Co se děje na VŠE?

24. 7. 2017 - 5. 8. 2017 - Letní škola multimédií 2017

Termíny

1. 7. 2017 - 31. 8. 2017 - Letní prázdniny

Další termíny »

Hledat
Pokročilé hledání

Menza Volha - Jídelní lístek 24.7.2017 - 28.7.2017

Pondělí 24. 7. 2017

  1. Polévka: Kulajda
    (brambory, kopr, žampion, vejce, smetana, mouka) (1,3,7)
  1. Hotovka: Zeleninový karbanátek, hranolky, tatarka
    (1,3)
  2. Hotovka: Hovězí na víně, bramborový knedlík
    (hovězí kýta, víno, mouka, směs koření) (1,3,12)
  3. Hotovka: Kuřecí steak se švestkami a slaninou, zámecké brambory
    (kuřecí prsa, švestky, slanina, směs koření) (1)

Úterý 25. 7. 2017

  1. Polévka: Ruský boršč
    (řepa červená, směs zeleniny, zelí, brambory, směs koření) ( 9 )
  1. Hotovka: Halušky s uzeným masem a zelím
    (halušky, zelí, uzené maso, směs koření) (1,3,7)
  2. Hotovka: Kuřecí řízek, bramborová kaše
    (kuřecí prsa, mouka, strouhanka, vejce) (1,3,7,9)
  3. Hotovka: Vepřová panenka v medu a chilli, opečený brambor
    (vepřová panenka, med chilli, mouka, směs koření) (1)

Středa 26. 7. 2017

  1. Polévka: Čočková s uzeninou
    (čočka, klobása, mouka) (1)
  1. Hotovka: Rajská hovězí pečeně, houskový knedlík
    (hovězí kýta, směs zeleniny, cukr, protlak, směs koření, mouka) (1,3,7)
  2. Hotovka: Čevabčiči, brambory, hořčice, cibulka
    (mleté maso, strouhanka, mouka, vejce, česnek, směs koření,) (1,3,7)
  3. Hotovka: Kuřecí steak s broskví a sýrem, krokety
    (kuřecí prsa, broskev, sýr, mouka, směs koření) (1,7)

Čtvrtek 27. 7. 2017

  1. Polévka: Hovězí vývar s krutóny
    (houska, směs zeleniny)(1,3,7,9)
  1. Hotovka: Vepřové ražniči, brambor
    (vepřová kýta, paprika, slanina, cibule, směs koření)
  2. Hotovka: Špagety se špenátem, česnekem a kuřecím masem
    (špagety, kuřecí prsa, špenát, smetana, česnek, směs koření)(1,3,7)
  3. Hotovka: Hovězí maso po Sečuánsku, hranolky
    (hovězí kýta, pórek, kapie, zelí, žampióny, směs koření) (1)

Pátek 28. 7. 2017

  1. Polévka: Uzená polévka s vejcem
    (uzené, směs zeleniny, vejce) (1,3)
  1. Hotovka: Penne s kuřecím masem a brokolicí
    (penne, kuřecí stehenní řízek, brokolice, smetana, směs koření) (1,3,7)
  2. Hotovka: Vepřové na paprice, houskový knedlík
    (vepřová plec, mouka, smetana, směs koření) (1,3,7)
  3. Hotovka: Kuřecí roláda, smetanové brambory
    (kuřecí prsa, vejce, směs zeleniny, mouka, směs koření) (1,3,7)

Přejeme dobrou chuť.

Novinka: Informace o obsahu alergenů v jídlech naleznete zde, viz také vyhláška č. 113/2005 Sb..