Co se děje na VŠE?

3. 5. 2017 - Absolventská středa – CFA

11. 5. 2017 - Fotbalová bitva

Další akce »

Hledat
Pokročilé hledání

Menza Volha - Jídelní lístek 24.4.2017 - 28.4.2017

Pondělí 24. 4. 2017

  1. Polévka: Uzená polévka s vejcem / Kulajda
    (uzené, směs zeleniny, vejce) (1,3) / (brambory, kopr, žampion, vejce, smetana, mouka) (1,3,7)
  1. Hotovka: Zeleninový karbanátek, hranolky, tatarka
    (1,3,10)
  2. Hotovka: Hovězí na víně, bramborový knedlík
    (hovězí kýta, víno, mouka, směs koření) (1,3,12)
  3. Hotovka: Vepřová kýta na pórku, rýže
    (vepřová kýta, pórek, solamyl, směs koření) (6)
  4. Hotovka: Zeleninový salát s baby karotkou, camembert, jogurtový dresink
    (salát, paprika, okurka, rajče, paprika, karotka, sýr, jogurt) (7)
  5. Hotovka: Kuřecí steak zapečený s broskví a sýrem, zámecké brambory
    (kuřecí prsa, broskev, eidam, mouka, směs koření) (1,7)
  1. Večeře: Kuřecí steak na medu a zázvoru, bramborová kaše
    ( kuřecí prsa, mouka, směs koření) (1,3,7,9)

Úterý 25. 4. 2017

  1. Polévka: Uzená polévka s vejcem / Ruský boršč
    (uzené, směs zeleniny, vejce) (1,3) / (řepa červená, směs zeleniny, zelí, brambory, směs koření)( 1,9 )
  1. Hotovka: Špagety se špenátem, česnekem a kuřecím masem
    (špagety, kuřecí prsa, špenát, česnek, směs koření)(1,3,7)
  2. Hotovka: Vepřový řízek, bramborová kaše
    (vepřová pečeně, mouka, strouhanka, vejce) (1,3,7,9)
  3. Hotovka: Guláš Flamendr, houskový knedlík
    (vepřová plec, rajčatový protlak směs koření, mouka) (1,3,7)
  4. Hotovka: Listový salát s kuřecími stripsy, rajčátkem a francouzský dresinkem
    (směs salátu, francouzský dresink, kuřecí prsa)(3,10)
  5. Hotovka: Pečená treska, brambory
    (4)
  1. Večeře: Mletý biftek s nivou, brambory, tatarka
    ( mleté maso, niva, mléko, vejce, strouhanka, směs koření) (1,3,7)

Středa 26. 4. 2017

  1. Polévka: Uzená polévka s vejcem / Čočková s uzeninou
    (uzené, směs zeleniny, vejce) (1,3) / (čočka, klobása, mouka) (1)
  1. Hotovka: Rajská hovězí pečeně, houskový knedlík
    (hovězí kýta, směs zeleniny, cukr, protlak, směs koření, mouka) (1,3,7)
  2. Hotovka: Smažené žampiony, brambory, tatarka
    (1,3,7)
  3. Hotovka: Kuřecí rizoto sypané sýrem
    (kuřecí prsa, směs zeleniny, eidam, rýže, směs koření) (7)
  4. Hotovka: Těstovinový salát s ředkvičkou, šunkou, sýrem a bylinkovým dresinkem
    (těstoviny, ledový salát, okurka, rajče, paprika, ředkvička, šunka, eidam,) (1,3,7,10)
  5. Hotovka: Pečená kachna, červené zelí, bramborový knedlík
    (kachna, zelí, mouka, směs koření, alergeny:1,3)
  1. Večeře: Kuřecí steak s fazolkami, hranolky
    (kuřecí prsa, směs koření, fazolky, mouka) (1)

Čtvrtek 27. 4. 2017

  1. Polévka: Uzená polévka s vejcem / Květáková
    (uzené, směs zeleniny, vejce) (1,3) / (1)
  1. Hotovka: Čevabčiči, brambory, hořčice, cibulka
    (mleté maso, česnek, eidam, cibule, mletá paprika, pepř, sůl) (1,3,7,10)
  2. Hotovka: Zapečené těstoviny s uzeným masem, hráškem a červenou řepou
    (vepřová krkovice uzená, hrášek, řepa, vejce, mléko) (1,3,7)
  3. Hotovka: Kuře na paprice, houskový knedlík
    (kuřecí prsa, směs koření, smetana, mouka) (1,3,7)
  4. Hotovka: Zeleninový salát se sýrem, vejcem a kukuřicí
    (směs salátů, rajče, paprika, okurka, eidam, vejce, kukuřice) (3,7)
  5. Hotovka: Hovězí maso po sečuánsku, hranolky
    (hovězí kýta, kapie, zelí)
  1. Večeře: Vepřové ražniči, opečený brambor
    (vepřová kýta, paprika, slanina, cibule, směs koření)

Pátek 28. 4. 2017

  1. Polévka: Uzená polévka s vejcem / Selská
    (uzené, směs zeleniny, vejce) (1,3) / (směs zeleniny, směs koření, žampióny, smetana) (1,7)
  1. Hotovka: Pikantní kuřecí nudličky, rýže
    (kuřecí prsa, kapie, cibule, chilli, sůl, pepř) (1)
  2. Hotovka: Segedínský guláš, houskový knedlík
    (vepřová plec, zelí, smetana, mouka, směs koření) ( 1,3,7)
  3. Hotovka: Buchtičky se šodó
    (1,3,7)
  4. Hotovka: Těstovinový salát s kuřecím masem a italským dresinkem
    (těstoviny, směs salátů, okurka, rajče, paprika, kuřecí prsa,) (1,3,7)
  5. Hotovka: Kuřecí roláda, smetanové brambory
    (kuřecí prsa, vejce, směs zeleniny, mouka, směs koření) (1,3,7)

Přejeme dobrou chuť.

Novinka: Informace o obsahu alergenů v jídlech naleznete zde, viz také vyhláška č. 113/2005 Sb..