Stravování na VŠE Žižkov
Samoobslužná lednice Fresh Point
- Aktuálně dostupné položky
- Umístění: Coworking Idea Fair – malá studovna/kavárna
Menza AV Gastro (studentská a zaměstnanecká)
| pátek 21. listopadu 2025 | |
|---|---|
| Polévka | Zeleninový vývar s těstovinami (1,3,9)Vegetable broth with pasta (1,3,9) |
| Oběd | Smažený kuřecí řízek v pikantní strouhance, vařené brambory, kyselá okurka (1,3,7)Fried chicken cutlet in spicy breadcrumbs, boiled potatoes, pickled cucumber (1,3,7) Krůtí ragú s rajčaty, cuketou a paprikou, dušená rýže / bramborové hranolkyTurkey ragout with tomatoes, zucchini and peppers, steamed rice / potato chips Vepřová kotleta na smetaně s houskovým knedlíkem (1,3,7,9,10)Pork chop in cream with bread dumplings (1,3,7,9,10) Houbový kuba maštěný cibulkou, kyselá okurka (1,10)Mushroom cube greased with onion, pickled cucumber (1,10) |
| Výběr+FastFood | Poké |
| Teplý bufet | Samoobslužný teplý bufet domácí a světové kuchyněSelf-service hot buffet of domestic and international cuisine |
| Ostatní | Fresh bageta Gyros Tortila |
| pátek 21. listopadu 2025 | |
|---|---|
| Polévka | Zeleninový vývar s těstovinami (1,3,9)Vegetable broth with pasta (1,3,9) |
| Oběd | Smažený kuřecí řízek v pikantní strouhance, vařené brambory, kyselá okurka (1,3,7)Fried chicken cutlet in spicy breadcrumbs, boiled potatoes, pickled cucumber (1,3,7) Krůtí ragú s rajčaty, cuketou a paprikou, dušená rýže / bramborové hranolkyTurkey ragout with tomatoes, zucchini and peppers, steamed rice / potato chips Vepřová kotleta na smetaně s houskovým knedlíkem (1,3,7,9,10)Pork chop in cream with bread dumplings (1,3,7,9,10) Houbový kuba maštěný cibulkou, kyselá okurka (1,10)Mushroom cube greased with onion, pickled cucumber (1,10) |
| Výběr+FastFood | Poké |
| Teplý bufet | Samoobslužný teplý bufet domácí a světové kuchyněSelf-service hot buffet of domestic and international cuisine |
| Ostatní | Fresh bageta Gyros Tortila |
- Ceník
- Kontakt: info.avgastro@email.cz
- Umístění: vchod do menzy naleznete v přízemí Italské budovy
- Otevírací doba jídelna:
- Po – Čt 11:00 – 15:00 (obědy), 15:30 – 18:30 (večeře)
- Pá 11:00 – 15:00 (obědy)
Pizza VŠEm, Zdravá výživa
Nabídka není k dispozici. Zkuste aktuální nabídku najít zde.
Nabídka není k dispozici.
- Web: http://www.pizza-vegetvsem.cz
- Umístění: vchod do Pizzy VŠEm a Zdravé výživy naleznete v přízemí Italské budovy
Restaurace AK VŠE
| pátek 21. listopadu 2025 | |
|---|---|
| Denní nabídka | Čočková polévka s uzeninou / Lentil soup with sausage (alergeny: 1, 3, 6, 7, 9) 49,- - Šumavský guláš z hovězího srdce a líček, rýže / Šumava goulash made from beef heart and cheeks, rice (alergeny: 1, 3, 6, 7, 9) 179,- - Vepřový steak s jemnou omáčkou z gorgonzoly, bramborové noky / Pork steak with a delicate gorgonzola sauce, potato gnocchi (alergeny: 1, 7, 9) 181,- - Holandský řízek, bramborovo-mrkvové pyré / Fried minced meat schnitzel with cheese, potato- carrot puree (alergeny: 1, 3, 6, 7) 181,- - Malý salát / small salad 38,- |
| Denní menu | Menu l. polévka + šumavský guláš 218,- - Menu ll. polévka + vepřový steak 220,- - Menu lll. polévka + holandský řízek 220,- - 0,2 l točená limonáda k menu 15,- |
| Minutky | 150g Kuřecí gyros s česnekovým dipem a malým salátkem, hranolky / Chicken gyro with garlic dip and small salad, French fries (alergeny: 6, 7) 210,- - Pappardelle s restovaným hovězím masem, cherry rajčaty, čerstvou bazalkou a mozzarellou/ Pappardelle with roasted beef, cherry tomatoes, fresh basil and mozzarella (alergeny: 1, 3, 6, 7) 239,- - Horké lesní ovoce s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou / Hot forest fruits with vanilla ice cream and whipped cream (alergeny: 7) 65,- - Jablečný závin se šlehačkou / Apple strudel with whipped cream (alergeny: 1, 3, 7) 38,- |
