Co se děje na VŠE?

20. 8. 2018 - Uzávěrka přihlášek do vedlejších specializací

17. 9. 2018 - Začátek semestru

Další akce »

Hledat
Pokročilé hledání

Menza Volha - Jídelní lístek 13.8.2018 - 17.8.2018

Pondělí 13. 8. 2018

  1. Polévka: Frankfurtská
    (1)
  1. Hotovka: Kuřecí maso po Italsku, rýže
    (kuřecí prsa, směs zeleniny, drcená rajčata, solamyl, směs koření)(1,3,7)
  2. Hotovka: Špagety Carbonara
    (špagety, smetana, šunka, žampiony) (1,7)
  3. Hotovka: Vepřová pečeně v kukuřičné krustě, brambor, bylinkový dip
    (vepřová pečeně, vejce, mléko, kukuřičné lupínky) (1,3,7)

Úterý 14. 8. 2018

  1. Polévka: Hrášková
    (1,3)
  1. Hotovka: Kuře na paprice, houskový knedlík
    (kuřecí prsa, směs koření, smetana) (1,3,7)
  2. Hotovka: Pangas na másle, dušená zelenina, brambor
    (pangas, směs koření)
  3. Hotovka: Hovězí stroganov, hranolky
    (hovězí zadní, směs zeleniny, směs koření) (1)

Středa 15. 8. 2018

  1. Polévka: Hovězí vývar s nudlemi
    (1,3)
  1. Hotovka: Smažená brokolice, brambor
    (1,3,7)
  2. Hotovka: Domažlické ragů, houskový knedlík
    (vepřová plec, smetana, hrášek) (1,3,7)
  3. Hotovka: Kuřecí steak Caprese, opečené brambory
    (kuřecí prsa, rajče, mozzarella) (1,7)

Čtvrtek 16. 8. 2018

  1. Polévka: Bramboračka
    (brambory, houby, celer, smetana, směs koření) (1,7,9 )
  1. Hotovka: Svíčková hovězí pečeně, houskový knedlík
    (hovězí zadní, kořenová zelenina, smetana, hořčice, směs koření) (1,3,7,9,10)
  2. Hotovka: Kuřecí gyros, tzatziki, hranolky
    (kuřecí prsa, směs koření)
  3. Hotovka: Vepřová panenka na bylinkách, pečená brambora
    (vepřová panenka, bylinky, směs koření) (7)

Pátek 17. 8. 2018

  1. Polévka: Drůbeží vývar s kapáním
    (1,3)
  1. Hotovka: Pečené vepřové, zelí, houskový knedlík
    (vepřová plec, směs koření) (1,3,7)
  2. Hotovka: Penne pomodoro s kuřecím masem
    (kuřecí prsa, drcená rajčata, bazalka, směs koření) (1,3,7)
  3. Hotovka: Krůtí steak švestkový dip, americké brambory
    (krůtí prsa, švestková povidla, směs koření) (1)

Přejeme dobrou chuť.

Novinka: Informace o obsahu alergenů v jídlech naleznete zde, viz také vyhláška č. 113/2005 Sb..