Stravování na VŠE Žižkov
Samoobslužná lednice Fresh Point
- Aktuálně dostupné položky
- Umístění: Coworking Idea Fair – malá studovna/kavárna
Menza AV Gastro (studentská a zaměstnanecká)
| středa 19. listopadu 2025 | |
|---|---|
| Polévka | Dršťková (1)Tripe (1) |
| Oběd | Vepřová pečeně na divoko s houskovým knedlíkem a červeným zelím (1,3,7)Pork roast wild with bread dumplings and red cabbage (1,3,7) Kuřecí prso po provensálsku se smetanou, vařené brambory, restovaná zelenina (7)Chicken breast Provençal with cream, boiled potatoes, sautéed vegetables (7) Smažený karbanátek s bramborovou kaší a kyselou okurkou (1,3,7,10)Fried meatball with mashed potatoes and pickled cucumber (1,3,7,10) Mexická rýže s robi masem sypaná sýrem, kyselá okurka (7,9,10)Mexican rice with robi meat topped with cheese, pickled cucumber (7,9,10) |
| Výběr+FastFood | Poké |
| Teplý bufet | Samoobslužný teplý bufet pro vegany a vegetariánySelf-service hot buffet for vegans and vegetarians |
| Večeře | Vepřová pečeně country a spečeným bramborem a majonézovým dipem (7,10)Country roast pork with baked potatoes and mayonnaise dip (7,10) |
| Ostatní | Fresh bageta Gyros Tortila |
| středa 19. listopadu 2025 | |
|---|---|
| Polévka | Dršťková (1)Tripe (1) |
| Oběd | Vepřová pečeně na divoko s houskovým knedlíkem a červeným zelím (1,3,7)Pork roast wild with bread dumplings and red cabbage (1,3,7) Kuřecí prso po provensálsku se smetanou, vařené brambory, restovaná zelenina (7)Chicken breast Provençal with cream, boiled potatoes, sautéed vegetables (7) Smažený karbanátek s bramborovou kaší a kyselou okurkou (1,3,7,10)Fried meatball with mashed potatoes and pickled cucumber (1,3,7,10) Mexická rýže s robi masem sypaná sýrem, kyselá okurka (7,9,10)Mexican rice with robi meat topped with cheese, pickled cucumber (7,9,10) |
| Výběr+FastFood | Poké |
| Teplý bufet | Samoobslužný teplý bufet pro vegany a vegetariánySelf-service hot buffet for vegans and vegetarians |
| Večeře | Vepřová pečeně country a spečeným bramborem a majonézovým dipem (7,10)Country roast pork with baked potatoes and mayonnaise dip (7,10) |
| Ostatní | Fresh bageta Gyros Tortila |
| čtvrtek 20. listopadu 2025 | |
|---|---|
| Polévka | Kuřecí vývar se zeleninou a petrželovým kapáním (1,3,7,9)Chicken broth with vegetables and parsley drippings (1,3,7,9) |
| Oběd | Vídeňský hovězí guláš sypaný čerstvou cibulkou, houskové knedlíky (1,3,7)Vienna beef goulash topped with fresh onion, bread dumplings (1,3,7) Pečené kuřecí stehno v BBQ omáčce s pečeným bramborem a salátkem coleslaw (6,7,10)Roasted chicken leg in BBQ sauce with baked potato and coleslaw (6,7,10) Vepřové rizoto s houbami na cibulce, sypané sýrem, kyselá okurka (7,10)Pork risotto with mushrooms on onion, topped with cheese, pickled cucumber (7,10) Cizrnové kari se zeleninou, 2 ks sázená vejce (3,9)Chickpea curry with vegetables, 2 fried eggs (3,9) |
| Večeře | Smažený vepřový řízek s vařeným bramborem a kyselou okurkou (1,3,7,10)Fried pork schnitzel with boiled potato and pickled cucumber (1,3,7,10) |
| pátek 21. listopadu 2025 | |
|---|---|
| Polévka | Zeleninový vývar s těstovinami (1,3,9)Vegetable broth with pasta (1,3,9) |
| Oběd | Smažený kuřecí řízek v pikantní strouhance, vařené brambory, kyselá okurka (1,3,7)Fried chicken cutlet in spicy breadcrumbs, boiled potatoes, pickled cucumber (1,3,7) Krůtí ragú s rajčaty, cuketou a paprikou, dušená rýže / bramborové hranolkyTurkey ragout with tomatoes, zucchini and peppers, steamed rice / potato chips Vepřová kotleta na smetaně s houskovým knedlíkem (1,3,7,9,10)Pork chop in cream with bread dumplings (1,3,7,9,10) Houbový kuba maštěný cibulkou, kyselá okurka (1,10)Mushroom cube greased with onion, pickled cucumber (1,10) |
