Stravování na VŠE Žižkov

Samoobslužná lednice Fresh Point

Menza AV Gastro (studentská a zaměstnanecká)

pátek 7. listopadu 2025
Polévka
Maďarská čočková (1,9)Hungarian Lentil (1,9)
Oběd
Smažený vepřový kotlet, vařené brambory, kyselá okurka (1,3,7,10)Fried Pork Chop, Boiled Potatoes, Pickled Cucumber (1,3,7,10)
Pečené kuřecí stehno na másle se zeleninovým bulgurem (1,3,7,9)Baked Chicken Leg in Butter with Vegetable Bulgur (1,3,7,9)
Perkelt z vepřové plece, houskové knedlíky / vařené těstoviny (1,3,7)Pork Shoulder Perkelt, Bread Dumplings / Boiled Pasta (1,3,7)
Zeleninové rizoto sypané sýrem, kyselá okurka (9,10)Vegetable Risotto Sprinkled with Cheese, Pickled Cucumber (9,10)
Výběr+FastFood
Poké
Teplý bufet
Samoobslužný teplý bufet domácí a světové kuchyněSelf-service hot buffet of domestic and international cuisine
Ostatní
Fresh bageta
Gyros
Tortila
pátek 7. listopadu 2025
Polévka
Maďarská čočková (1,9)Hungarian Lentil (1,9)
Oběd
Smažený vepřový kotlet, vařené brambory, kyselá okurka (1,3,7,10)Fried Pork Chop, Boiled Potatoes, Pickled Cucumber (1,3,7,10)
Pečené kuřecí stehno na másle se zeleninovým bulgurem (1,3,7,9)Baked Chicken Leg in Butter with Vegetable Bulgur (1,3,7,9)
Perkelt z vepřové plece, houskové knedlíky / vařené těstoviny (1,3,7)Pork Shoulder Perkelt, Bread Dumplings / Boiled Pasta (1,3,7)
Zeleninové rizoto sypané sýrem, kyselá okurka (9,10)Vegetable Risotto Sprinkled with Cheese, Pickled Cucumber (9,10)
Výběr+FastFood
Poké
Teplý bufet
Samoobslužný teplý bufet domácí a světové kuchyněSelf-service hot buffet of domestic and international cuisine
Ostatní
Fresh bageta
Gyros
Tortila
pondělí 10. listopadu 2025
Polévka
Frankfurtská s bramborami (1)Frankfurter with potatoes (1)
Oběd
Kuřecí prso s dýňovou smetanovou omáčkou, smažené brambory, hrášek s kukuřicí (7)Chicken breast with pumpkin cream sauce, fried potatoes, peas with corn (7)
Kořeněná drůbeží roláda s bramborovou kaší (7)Spicy poultry roulade with mashed potatoes (7)
Kotlíkový vepřový guláš s fazolemi, houskové knedlíky / dušená rýže (1,3,7)Pork stew with beans, bread dumplings / steamed rice (1,3,7)
Špagety se sojovým ragú, rajčaty a oregánem, sypané sýrem (1,3,6,7)Spaghetti with soy ragout, tomatoes and oregano, topped with cheese (1,3,6,7)
Večeře
Vepřová kotleta na grilu, bramborové hranolky, salát coleslaw (7,10)Grilled pork chop, potato chips, coleslaw (7,10)
úterý 11. listopadu 2025
Polévka
Slepičí vývar s kuskusem a zeleninou (1,9)Chicken broth with couscous and vegetables (1.9)
Oběd
Indické kuřecí stehno tandoori, zeleninové curry s bramborem (7,10)Indian tandoori chicken leg, vegetable curry with potatoes (7.10)
Masová směs (kuřecí a vepřové) se zeleninou, bramborové hranolky / dušená rýže (6)Meat mixture (chicken and pork) with vegetables, potato chips / steamed rice (6)
Francouzské brambory s uzeným masem a vejci, kyselá okurka (3,7,10)French potatoes with smoked meat and eggs, pickles (3.7.10)
Houbové rizoto na cibulce se sýrem a kyselou okurkou (7,10)Mushroom risotto on onions with cheese and pickles (7.10)
Večeře
Zapečené kuřecí prsíčko se sýrem a šunkou, hranolky (7)Baked chicken breast with cheese and ham, chips (7)
středa 12. listopadu 2025
Polévka
Krémová česnečka s bramborami (1)Creamy garlic with potatoes (1)
Oběd
Zvěřinové ragú na červeném víně s kořenovou zeleninou, bramborová kaše / h.knedlík (1,3,7,9,12)Red wine venison ragout with root vegetables, mashed potatoes / h.knedlík (1,3,7,9,12)
Vepřová kotleta s dijonskou omáčkou, smažené brambory (7,10)Pork chop with Dijon sauce, fried potatoes (7,10)
Těstoviny penne s kuřecím masem, rajčaty, smetanou a česnekem, sypané sýrem (1,3,7)Penne pasta with chicken, tomatoes, cream and garlic, sprinkled with cheese (1,3,7)
Květákový mozeček s vejci, vařené brambory (3,7)Cauliflower brain with eggs, boiled potatoes (3,7)
Večeře
Smažená vepřová kotleta, vařené brambory, kyselá okurka (1,3,7,10)Fried pork chop, boiled potatoes, pickled cucumber (1,3,7,10)
čtvrtek 13. listopadu 2025
Polévka
Květáková s bramborem a vejci (1,3,7)Cauliflower with potatoes and eggs (1,3,7)
Oběd
Moravský vepřový vrabec s houskovým knedlíkem a kysaným zelím (1,3,7,10)Moravian pork sparrow with bread dumpling and sauerkraut (1,3,7,10)
Sladkokyselé krůtí nudličky sweet and sour s barevnou paprikou a ananasem, dušená rýže (6)Sweet and sour turkey noodles with colored peppers and pineapple, steamed rice (6)
Holandský řízek (sekaný vepřový řízek se sýrem), bramborová kaše, kyselá okurka (1,3,7,10)Dutch schnitzel (chopped pork schnitzel with cheese), mashed potatoes, pickled cucumber (1,3,7,10)
Tvarohové knedlíky s ovocným pyré, sypané tvarohem a cukrem (1,3,7)Quarry dumplings with fruit puree, sprinkled with cottage cheese and sugar (1,3,7)
Večeře
Kuřecí steak, kukuřice na másle, pečené brambory (7)Chicken steak, buttered corn, baked potatoes (7)
  • Ceník
  • Kontakt: info.avgastro@email.cz
  • Umístění: vchod do menzy naleznete v přízemí Italské budovy
  • Otevírací doba jídelna:
    • Po – Čt   11:00 – 15:00 (obědy), 15:30 – 18:30 (večeře)
    • Pá  11:00 – 15:00 (obědy)
  • Otevírací doba během Innovation Weeku:
    • Po – Čt   11:00 – 15:00
    • Pá  11:00 – 14:00

