Co se děje na VŠE?

25. 4. 2018 - Volby do Akademického senátu VŠE

Hledat
Pokročilé hledání

Obědy 16.4.2018 - 20.4.2018

Pondělí 16. 4. 2018
Polévka (A):Kuřecí s těstovinou /1,3,7,9/
Polévka (B):Dýňová krémová /1,7/
Menu (A1):Znojemská hovězí pečeně, houskové knedlíky/ dušená rýže /1,3,7,10/
Vital food (A2):Penne s kuřecím masem, cherry rajčátky a bazalkou, sypané sýrem /1,3,7,9/
Menu (B1):Kuřecí stehno po uzenářsku, bram. kaše, salátek /1,7,9/
Menu (B2):Zapečené brambory po pražsku s vejci, okurka /3,7,10/
Bezmasé (C):Zeleninový guláš s bramborem a sojovým masem, chléb /1,3,6,7/
Minutka:salát talíř: Těstovinový salát se šunkou a brokolicí, ozdoba /1,3,7/
Výběr:Teplý bufet dle vlastního výběru
Gril:x
Fast food:bagety ,,Crocodille"
Úterý 17. 4. 2018
Polévka (A):Hovězí s bylinkovým kapáním /1,3,7,9/
Polévka (B):Hrachová /1/
Menu (A1):Vepřové výpečky, chlupaté knedlíky, bílé zelí /1,3,7,10/
Vital food (A2):Milánské lasagne s mletým masem a sýrem, salátek /1,3,7,9/
Menu (B1):Soukenický sekaný řízek z vepř. masa, bram. kaše, okurka /1,3,7,10/
Menu (B2):Kuřecí směs Kung pao, barevný kuskus/ hranolky /1,3,7/
Bezmasé (C):Chlupaté knedlíky se žampiony a vejci, okurka /1,3,7,10/
Minutka:salát talíř: zeleninový s kuřecím masem marinovaným v jogurtu, pečivo /1,3,7/
Výběr:Teplý bufet dle vlastního výběru
Gril:x
Fast food:bagety ,,Crocodille"
Středa 18. 4. 2018
Polévka (A):Vločková /1,9/
Polévka (B):Hovězí s játrovou rýží /1,3,7/
Menu (A1):Kuře na grilu, krokety, dušený špenát /1/
Vital food (A2):Sekaný závitek z kuřecího masa plněný šunkou a sýrem, opečené brambory, salátek /1,3,7,9/
Menu (B1):Vepřová podžárka (rajče, česnek, paprika), dušená rýže /1/
Menu (B2):Debrecínská vepřová plec, houskové knedlíky/ dušená rýže /1,3,7/
Bezmasé (C):Čočka na kyselo, sázené vejce, okurka /1,3,10/
Minutka:salát talíř: plněné papriky a rajčata tvar. náplní, pečivo /1,3,7/
Výběr:x
Gril:x
Fast food:bagety ,,Crocodille"
Čtvrtek 19. 4. 2018
Polévka (A):Hovězí s tarhoňou /1,3,7,9/
Polévka (B):Maďarská kapustnica s bramborem /1/
Menu (A1):Řáholecká směs (vepřové, kuřecí maso), bramboráčky, salátek /1,3,7,9/
Vital food (A2):Kuřecí steak na olivách, cherry rajčátka, kari rýže /1/
Menu (B1):Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, houskové knedlíky/ dušená rýže /1,3,7,9/
Menu (B2):Rybí filé po židovsku, bram. kaše, salátek /4,7,9/
Bezmasé (C):Lehké zeleninové rizoto z kuskusu, sypané sýrem /1,3,7,9/
Minutka:salát talíř: Brokolicový salát s vejcem, šunka, pečivo /1,3,7/
Výběr:Teplý bufet dle vlastního výběru
Gril:x
Fast food:bagety ,,Crocodille"
Pátek 20. 4. 2018
Polévka (A):Kuřecí se zeleninou a rýží /9/
Polévka (B):Šumavská bramborová /1,9/
Menu (A1):Smažený kuřecí řízek se sezamem, vařené brambory, salátek /1,3,7,9,11/
Vital food (A2):Vepřové palce Barbecue, opečené brambory s cibulkou a anglickou slaninou /1/
Menu (B1):Krůtí játra po provensálsku, dušená rýže /1/
Menu (B2):Plněné bram. knedlíky uzeným masem, cibulka, kyselé zelí /1,3,7,10/
Bezmasé (C):Vytahované vdolky s povidly sypané tvarohem a cukrem /1,3,7/
Minutka:salát talíř: Salát Valencie s kuřecím masem, dip, pečivo /1,3,7/
Výběr:x
Gril:x
Fast food:bagety ,,Crocodille"

Přejeme dobrou chuť.

Novinka: Informace o obsahu alergenů v jídlech naleznete zde, viz také vyhláška č. 113/2005 Sb..