,9)

Středa 20. 9. 2017

  1. Polévka: Zeleninový vývar s rýží
    (alergeny: 1,7)
  1. Hotovka: Pikantní výpečky, houskový knedlík/rýže
    (vepřová plec, cibule, kapie, chilli, směs koření, alergen:1)
  2. Hotovka: Smažený sýr, brambor
    (eidam, vejce, mouka, strouhanka, alergen:1,3,7)
  3. Hotovka: Zeleninový salát s kuřecím masem, americký dresink
    (kuřecí prsa, rajče, okurka, paprika, cibule, ledový salát, alergen:7)
  4. Hotovka: Kuřecí roláda, americké brambory
    (kuřecí prsa, eidam, špenát, směs koření, alergen:1,7)
  1. Večeře: Kuřecí s bambusovými výhonky, rýže
    (kuřecí prsa, bambusové výhonky, solamyl)

Čtvrtek 21. 9. 2017

  1. Polévka: Kyselica
    (kysané zelí, brambory, klobása, mléko, smetana, mouka, alergeny:1,7)
  1. Hotovka: Penne Carbonara
    (těstoviny, slanina, smetana, vejce, směs koření, alergen:1,3,7)
  2. Hotovka: Pečené kuřecí stehno, bramborová kaše
    (kuřecí stehno, protlak, mouka, směs koření, alergeny: 1,3,7,9)
  3. Hotovka: Zeleninový salát se šunkou a vajíčkem
    (rajče, okurka, paprika, ledový salát, šunka, vejce, směs koření, alergen:3)
  4. Hotovka: Losos na citrónech, šťouchaný brambor
    (losos, směs koření, alergen:4)
  1. Večeře: Kuřecí po staročesku, hranolky
    (kuřecí prsa, smetana, jablka, rozinky, směs koření, alergeny: 1,7)

Pátek 22. 9. 2017

  1. Polévka: Krupicová s hráškem
    (alergeny:1)
  1. Hotovka: Kuřecí na česneku, houskový knedlík, špenát
    (kuřecí prsa, špenát, směs koření, alergen:1,3,7)
  2. Hotovka: Čevabčiči, brambory, hořčice, cibule
    (mleté maso, vejce, mouka, směs koření, alergeny:1,3)
  3. Hotovka: Těstovinový salát s kuřecím masem, americký dresink
    (těstoviny, okurka, ledový salát, paprika, rajče, alergeny:1,3,7)
  4. Hotovka: Bramborové noky s kuřecím masem, rajčaty a bazalkou
    (kuřecí prsa, loupaná rajčata, bazalka, alergen:1,3,7)

Přejeme dobrou chuť.

Novinka: Informace o obsahu alergenů v jídlech naleznete zde, viz také vyhláška č. 113/2005 Sb..