Pizza VŠEm, Zdravá výživa

Nabídka není k dispozici. Zkuste aktuální nabídku najít zde.

Nabídka není k dispozici.

Restaurace AK VŠE

pátek 7. listopadu 2025
Vážení zákazníci,
v pátek 7.11. bude restaurace AK, z důvodu rezervace, uzavřena.
Děkujeme za pochopení.
pátek 7. listopadu 2025
Vážení zákazníci,
v pátek 7.11. bude restaurace AK, z důvodu rezervace, uzavřena.
Děkujeme za pochopení.

Umbrella pizza bar

pátek 7. listopadu 2025
Menu
Polévka: Dle denní nabídky
Hotová jídla 3. listopad – 7. listopad
I. 180g Kuřecí řízečky s vídeňským bramborovým salátem *1,3,7 189,-
II. 200g Hovězí líčka s bramborovou kaší *1,3,7 195,-
III. 300g Šopský salát s balkánským sýrem *7 179,-
Speciality šéfkuchaře 3. listopad – 14. listopad
IV. 220g BBQ Burger (vepřové trhané maso, pečená zelenina) s hranolky *1,3,7 245,-
V. 200g Flank steak s pečeným bramborem a demi glace omáčkou, coleslaw salát *7,10 289,-
VI. 190g Filet z pražmy s dušeným špenátem s ricottou *4,7 289,-
VII. 220g Gurmánská pleskavice s balkánským sýrem a ajvarem, hranolky *7 259,-
VIII. 300g Risotto Miale (vepřová panenka, černé olivy, pórek) *7 199,-
IX. 300g Gnocchi s lososem a hráškem v parmazánové omáčce *1,3,4,7 199,-
X. 300g Kuřecí křídla ve sweetchilli omáčce s pečeným bramborem *3,7 199,-
Studentské menu vč. polévky 3. listopad – 7. listopad
XI. 150g Špagety Bolognese, sypané sýrem*1,3,7 149,-
XII. 150g Smažený sýr s hranolky, tatarská omáčka *1,3,7 149,-
pátek 7. listopadu 2025
Menu
Polévka: Dle denní nabídky
Hotová jídla 3. listopad – 7. listopad
I. 180g Kuřecí řízečky s vídeňským bramborovým salátem *1,3,7 189,-
II. 200g Hovězí líčka s bramborovou kaší *1,3,7 195,-
III. 300g Šopský salát s balkánským sýrem *7 179,-
Speciality šéfkuchaře 3. listopad – 14. listopad
IV. 220g BBQ Burger (vepřové trhané maso, pečená zelenina) s hranolky *1,3,7 245,-
V. 200g Flank steak s pečeným bramborem a demi glace omáčkou, coleslaw salát *7,10 289,-
VI. 190g Filet z pražmy s dušeným špenátem s ricottou *4,7 289,-
VII. 220g Gurmánská pleskavice s balkánským sýrem a ajvarem, hranolky *7 259,-
VIII. 300g Risotto Miale (vepřová panenka, černé olivy, pórek) *7 199,-
IX. 300g Gnocchi s lososem a hráškem v parmazánové omáčce *1,3,4,7 199,-
X. 300g Kuřecí křídla ve sweetchilli omáčce s pečeným bramborem *3,7 199,-
Studentské menu vč. polévky 3. listopad – 7. listopad
XI. 150g Špagety Bolognese, sypané sýrem*1,3,7 149,-
XII. 150g Smažený sýr s hranolky, tatarská omáčka *1,3,7 149,-