Stravování na VŠE Žižkov
Samoobslužná lednice Fresh Point
- Aktuálně dostupné položky
- Umístění: Coworking Idea Fair – malá studovna/kavárna
Menza AV Gastro (studentská a zaměstnanecká)
| úterý 2. prosince 2025 | |
|---|---|
| Polévka | Kulajda s vejci a bramborami (1,3,7)Kulajda with eggs and potatoes (1,3,7) |
| Oběd | Zapečený kuřecí steak se šunkou a sýrem, smažené brambory (7,10)Baked chicken steak with ham and cheese, fried potatoes (7,10) Plzeňský vepřový guláš z vepřové plece, houskové knedlíky (1,3,7)Pilsen pork goulash from pork shoulder, bread dumplings (1,3,7) Pečená kořeněná šumavská roláda, zeleninová rýže (9)Baked spicy Šumava roulade, vegetable rice (9) Těstoviny fusilly ala arabiata s česnekem a chilli, sypané sýrem (1,3,7)Fusilly ala arabiata pasta with garlic and chilli, sprinkled with cheese (1,3,7) |
| Výběr+FastFood | Poké |
| Teplý bufet | Samoobslužný teplý bufet pro vegany a vegetariánySelf-service hot buffet for vegans and vegetarians |
| Večeře | Vepřová kotleta s kořením argentina, bramborové hranolky, dip (7,10)Pork chop with Argentine spices, potato fries, dip (7,10) |
| Ostatní | Fresh bageta Gyros Tortila |
| úterý 2. prosince 2025 | |
|---|---|
| Polévka | Kulajda s vejci a bramborami (1,3,7)Kulajda with eggs and potatoes (1,3,7) |
| Oběd | Zapečený kuřecí steak se šunkou a sýrem, smažené brambory (7,10)Baked chicken steak with ham and cheese, fried potatoes (7,10) Plzeňský vepřový guláš z vepřové plece, houskové knedlíky (1,3,7)Pilsen pork goulash from pork shoulder, bread dumplings (1,3,7) Pečená kořeněná šumavská roláda, zeleninová rýže (9)Baked spicy Šumava roulade, vegetable rice (9) Těstoviny fusilly ala arabiata s česnekem a chilli, sypané sýrem (1,3,7)Fusilly ala arabiata pasta with garlic and chilli, sprinkled with cheese (1,3,7) |
| Výběr+FastFood | Poké |
| Teplý bufet | Samoobslužný teplý bufet pro vegany a vegetariánySelf-service hot buffet for vegans and vegetarians |
| Večeře | Vepřová kotleta s kořením argentina, bramborové hranolky, dip (7,10)Pork chop with Argentine spices, potato fries, dip (7,10) |
| Ostatní | Fresh bageta Gyros Tortila |
| středa 3. prosince 2025 | |
|---|---|
| Polévka | Slepičí vývar se zeleninou a kuskusem (1,3,7,9)Chicken broth with vegetables and couscous (1,3,7,9) |
| Oběd | Pečené kuřecí stehno po staročesku, houskové knedlíky, červené zelí (1,3,7,10)Roasted chicken leg in the old Czech style, bread dumplings, red cabbage (1,3,7,10) Krkonošská vepřová směs s houbami, dušená rýže / bramborové hranolky (6)Krkonoše pork mixture with mushrooms, steamed rice / potato fries (6) Frankfurtský vepřový plátek, vařené těstoviny (1,3,7)Frankfurter pork slice, boiled pasta (1,3,7) Fazole chilli sin con carne, 2 ks sázená vejce, chléb (1,3)Beans chili sin con carne, 2 pcs fried eggs, bread (1,3) |
| Večeře | Kuřecí steak na bylinkách se šťouchaným bramborem a teplou zeleninou (7)Chicken steak with herbs with mashed potatoes and warm vegetables (7) |
| čtvrtek 4. prosince 2025 | |
|---|---|
| Polévka | Kapustová s paprikou a bramborami (1)Cabbage with peppers and potatoes (1) |
| Oběd | Pikantní kuřecí steak s chilli floky, mačkané brambory s cibulkou a pórkem (7)Spicy chicken steak with chili flakes, mashed potatoes with onions and leeks (7) Přírodní sekaný krůtí řízek, bramborová kaše, baby karotka s hráškem (1,3,7)Natural minced turkey schnitzel, mashed potatoes, baby carrots with peas (1,3,7) Cikánská vepřová pečeně, houskové knedlíky / dušená rýže (1,3,7)Gypsy pork roast, bread dumplings / steamed rice (1,3,7) Dýňové rizoto se smetanou, sypané sýrem (7)Pumpkin risotto with cream, sprinkled with cheese (7) |
| Večeře | Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7,10)Fried cheese, boiled potatoes, tartar sauce (1,3,7,10) |
| pátek 5. prosince 2025 | |
|---|---|
| Polévka | Zeleninový vývar s rýží (9)Vegetable broth with rice (9) |
