Co se děje na VŠE?

15. 5. 2017 - 23. 6. 2017 - Zkouškové období

Hledat
Pokročilé hledání

Menza Volha - Jídelní lístek 22.5.2017 - 26.5.2017

Pondělí 22. 5. 2017

  1. Polévka: Hovězí vývar s játrovými knedlíčky / Rajská s těstovinovou rýží
    (alergeny:1,3) / (rajský protlak, směs koření, těstovinová rýže) (1,3,)
  1. Hotovka: Frankfurtská hovězí pečeně, houskový knedlík
    (hovězí kýta, klobása, mouka, směs koření) (1,3,7)
  2. Hotovka: Vepřový steak na oregánu, rýže
    (vepřová pečeně, směs koření, mouka) (1)
  3. Hotovka: Penne s kuřecím masem a sýrovou omáčkou
    (penne, kuřecí prsa, smetana, ,sýr, směs koření, mouka)(1,3,7)
  4. Hotovka: Zeleninový salát s vepřovým masem a kukuřicí
    (směs salátů, rajče, okurka, paprika, vepřová kýta )
  5. Hotovka: Krůtí prsa s česnekovým dipem, americký brambor
    (krůtí prsa, směs koření, mouka) (1)
  1. Večeře: Vepřová indická směs, hranolky
    (vepřová kýta, pórek, žampion, zelí, arašídy, směs koření, solamyl) (5,6)

Úterý 23. 5. 2017

  1. Polévka: Hovězí vývar s játrovými knedlíčky / Pórková s vejcem
    (alergeny:1,3) / (alergeny:1,3,7)
  1. Hotovka: Zabijačkový guláš, houskový knedlík
    (vepřová plec, játra, ledvinky, směs koření, mouka)(1,3,7)
  2. Hotovka: Kuřecí směs s fazolkami a hráškem, rýže
    (kuřecí prsa, hrášek, fazolky, směs koření, solamyl) (6)
  3. Hotovka: Sekaná, bramborová kaše, okurka
    (mleté maso, směs koření, mouka) (1,3,7,9)
  4. Hotovka: Zeleninový salát s kuřecím masem a baby karotkou
    (směs salátů, rajče, okurka, paprika, kuřecí prsa, karotka)
  5. Hotovka: Grilovaná krkovice, šťouchané brambory, salát coleslaw
    (krkovice, směs koření, slanina, smetana) (1)
  1. Večeře: Kuřecí hamburger, hranolky
    (kuřecí prsa, ledový salát, rajčata, cibule, majonéza)(1,3,7)

Středa 24. 5. 2017

  1. Polévka: Hovězí vývar s játrovými knedlíčky / Staročeská bramboračka
    (alergeny:1,3) / (brambory, směs koření, zeleniny)(1)
  1. Hotovka: Pečené vepřové maso, zelí, houskový knedlík
    (vepřová plec, směs koření, mouka, rozmarýn, směs koření) (1,3)
  2. Hotovka: Kapustový karbanátek, bramborová kaše
    (1,3,7,9)
  3. Hotovka: Kuřecí maso na kari, rýže
    (kuřecí prsa, žampión, pórek, směs koření, solamyl) (6)
  4. Hotovka: Zeleninový salát s restovanou slaninou a nivou
    (směs salátů, rajče, okurka, paprika, niva, slanina) (7)
  5. Hotovka: Chilli con carne, hranolky
    (hovězí kýta, směs zeleniny, směs koření, fazole, solamyl) (6)
  1. Večeře: Pečené kuřecí stehno, brambor

Čtvrtek 25. 5. 2017

  1. Polévka: Hovězí vývar s játrovými knedlíčky / Zabíjačková polévka
    (alergeny:1,3) / (jelítko, kroupy, majoránka, česnek, pepř, sůl)(1)
  1. Hotovka: Hovězí se švestkovou omáčkou, houskový knedlík
    (hovězí plec, švestková povidla, směs koření, mouka) (1,3,7)
  2. Hotovka: Vepřový steak zapečený po balkánsku, rýže
    (vepřová pečeně, směs koření, lečo, mouka) (1,7)
  3. Hotovka: Bramborový guláš „Buřtguláš“
    (uzenina, brambory, cibule, směs koření) (1)
  4. Hotovka: Zeleninový salát Capresse
    (směs salátů, paprika, okurka, rajče, mozzarella, balsamico) (7)
  5. Hotovka: Kuřecí steak na barevném pepři, hranolky, barbecue dip
    (kuřecí prsa, barevný pepř) (1,7)
  1. Večeře: Kuřecí prsa v těstíčku, bramborová kaše
    (1,3,7,9)

Pátek 26. 5. 2017

  1. Polévka: Hovězí vývar s játrovými knedlíčky / Kachní kaldoun
    (alerrgeny1,3) / (1)
  1. Hotovka: Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík
    (vepřová plec, směs koření, smetana, mouka) (1,3,7,9)
  2. Hotovka: Špagety s kuřecím masem v rajské omáčce
    (kuřecí prsa, těstoviny) (1,3,7)
  3. Hotovka: Jablková žemlovka se skořicí a rozinkami
    (1,3,7)
  4. Hotovka: Těstovinový salát s kuřecím masem a bylinkovým dresinkem
    (směs salátů, okurka, paprika, rajče, kuřecí prsa, těstoviny, jogurt, bylinky (1,3,7)
  5. Hotovka: Medailonky z vepřové panenky, krokety, tatarka
    (vepřová panenka, mouka, směs koření) (1,3,7)

Přejeme dobrou chuť.

Novinka: Informace o obsahu alergenů v jídlech naleznete zde, viz také vyhláška č. 113/2005 Sb..