- Ceník
- Kontakt: info.avgastro@email.cz
- Umístění: vchod do menzy naleznete v přízemí Italské budovy
- Otevírací doba jídelna:
- Po – Čt 11:00 – 15:00 (obědy), 15:30 – 18:30 (večeře)
- Pá 11:00 – 15:00 (obědy)
Pizza VŠEm, Zdravá výživa
| středa 19. listopadu 2025 | |
|---|---|
| Pizza | Margarita-tomaty,sýr,bazalka Napoli- tomaty,sýr,cibule,ančovičky Spinaci - tomaty,sýr,špenát,česnek,vejce Funghi - tomaty ,sýr,žampióny Verona- tomaty,sýr,kukuřice Prosciutto-tomaty,sýr, šunka Capricciosa - tomaty, sýr,šunka, žampiony, olivy Quatro Formaggi- smetana,4 druhy sýra Mexico - tomaty,sýr,salám,kukuřice,vejce,chilli Hawai-tomaty,sýr,šunka,ananas Montana - tomaty,sýr,slanina,uzený sýr Salami-tomaty,sýr,salám Diavola- tomaty,sýr,slanina,paprika,chilli Foggia- tomaty,sýr,čerstvá rajčata,gorgonzola, olivy,bazalka Crema-smetana,sýr,šunka,cibule |
| Těstoviny | Carbonara-smetana,vejce,slanina Saporiti- kuřecí maso,smetana,česnek,brokolice,gorgonzola |
| Saláty | Salát velký- dle nabídky-s kuřecím masem,s tuňákem a vejcem,s lososem |
| Veget | Červená čočka se zeleninou - VEGAN Smažené žampióny,vařené brambory,tatarka -(veget) Kuřecí maso na smetaně s houbami a bramborovými noky |
| Salát váha | Salát vážený -dle nabídky salátový bar |
| Polévka Pizza | Hrachová - VEGAN |
| Polévka Veget | Mrkvová ( krémová ) - VEGET |
| středa 19. listopadu 2025 | |
|---|---|
| Pizza | Margarita-tomaty,sýr,bazalka Napoli- tomaty,sýr,cibule,ančovičky Spinaci - tomaty,sýr,špenát,česnek,vejce Funghi - tomaty ,sýr,žampióny Verona- tomaty,sýr,kukuřice Prosciutto-tomaty,sýr, šunka Capricciosa - tomaty, sýr,šunka, žampiony, olivy Quatro Formaggi- smetana,4 druhy sýra Mexico - tomaty,sýr,salám,kukuřice,vejce,chilli Hawai-tomaty,sýr,šunka,ananas Montana - tomaty,sýr,slanina,uzený sýr Salami-tomaty,sýr,salám Diavola- tomaty,sýr,slanina,paprika,chilli Foggia- tomaty,sýr,čerstvá rajčata,gorgonzola, olivy,bazalka Crema-smetana,sýr,šunka,cibule |
| Těstoviny | Carbonara-smetana,vejce,slanina Saporiti- kuřecí maso,smetana,česnek,brokolice,gorgonzola |
| Saláty | Salát velký- dle nabídky-s kuřecím masem,s tuňákem a vejcem,s lososem |
| Veget | Červená čočka se zeleninou - VEGAN Smažené žampióny,vařené brambory,tatarka -(veget) Kuřecí maso na smetaně s houbami a bramborovými noky |
| Salát váha | Salát vážený -dle nabídky salátový bar |
| Polévka Pizza | Hrachová - VEGAN |
| Polévka Veget | Mrkvová ( krémová ) - VEGET |
- Web: http://www.pizza-vegetvsem.cz
- Umístění: vchod do Pizzy VŠEm a Zdravé výživy naleznete v přízemí Italské budovy
Restaurace AK VŠE
| středa 19. listopadu 2025 | |
|---|---|
| Denní nabídka | Asijská kuřecí polévka se skleněnými nudlemi / Asian chicken soup with rice noodles (alergeny: 1, 6, 11) 49,- - Tagliatelle carbonara / Tagliatelle carbonara (alergeny: 1, 3, 6, 7, 9) 179,- - Vepřový guláš, houskový knedlík / Pork goulash, bread dumpling (alergeny: 1, 3, 6, 7, 9) 181,- - Kuřecí prso se sušenou šunkou a libečkovou omáčkou, šťouchané brambory / Chicken breast with dried ham and lovage sauce, mashed potatoes (alergeny: 1, 3, 6, 7, 9) 185,- - Malý salát / small salad 38,- |
| Denní menu | Menu l. polévka + tagliatelle carbonara 218,- - Menu ll. polévka + vepřový guláš 220,- - Menu lll. polévka + kuřecí prso 224,- - 0,2 l točená limonáda k menu 15,- |
