Co se děje na VŠE?

27. 9. 2017 - Startup Festival

Termíny

28. 9. 2017 - VŠEFEST

Další termíny »

Hledat
Pokročilé hledání

Menza Volha - Jídelní lístek 18.9.2017 - 22.9.2017

Pondělí 18. 9. 2017

  1. Polévka: Kuřecí vývar s vejcem a nudlemi /Česneková s bramborem
    (1,3,9) / (česnek, krupice, brambor) (1)
  1. Hotovka: Vepřová směs sweet and sour
    (vepřová kýta, směs koření, solamyl, směs zeleniny) (6,12)
  2. Hotovka: Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí (
    (1,3,7)
  3. Hotovka: Vídeňský guláš, houskový knedlík
    (hovězí plec, cibule, rajský protlak, česnek, mouka, směs koření) (1,3,7)
  4. Hotovka: Zeleninový salát s kuřecím masem a jogurtovým dresinkem
    (směs salátu, rajče, okurka, paprika, jogurt, kuřecí prsa)(7)
  5. Hotovka: Krůtí steak na žampionech, americké brambory
    (krůtí prsa, žampiony, smetana, mouka, pepř, sůl) (1,7)
  1. Večeře: Vepřový steak, barbecue dip, hranolky
    (vepřová pečeně, směs koření) (1,7,11)

Úterý 19. 9. 2017

  1. Polévka: Kuřecí vývar s vejcem a nudlemi / Mexická
    (1,3,9) / (párek, kukuřice, fazole, rajský protlak, mouka, sůl, pepř, mletá pálivá paprika)(1)
  1. Hotovka: Rozstřelený španělský ptáček, houskový knedlík
    (hovězí kýta, slanina, kysaná okurka, vajíčko, hořčice, mouka)(1,3,10)
  2. Hotovka: Květákové placičky, brambor, tatarka
    (květák, mouka, mléko, strouhanka (1,3,7)
  3. Hotovka: Přírodní vepřový steak, rýže
    (vepřová pečeně, mouka) (1)
  4. Hotovka: Těstovinový salát s kuřecím masem
    (těstoviny, směs salátů, okurka, rajče, paprika, kuřecí prsa) (1,3)
  5. Hotovka: Kuřecí steak s ananasem, krokety
    (kuřecí prsa, ananas, sýr, směs koření) (1,7)
  1. Večeře: Kuřecí paličky v medu a citrónu, hranolky
    (1)

Středa 20. 9. 2017

  1. Polévka: Kuřecí vývar s vejcem a nudlemi / Kapustová
    (1,3,9) / (kapusta, směs koření, mouka, smetana) (1,7)
  1. Hotovka: Cikánská hovězí pečeně, houskový knedlík
    (hovězí zadní, protlak, lečo, mouka, směs koření) (1,3,7)
  2. Hotovka: Špagety s kuřecím masem, fazolemi a chilli
    (kuřecí prsa, fazole, rajský protlak, chilli) (1,3)
  3. Hotovka: Vepřová na pórku, rýže
    (vepřová plec, pórek, směs koření) (1)
  4. Hotovka: Listový salát s vepřovým masem a medovohořčičným dresinkem
    (směs salátů, rajče, kukuřice,vepřová kýta) (10)
  5. Hotovka: Smažený hermelín se šunkou, opečený brambor, tatarka
    (hermelín, šunka, vajíčko, strouhanka, mouka) (1,3,7,10)
  1. Večeře: Kuřecí steak na pepři, bramborová kaše
    (1,3,7,9)

Čtvrtek 21. 9. 2017

  1. Polévka: Kuřecí vývar s vejcem a nudlemi / Gulášová
    (1,3,9) / (mleté maso, brambory, směs koření, mouka)(1)
  1. Hotovka: Vepřové kung pao, rýže
    (vepřová kýta, pórek, žampióny, kapie, arašídy směs koření) (5,6,8)
  2. Hotovka: Kuřecí na česneku, bramborový knedlík, špenát
    (kuřecí prsa, česnek, špenát, směs koření)(1,3,7)
  3. Hotovka: Bretaňské fazole, klobása, okurka
    (1)
  4. Hotovka: Listový salát s rukolou, camembertem, brusinky, americký dresink
    (směs zeleniny, rukola, camembert, brusinky, americký dresink)(7,10)
  5. Hotovka: Vepřová panenka ve vinné omáčce, krokety
    (vepřová panenka, mouka, bílé víno, směs koření) (1,12)
  6. Hotovka: Vepřové kung pao, rýže
    (vepřová kýta, pórek, žampióny, kapie, arašídy směs koření) (5,6,8)
  7. Hotovka: Kuřecí na česneku, bramborový knedlík, špenát
    (kuřecí prsa, česnek, špenát, směs koření)(1,3,7)
  8. Hotovka: Bretaňské fazole, klobása, okurka
    (1)
  9. Hotovka: Listový salát s rukolou, camembertem, brusinky, americký dresink
    (směs zeleniny, rukola, camembert, brusinky, americký dresink)(7,10)
  10. Hotovka: Vepřová panenka ve vinné omáčce, krokety
    (vepřová panenka, mouka, bílé víno, směs koření) (1,12)
  1. Večeře: Smažená mozzarella, brambor, tatarka
    (1,3,7)
  2. Večeře: Smažená mozzarella, brambor, tatarka
    (1,3,7)

Pátek 22. 9. 2017

  1. Polévka: Kuřecí vývar s vejcem a nudlemi / Hrstková
    (1,3,9) / (fazole, hrách čočka, rýže, směs koření, mouka) (1)
  1. Hotovka: Karbanátek, bramborová kaše, okurka
    (vepřová plec, strouhanka, mouka, vejce, mléko, směs koření) (1,3,7,9)
  2. Hotovka: Maďarský guláš, houskový knedlík
    (vepřová plec, rajský protlak, směs koření) (1,3,7)
  3. Hotovka: Grenadýrský pochod
    (brambory, těstoviny, slanina, česnek, cibule, sýr) (1,3,7)
  4. Hotovka: Těstovinový salát s kuřecím masem a majonézou
    (rajče, okurka, paprika, ledový salát, kuř. prsa, směs koření ) (1,3,7)
  5. Hotovka: Kuřecí prsa v sýrové krustě, smetanové brambory
    (kuřecí prsa, eidam, vejce, mléko) (1,3,7)

Přejeme dobrou chuť.

Novinka: Informace o obsahu alergenů v jídlech naleznete zde, viz také vyhláška č. 113/2005 Sb..