Co se děje na VŠE?

20. 2. 2018 - 27. 2. 2018 - Přihlášky na výměnné bakalářské studijní pobyty

Hledat
Pokročilé hledání

Menza Volha - Jídelní lístek 19.2.2018 - 23.2.2018

Pondělí 19. 2. 2018

  1. Polévka: Uzená s kroupami / Gulášová
    (kroupy, směs koření) / (mleté maso, brambory, směs koření ) (1)
  1. Hotovka: Hovězí maso, koprová omáčka, houskový knedlík
    (hovězí zadní, mléko, kopr, směs koření) (1,7,3)
  2. Hotovka: Vepřový steak zapečený s uzeným sýrem, rýže
    (vepřová pečeně, uzený sýr, směs koření) (1,7)
  3. Hotovka: Katův šleh, rýže
    (vepřová kýta, kapie, cibule. kečup, pórek, směs koření) (1)
  4. Hotovka: Zeleninový salát s kuřecím masem, italský dresink
    (kuřecí prsa, směs salátu, rajče, paprika, okurka) (7)
  5. Hotovka: Kuřecí steak se slaninou a nivou, americké brambory
    (kuřecí prsa, slanina, niva, mouka, směs koření) (1,7)
  1. Večeře: Kuřecí kousky v pivní marinádě, vařené brambory
    (kuřecí prsa, pivo, solamyl, hořčice, směs koření) (6,10)

Úterý 20. 2. 2018

  1. Polévka: Uzená s kroupami / Frankfurtská
    (kroupy, směs koření) / (uzenina, směs koření) (1)
  1. Hotovka: Pivovarský guláš, rýže
    (hovězí zadní, pivo, rajský protlak, kapie, směs koření) (1)
  2. Hotovka: Pangasius zapečený se sýrem a rajčaty, bramborová kaše
    (pangasius, eidam, rajčata, směs koření) (3,4,7,9)
  3. Hotovka: Francouzské brambory
    (uzenina, cibule, smetana, vejce, směs koření) (3,7)
  4. Hotovka: Listový salát s camembertem a brusinkovým dipem
    (směs salátů, rajče, okurka, camembert, brusinky) (3,7)
  5. Hotovka: Medailonky z vepřové panenky s pepřovou omáčkou, krokety
    (vepřová panenka, smetana, mléko, směs koření) (1)
  1. Večeře: Vepřová steak zapečený s beraními rohy, hranolky
    (vepřová kýta, směs koření, paprika, solamyl, směs koření) (1)

Středa 21. 2. 2018

  1. Polévka: Uzená s kroupami / Špenátová s vejcem
    (kroupy, směs koření) / (špenát, vejce, smetana, směs koření) (1, 3, 7)
  1. Hotovka: Plněné papriky, houskový knedlík
    (mleté maso, směs zeleniny, rajský protlak, směs koření) (1)
  2. Hotovka: Čočka na kyselo, uzené maso, okurka
  3. Hotovka: Kuřecí směs s ananasem, rýže
    (kuřecí prsa, směs zeleniny, ananas, směs koření) (6)
  4. Hotovka: Těstovinový salát s kuřecím masem a majonézou
    (kuřecí prsa, těstoviny, směs salátů, okurka, paprika, rajče, majonéza) (1,3,7)
  5. Hotovka: Plněná krůtí rolka, hranolky
    (krůtí prsa, směs zeleniny, vejce, slanina) (1,3,7)
  1. Večeře: Vepřový řízek, bramborová kaše
    (vepřová pečeně, strouhanka, vejce) (1,3,7,9)

Čtvrtek 22. 2. 2018

  1. Polévka: Uzená s kroupami / Dršťková z hlívy
    (kroupy, směs koření) / (hlíva, směs koření ) (1)
  1. Hotovka: Segedínský guláš, houskový knedlík
    (vepřová plec, zelí, mléko, smetana, směs koření) (1,3,7)
  2. Hotovka: Boloňské špagety
    (mleté maso, rajský protlak, drcená rajčata, česnek, směs koření) (1,3)
  3. Hotovka: Záhorácký závitek, vařené brambory
    (vepřová krkovice, zelí, slanina, směs koření) (1)
  4. Hotovka: Zeleninový salát s tuňákem a vejcem
    (směs salátů, okurka, paprika, rajče, tuňák, vejce) (3,4)
  5. Hotovka: Kuřecí mini steaky s grilovanou zeleninou
    (kuřecí prsa, paprika, cuketa, cibule) (1)
  1. Večeře: Maso dvou barev, hranolky
    (vepřová kýta, kuřecí prsa, směs zeleniny, solamyl, směs koření) (6)

Pátek 23. 2. 2018

  1. Polévka: Uzená s kroupami / Červená čočková
    (kroupy, směs koření) / (čočka, směs koření ) (1)
  1. Hotovka: Uzené maso, bramborová kaše, okurka
    (uzená krkovice, směs koření) (1,7,9)
  2. Hotovka: Kuřecí směs s mandlemi, rýže
    (kuřecí prsa, mandle, směs zeleniny, směs koření) (6,8)
  3. Hotovka: Knedlíky s borůvkovou náplní
    (kynutý knedlík s borůvkovou náplní) (1,3,7)
  4. Hotovka: Těstovinový salát s kuřecím masem a americký dresink
    (kuřecí prsa, těstoviny, rajče, okurka, paprika, ledový salát) (1,7)
  5. Hotovka: Pikantní vepřová směs, bramborák
    (vepřová kýta, žampion, pórek, kečup, rajský protlak, brambor, směs koření)(1,3,7)

Přejeme dobrou chuť.

Novinka: Informace o obsahu alergenů v jídlech naleznete zde, viz také vyhláška č. 113/2005 Sb..