Hledat
Pokročilé hledání

Menza Volha - Jídelní lístek 16.1.2017 - 20.1.2017

Pondělí 16. 1. 2017

  1. Polévka: Kuřecí vývar s vejcem a nudlemi / Žampionová
    (alergeny:1,3,7) / (alergen:1)
  1. Hotovka: Vepřová krkovice , bramborová kaše
    (vepřová krkovice, směs koření, mouka) (1,7,9)
  2. Hotovka: Gnocchi s kuřecím masem a kukuřicí
    (kuřecí prsa, mouka, směs koření) (1,3,7)
  3. Hotovka: Prejt, brambory, zelí
    (alergen:1)
  4. Hotovka: Listový salát s krabími tyčinkami a majonézou
    (směs salátu, rajče, paprika mix krabí tyčinky, majonéza) (1,3,4,)
  5. Hotovka: Krůtí steak, brusinkový dip, šťouchané brambory
  1. Večeře: Kuřecí steak po provensálsku, brambory
    (kuřecí prsa, brambory, směs koření) (1)

Úterý 17. 1. 2017

  1. Polévka: Kuřecí vývar s vejcem a nudlemi / Frankfurtská
    (alergeny:1,3,7) / (uzenina, mouka, směs koření) (1,3)
  1. Hotovka: Srbský guláš, houskový knedlík
    (hovězí plec, rajčata, paprika, mouka, směs koření) (1,3,7)
  2. Hotovka: Holandský řízek, bramborová kaše, okurka
    (mleté vepřové maso, sýr, směs koření, mouka) (1,3,7,9)
  3. Hotovka: Kuřecí na sladkokyselo s ananasem, rýže
    (kuřecí prsa, směs zeleniny, ananas, solamyl) (6,12)
  4. Hotovka: Zeleninový salát s kuřecími kousky a jogurtovou zálivkou
    (směs listových salátů, okurka, rajče, paprika, kuřecí prsa)(7)
  5. Hotovka: Vepřová panenka, americké brambory, bylinkový dip
    (vepřová panenka, mouka, směs koření, 1,7)
  1. Večeře: Těstovinový salát se šunkou, sýrem a kuřecím masem
    (kuřecí prsa, šunka, eidam, těstoviny) (1,3)

Středa 18. 1. 2017

  1. Polévka: Kuřecí vývar s vejcem a nudlemi / Brokolicová
    (alergeny:1,3,7) / (alergeny:1,7)
  1. Hotovka: Vepřový vrabec, špenát, houskový knedlík
    (vepřová plec, mouka, směs koření, špenát) (1,3,7)
  2. Hotovka: Džuveč (vepřové rizoto)
    (vepřová plec, směs zeleniny, směs koření)
  3. Hotovka: Kuřecí směs na pórku, kari rýže
    (kuřecí prsa, směs koření, solamyl) (1,6)
  4. Hotovka: Těstovinový salát se šunkou a sýrem, francouzský dresink
    (směs salátů, okurka, paprika, rajče, šunka, sýr, těstoviny, majonéza, hořčice, med) (1,3,7,10)
  5. Hotovka: Tortilla s kuřecím masem a zeleninkou
    (hovězí kýta, směs zeleniny, směs koření) (1,3,10)
  1. Večeře: Vepřová pečeně na pivě, hranolky
    (vepřová pečeně, směs zeleniny, pivo, směs koření, kečup, rajský protlak)

Čtvrtek 19. 1. 2017

  1. Polévka: Kuřecí vývar s vejcem a nudlemi / Fazolová
    (alergeny:1,3,7) / (fazole, směs koření, mouka) (1)
  1. Hotovka: Svíčková hovězí pečeně, houskový knedlík
    (hovězí kýta, směs zeleniny, směs koření, smetana) (1,3,7,9,10)
  2. Hotovka: Pečené kuřecí stehno na slanině, brambor
  3. Hotovka: Drůbeží játra na cibulce, rýže
    (drůbeží játra, mouka, cibule, sůl, pepř) (1)
  4. Hotovka: Listový salát se smaženými sýrovými kousky a americkým dresinkem
    (směs salátů, rajče, eidam, majonéza)(1,3,7,10)
  5. Hotovka: Kuřecí steak zapečený s hermelínem, hranolky
    (kuřecí prsa, hermelín) (1,3,7)
  1. Večeře: Vepřový steak v sýrovém těstíčku, bramborová kaše
    (vepřová pečeně, mouka, vejce, eidam) (1,3,7,9)

Pátek 20. 1. 2017

  1. Polévka: Kuřecí vývar s vejcem a nudlemi / Zelná s klobásou
    (alergeny:1,3,7) / (zelí , mouka, směs koření, klobása) (1,3)
  1. Hotovka: Kuřecí maso po Italsku, rýže
    (kuřecí prsa, směs zeleniny, drcená rajčata, solamyl, směs koření)(1,3,7)
  2. Hotovka: Vepřový steak na tymiánu, hranolky
    (vepřová pečeně, směs koření, mouka) (1)
  3. Hotovka: Ovocné knedlíky
    (alergeny:1,3,7)
  4. Hotovka: Těstovinový salát s kuřecím masem
    (těstoviny, rajče, okurka, paprika, kuřecí prsa, ledový salát, alergeny:1,7)
  5. Hotovka: Krůtí medailonky s restovanou zeleninou, šťouchané brambory
    (krůtí prsa, cibule, paprika, cuketa, lilek, žampión, směs koření) (1,7)

Přejeme dobrou chuť.

Novinka: Informace o obsahu alergenů v jídlech naleznete zde, viz také vyhláška č. 113/2005 Sb..