| Minutky | 150g Kuřecí gyros s česnekovým dipem a malým salátkem, hranolky / Chicken gyro with garlic dip and small salad, French fries (alergeny: 6, 7) 210,- - 180g Grilovaná vepřová panenka s omáčkou se zeleným pepřem, bramborové rösti / Grilled pork tenderloin with green pepper sauce, potato rösti (alergeny: 1, 3, 6, 7, 9, 12) 259,- - Pappardelle s restovaným hovězím masem, cherry rajčaty, čerstvou bazalkou a mozzarellou/ Pappardelle with roasted beef, cherry tomatoes, fresh basil and mozzarella (alergeny: 1, 3, 6, 7) 239,- - Horké lesní ovoce s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou / Hot forest fruits with vanilla ice cream and whipped cream (alergeny: 7) 65,- - Jablečný závin se šlehačkou / Apple strudel with whipped cream (alergeny: 1, 3, 7) 38,- |
| středa 19. listopadu 2025 | |
|---|---|
| Denní nabídka | Asijská kuřecí polévka se skleněnými nudlemi / Asian chicken soup with rice noodles (alergeny: 1, 6, 11) 49,- - Tagliatelle carbonara / Tagliatelle carbonara (alergeny: 1, 3, 6, 7, 9) 179,- - Vepřový guláš, houskový knedlík / Pork goulash, bread dumpling (alergeny: 1, 3, 6, 7, 9) 181,- - Kuřecí prso se sušenou šunkou a libečkovou omáčkou, šťouchané brambory / Chicken breast with dried ham and lovage sauce, mashed potatoes (alergeny: 1, 3, 6, 7, 9) 185,- - Malý salát / small salad 38,- |
| Denní menu | Menu l. polévka + tagliatelle carbonara 218,- - Menu ll. polévka + vepřový guláš 220,- - Menu lll. polévka + kuřecí prso 224,- - 0,2 l točená limonáda k menu 15,- |
| Minutky | 150g Kuřecí gyros s česnekovým dipem a malým salátkem, hranolky / Chicken gyro with garlic dip and small salad, French fries (alergeny: 6, 7) 210,- - 180g Grilovaná vepřová panenka s omáčkou se zeleným pepřem, bramborové rösti / Grilled pork tenderloin with green pepper sauce, potato rösti (alergeny: 1, 3, 6, 7, 9, 12) 259,- - Pappardelle s restovaným hovězím masem, cherry rajčaty, čerstvou bazalkou a mozzarellou/ Pappardelle with roasted beef, cherry tomatoes, fresh basil and mozzarella (alergeny: 1, 3, 6, 7) 239,- - Horké lesní ovoce s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou / Hot forest fruits with vanilla ice cream and whipped cream (alergeny: 7) 65,- - Jablečný závin se šlehačkou / Apple strudel with whipped cream (alergeny: 1, 3, 7) 38,- |
- Stálý jídelní lístek (formát PDF)
- Web: http://restauraceak.cz
- Umístění: restauraci AK VŠE naleznete ve 3. patře Italské budovy
Umbrella pizza bar
| středa 19. listopadu 2025 | |
|---|---|
| Menu | Polévka: Dle denní nabídky Hotová jídla 18. listopad – 21. listopad I. 200g Butter Chicken s jasmínovou rýží *1,3,7 189,- II. 200g Ondrášek (bramborák plněný vepřovým masem, salátek) *1,3,7 189,- III. 300g Caesar salát s krevetami *4,7,10 189,- Speciality šéfkuchaře 18. listopad – 21. listopad IV. 300g Filet z afrického sumečka, bramborovo-mrkvové pyré, baby karotka na másle *3,4,7 319,- V. 400g Kachní čtvrtka s červeným zelím, variace knedlíků *1,3,7 299,- VI. 200g Flank steak s pečeným bramborem a demi glace omáčkou*7,10 289,- VII. 330g Tortilla Burger BBQ (trhané vepřové maso, čedarová pasta, salát) *1,3,7 199,- VIII. 220g Gurmánská pleskavice s balkánským sýrem a ajvarem, hranolky *7 259,- IX. 300g Tagliatelle Verdura (cuketa, lilek, česnek, pesto ze sušených rajčat, sypané parmazánem) *1,3 189,- X. 300g Gnocchi s lososem a hráškem v parmazánové omáčce *1,3,4,7 199,- Studentské menu vč. polévky 18. listopad – 21. listopad XI. 150g Vepřový steak s pepřovou omáčku, pečený brambor *1,7 149,- XII. 200g Špenátové gnocchi s kuřecím masem, česnek, smetanová omáčka *1,3,7 149,- |