| pátek 21. listopadu 2025 | |
|---|---|
| Denní nabídka | Čočková polévka s uzeninou / Lentil soup with sausage (alergeny: 1, 3, 6, 7, 9) 49,- - Šumavský guláš z hovězího srdce a líček, rýže / Šumava goulash made from beef heart and cheeks, rice (alergeny: 1, 3, 6, 7, 9) 179,- - Vepřový steak s jemnou omáčkou z gorgonzoly, bramborové noky / Pork steak with a delicate gorgonzola sauce, potato gnocchi (alergeny: 1, 7, 9) 181,- - Holandský řízek, bramborovo-mrkvové pyré / Fried minced meat schnitzel with cheese, potato- carrot puree (alergeny: 1, 3, 6, 7) 181,- - Malý salát / small salad 38,- |
| Denní menu | Menu l. polévka + šumavský guláš 218,- - Menu ll. polévka + vepřový steak 220,- - Menu lll. polévka + holandský řízek 220,- - 0,2 l točená limonáda k menu 15,- |
| Minutky | 150g Kuřecí gyros s česnekovým dipem a malým salátkem, hranolky / Chicken gyro with garlic dip and small salad, French fries (alergeny: 6, 7) 210,- - Pappardelle s restovaným hovězím masem, cherry rajčaty, čerstvou bazalkou a mozzarellou/ Pappardelle with roasted beef, cherry tomatoes, fresh basil and mozzarella (alergeny: 1, 3, 6, 7) 239,- - Horké lesní ovoce s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou / Hot forest fruits with vanilla ice cream and whipped cream (alergeny: 7) 65,- - Jablečný závin se šlehačkou / Apple strudel with whipped cream (alergeny: 1, 3, 7) 38,- |
- Stálý jídelní lístek (formát PDF)
- Web: http://restauraceak.cz
- Umístění: restauraci AK VŠE naleznete ve 3. patře Italské budovy
Umbrella pizza bar
| pátek 21. listopadu 2025 | |
|---|---|
| Menu | Polévka: Dle denní nabídky Hotová jídla 18. listopad – 21. listopad I. 200g Butter Chicken s jasmínovou rýží *1,3,7 189,- II. 200g Ondrášek (bramborák plněný vepřovým masem, salátek) *1,3,7 189,- III. 300g Caesar salát s krevetami *4,7,10 189,- Speciality šéfkuchaře 18. listopad – 21. listopad IV. 300g Filet z afrického sumečka, bramborovo-mrkvové pyré, baby karotka na másle *3,4,7 319,- V. 400g Kachní čtvrtka s červeným zelím, variace knedlíků *1,3,7 299,- VI. 200g Flank steak s pečeným bramborem a demi glace omáčkou*7,10 289,- VII. 330g Tortilla Burger BBQ (trhané vepřové maso, čedarová pasta, salát) *1,3,7 199,- VIII. 220g Gurmánská pleskavice s balkánským sýrem a ajvarem, hranolky *7 259,- IX. 300g Tagliatelle Verdura (cuketa, lilek, česnek, pesto ze sušených rajčat, sypané parmazánem) *1,3 189,- X. 300g Gnocchi s lososem a hráškem v parmazánové omáčce *1,3,4,7 199,- Studentské menu vč. polévky 18. listopad – 21. listopad XI. 150g Vepřový steak s pepřovou omáčku, pečený brambor *1,7 149,- XII. 200g Špenátové gnocchi s kuřecím masem, česnek, smetanová omáčka *1,3,7 149,- |
| pátek 21. listopadu 2025 | |
|---|---|
| Menu | Polévka: Dle denní nabídky Hotová jídla 18. listopad – 21. listopad I. 200g Butter Chicken s jasmínovou rýží *1,3,7 189,- II. 200g Ondrášek (bramborák plněný vepřovým masem, salátek) *1,3,7 189,- III. 300g Caesar salát s krevetami *4,7,10 189,- Speciality šéfkuchaře 18. listopad – 21. listopad IV. 300g Filet z afrického sumečka, bramborovo-mrkvové pyré, baby karotka na másle *3,4,7 319,- V. 400g Kachní čtvrtka s červeným zelím, variace knedlíků *1,3,7 299,- VI. 200g Flank steak s pečeným bramborem a demi glace omáčkou*7,10 289,- VII. 330g Tortilla Burger BBQ (trhané vepřové maso, čedarová pasta, salát) *1,3,7 199,- VIII. 220g Gurmánská pleskavice s balkánským sýrem a ajvarem, hranolky *7 259,- IX. 300g Tagliatelle Verdura (cuketa, lilek, česnek, pesto ze sušených rajčat, sypané parmazánem) *1,3 189,- X. 300g Gnocchi s lososem a hráškem v parmazánové omáčce *1,3,4,7 199,- Studentské menu vč. polévky 18. listopad – 21. listopad XI. 150g Vepřový steak s pepřovou omáčku, pečený brambor *1,7 149,- XII. 200g Špenátové gnocchi s kuřecím masem, česnek, smetanová omáčka *1,3,7 149,- |