Co se děje na VŠE?

21. 11. 2017 - 28. 11. 2017 - Informační schůzky o možnostech studia v zahraničí

23. 11. 2017 - VŠE hledá talent

Další akce »

Hledat
Pokročilé hledání

Menza Volha - Jídelní lístek 20.11.2017 - 24.11.2017

Pondělí 20. 11. 2017

  1. Polévka: Silný hovězí vývar s játrovou rýží / Dršťková
    (směs zeleniny, směs koření, játra) (1,3,9) / (dršťky, směs koření) (1)
  1. Hotovka: Hovězí na česneku, špenát, bramborový knedlík
    (hovězí plec, česnek, směs koření, mouka) (1,3)
  2. Hotovka: Vepřová směs na kari, vřetena
    (vepřová kýta, směs zeleniny, směs koření)(1,3,6)
  3. Hotovka: Kuřecí steak na pepři, rýže
    (kuřecí prsa, mouka, směs koření, ) (1)
  4. Hotovka: Těstovinový salát s kuřecími kousky a americkým dresinkem
    (těstoviny, ledový salát, okurka, rajče, paprika, kuřecí prsa)(1,3,7,10)
  5. Hotovka: Vepřová pečeně s barbecue omáčkou, hranolky
    (vepřová pečeně, BBQ, mouka, směs koření) (1)
  1. Večeře: Mletý biftek se šunkou a sýrem, bramborová kaše
    (mleté maso, šunka, sýr, mléko, vejce,mouka) (1,3,7,9)

Úterý 21. 11. 2017

  1. Polévka: Silný hovězí vývar s játrovou rýží / Zabijačková z jelítek
    (směs zeleniny, směs koření, játra) (1,3,9) / (jelito, kroupy, česnek, majoránka, pepř, sůl))(1)
  1. Hotovka: Dřevorubecký guláš, rýže
    (vepřová plec, žampióny, klobása, mouka)(1,3)
  2. Hotovka: Špagety Bolognese
    (mleté maso, rajský protlak, směs koření) (1,3)
  3. Hotovka: Brokolicové medailonky, brambory, tatarka
    (brokolice, mouka, vejce, strouhanka, směs koření) (1,3,7)
  4. Hotovka: Listový salát s tuňákem a vařeným vejcem
    (ledový salát, rajče, tuňák, vejce) (4,3)
  5. Hotovka: Křehké kuřecí nudličky, americké brambory, mrkvový dip
    (kuřecí prsa, směs koření, mouka, majonéza, mrkev)(3,7)
  1. Večeře: Cmunda po kaplicku
    (uzené maso, brambory, mouka, česnek, zelí, majoránka, sůl, pepř)(1,3,7)

Středa 22. 11. 2017

  1. Polévka: Silný hovězí vývar s játrovou rýží / Cibulová se sýrovými krutóny
    (směs zeleniny, směs koření, játra) (1,3,9) / (cibule, směs koření)(1,3,7)
  1. Hotovka: Burgundská hovězí pečeně, houskový knedlík
    (hovězí kýta, směs zeleniny, cukr, protlak, směs koření, mouka) (1,3,12)
  2. Hotovka: Bylinkový karbanátek, bramborová kaše
    (hovězí plec 30%, vepřová plec70% strouhanka, mouka, vejce, bylinky, směs koření,) (1,3,7,9)
  3. Hotovka: Špekové knedlíky, zelí
    (vepřové uzené maso, zelí, směs koření) (1,3,7)
  4. Hotovka: Zeleninový salát s mozzarellou a rajčaty
    (směs salátů, okurka, paprika, rajče, mozzarella) (7)
  5. Hotovka: Kuřecí steak s omáčkou z modrého sýra, pečená brambora
    (kuřecí prsa, smetana, niva, směs koření)(1,7)
  1. Večeře: Hovězí hamburger, hranolky
    (hovězí kýta, okurka, rajče, ledový salát, hořčice, kečup)(1,3,10)

Čtvrtek 23. 11. 2017

  1. Polévka: Silný hovězí vývar s játrovou rýží / Rajská s bazalkou
    (směs zeleniny, směs koření, játra) (1,3,9) / (rajský protlak, cibule, bazalka, mouka, směs koření)(1)
  1. Hotovka: Hovězí maso, křenová omáčka, houskový knedlík
    (hovězí kýta, křen, mouka, mléko, směs koření) (1,3,7)
  2. Hotovka: Rybí filé na česneku a slanině, brambor, zelný salát s mrkví
    (4)
  3. Hotovka: Domácí sekaná, bramborový salát
    (vepřová plec, mouka, strouhanka, mléko, česnek. vejce, směs koření) (1,3,7, 9)
  4. Hotovka: Caesar salát s kuřecím masem
    (římský salát, kuřecí maso, krutony, hořčice, majonéza, ančovičky) (1,3,4,7,10)
  5. Hotovka: Krůtí roláda se špenátem, šťouchané brambory
    (krůtí prsa. šunka, špenát) (1,3)
  1. Večeře: Kuřecí směs na pomerančích, hranolky
    (kuřecí prsa, směs zeleniny, pomeranč) (6)

Pátek 24. 11. 2017

  1. Polévka: Silný hovězí vývar s játrovou rýží / Hrášková
    (směs zeleniny, směs koření, játra) (1,3,9) / hrášek, mléko, mouka, směs koření)(1,7)
  1. Hotovka: Pečené vepřové, kapustové zelí, houskový knedlík
    (vepřová plec, směs koření) (1,3)
  2. Hotovka: Kuřecí Stroganov, rýže
    (kuřecí prsa, okurka, žampióny, směs koření, smetana) (1,7)
  3. Hotovka: Tvarohová žemlovka
    (1,3,7)
  4. Hotovka: Těstovinový salát s kuřecím masem a majonézou
    (těstoviny, rajče, okurka, paprika, kuřecí prsa, ledový salát) (1,3,7)
  5. Hotovka: Kuřecí steak „Capresse“, hranolky
    (kuřecí prsa, směs koření, rajčata, mozzarella, mouka, slanina, mléko, pórek) (1, 7)

Přejeme dobrou chuť.

Novinka: Informace o obsahu alergenů v jídlech naleznete zde, viz také vyhláška č. 113/2005 Sb..