| středa 19. listopadu 2025 | |
|---|---|
| Menu | Polévka: Dle denní nabídky Hotová jídla 18. listopad – 21. listopad I. 200g Butter Chicken s jasmínovou rýží *1,3,7 189,- II. 200g Ondrášek (bramborák plněný vepřovým masem, salátek) *1,3,7 189,- III. 300g Caesar salát s krevetami *4,7,10 189,- Speciality šéfkuchaře 18. listopad – 21. listopad IV. 300g Filet z afrického sumečka, bramborovo-mrkvové pyré, baby karotka na másle *3,4,7 319,- V. 400g Kachní čtvrtka s červeným zelím, variace knedlíků *1,3,7 299,- VI. 200g Flank steak s pečeným bramborem a demi glace omáčkou*7,10 289,- VII. 330g Tortilla Burger BBQ (trhané vepřové maso, čedarová pasta, salát) *1,3,7 199,- VIII. 220g Gurmánská pleskavice s balkánským sýrem a ajvarem, hranolky *7 259,- IX. 300g Tagliatelle Verdura (cuketa, lilek, česnek, pesto ze sušených rajčat, sypané parmazánem) *1,3 189,- X. 300g Gnocchi s lososem a hráškem v parmazánové omáčce *1,3,4,7 199,- Studentské menu vč. polévky 18. listopad – 21. listopad XI. 150g Vepřový steak s pepřovou omáčku, pečený brambor *1,7 149,- XII. 200g Špenátové gnocchi s kuřecím masem, česnek, smetanová omáčka *1,3,7 149,- |
| čtvrtek 20. listopadu 2025 | |
|---|---|
| Menu | Polévka: Dle denní nabídky Hotová jídla 18. listopad – 21. listopad I. 200g Butter Chicken s jasmínovou rýží *1,3,7 189,- II. 200g Ondrášek (bramborák plněný vepřovým masem, salátek) *1,3,7 189,- III. 300g Caesar salát s krevetami *4,7,10 189,- Speciality šéfkuchaře 18. listopad – 21. listopad IV. 300g Filet z afrického sumečka, bramborovo-mrkvové pyré, baby karotka na másle *3,4,7 319,- V. 400g Kachní čtvrtka s červeným zelím, variace knedlíků *1,3,7 299,- VI. 200g Flank steak s pečeným bramborem a demi glace omáčkou*7,10 289,- VII. 330g Tortilla Burger BBQ (trhané vepřové maso, čedarová pasta, salát) *1,3,7 199,- VIII. 220g Gurmánská pleskavice s balkánským sýrem a ajvarem, hranolky *7 259,- IX. 300g Tagliatelle Verdura (cuketa, lilek, česnek, pesto ze sušených rajčat, sypané parmazánem) *1,3 189,- X. 300g Gnocchi s lososem a hráškem v parmazánové omáčce *1,3,4,7 199,- Studentské menu vč. polévky 18. listopad – 21. listopad XI. 150g Vepřový steak s pepřovou omáčku, pečený brambor *1,7 149,- XII. 200g Špenátové gnocchi s kuřecím masem, česnek, smetanová omáčka *1,3,7 149,- |
| pátek 21. listopadu 2025 | |
|---|---|
| Menu | Polévka: Dle denní nabídky Hotová jídla 18. listopad – 21. listopad I. 200g Butter Chicken s jasmínovou rýží *1,3,7 189,- II. 200g Ondrášek (bramborák plněný vepřovým masem, salátek) *1,3,7 189,- III. 300g Caesar salát s krevetami *4,7,10 189,- Speciality šéfkuchaře 18. listopad – 21. listopad IV. 300g Filet z afrického sumečka, bramborovo-mrkvové pyré, baby karotka na másle *3,4,7 319,- V. 400g Kachní čtvrtka s červeným zelím, variace knedlíků *1,3,7 299,- VI. 200g Flank steak s pečeným bramborem a demi glace omáčkou*7,10 289,- VII. 330g Tortilla Burger BBQ (trhané vepřové maso, čedarová pasta, salát) *1,3,7 199,- VIII. 220g Gurmánská pleskavice s balkánským sýrem a ajvarem, hranolky *7 259,- IX. 300g Tagliatelle Verdura (cuketa, lilek, česnek, pesto ze sušených rajčat, sypané parmazánem) *1,3 189,- X. 300g Gnocchi s lososem a hráškem v parmazánové omáčce *1,3,4,7 199,- Studentské menu vč. polévky 18. listopad – 21. listopad XI. 150g Vepřový steak s pepřovou omáčku, pečený brambor *1,7 149,- XII. 200g Špenátové gnocchi s kuřecím masem, česnek, smetanová omáčka *1,3,7 149,- |