| Oběd | Smažený kuřecí řízek v cornflakes, vařené brambory, kyselá okurka (1,3,7,10)Fried chicken cutlet in cornflakes, boiled potatoes, pickled cucumber (1,3,7,10) Vepřový tokáň, restované špecle s cibulkou / houskové knedlíky (1,3,7)Pork tokán, fried späcle with onion / bread dumplings (1,3,7) Kořeněné rybí filé s bramborovou kaší, zeleninový salátek (4,7)Spiced fish fillet with mashed potatoes, vegetable salad (4,7) Zapečené fleky s houbami a vejci, kyselá okurka (1,3,7,10)Baked fleky with mushrooms and eggs, pickled cucumber (1,3,7,10) |
| pondělí 8. prosince 2025 | |
|---|---|
| Polévka | Hrachová (1)Pea (1) |
| Oběd | Pečené kuřecí stehno na másle s nádivkou s uzeným masem, vařené brambory (1,3,7)Baked chicken leg in butter with smoked meat stuffing, boiled potatoes (1,3,7) Ohnivá vepřová kotleta s kořeněným bramborem a baby zeleninou (7)Fiery pork chop with spiced potatoes and baby vegetables (7) Rýžový pilaf s drůbežím masem a barevnou paprikou, sypaný sýrem , kyselá okurka (7,9,10)Rice pilaf with poultry and colored peppers, topped with cheese, pickles (7,9,10) Zapečené brambory se sojovým masem, hráškem a sýrem (3,6,7)Baked potatoes with soy meat, peas and cheese (3,6,7) |
| Večeře | Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7,10)Fried cheese, boiled potatoes, tartar sauce (1,3,7,10) |
| úterý 9. prosince 2025 | |
|---|---|
| Polévka | Kuřecí vývar se zeleninou a kapáním (1,3,7,9)Chicken broth with vegetables and drippings (1,3,7,9) |
| Oběd | Zapečené kuřecí prso s broskví a sýrem, pečené brambory (7)Baked chicken breast with peach and cheese, baked potatoes (7) Hovězí maso na houbách, houskové knedlíky / dušená rýže (1,3,7)Beef on mushrooms, bread dumplings / steamed rice (1,3,7) Jemná masová haše s máslovou karotkou a sázeným vejcem, vařené brambory (1,3,7)Tender meat hash with buttered carrot and fried egg, boiled potatoes (1,3,7) Kantonské nudle s pórkem a wok zeleninou (1,3,6,7)Cantonese noodles with leek and wok vegetables (1,3,6,7) |
| Večeře | Vepřové žebírko na roštu, smažené brambory, salátek (10)Roasted pork ribs, fried potatoes, salad (10) |
- Ceník
- Kontakt: info.avgastro@email.cz
- Umístění: vchod do menzy naleznete v přízemí Italské budovy
- Otevírací doba jídelna:
- Po – Čt 11:00 – 15:00 (obědy), 15:30 – 18:30 (večeře)
- Pá 11:00 – 15:00 (obědy)
Pizza VŠEm, Zdravá výživa
| úterý 2. prosince 2025 | |
|---|---|
| Pizza | Margarita-tomaty,sýr,bazalka Napoli- tomaty,sýr,cibule,ančovičky Spinaci - tomaty,sýr,špenát,česnek,vejce Funghi - tomaty ,sýr,žampióny Verona- tomaty,sýr,kukuřice Prosciutto-tomaty,sýr, šunka Capricciosa - tomaty, sýr,šunka, žampiony, olivy Quatro Formaggi- smetana,4 druhy sýra Mexico - tomaty,sýr,salám,kukuřice,vejce,chilli Hawai-tomaty,sýr,šunka,ananas Montana - tomaty,sýr,slanina,uzený sýr Salami-tomaty,sýr,salám Diavola- tomaty,sýr,slanina,paprika,chilli Foggia- tomaty,sýr,čerstvá rajčata,gorgonzola, olivy,bazalka Crema-smetana,sýr,šunka,cibule |
| Těstoviny | Rosa Crema- smetana,tomaty, česnek,šunka Saporiti- kuřecí maso,smetana,česnek,brokolice,gorgonzola |
| Saláty | Salát velký- dle nabídky-s kuřecím masem,s tuňákem a vejcem,s lososem |
| Veget | Pikantní mexické fazole s tofu karbanátkem - VEGAN Koprová omáčka ,vejce ,vařené brambory - VEGET Tortilla s mletým masem se zeleninou a sýrem na salátovém lůžku ,vařené brambory |
| Salát váha | Salát vážený -dle nabídky salátový bar |
| Polévka Pizza | Chřestový krém - VEGET |
| Polévka Veget | Francouzská cibulová - VEGET |
| úterý 2. prosince 2025 | |
|---|---|
| Pizza | Margarita-tomaty,sýr,bazalka Napoli- tomaty,sýr,cibule,ančovičky Spinaci - tomaty,sýr,špenát,česnek,vejce Funghi - tomaty ,sýr,žampióny Verona- tomaty,sýr,kukuřice Prosciutto-tomaty,sýr, šunka Capricciosa - tomaty, sýr,šunka, žampiony, olivy Quatro Formaggi- smetana,4 druhy sýra Mexico - tomaty,sýr,salám,kukuřice,vejce,chilli Hawai-tomaty,sýr,šunka,ananas Montana - tomaty,sýr,slanina,uzený sýr Salami-tomaty,sýr,salám Diavola- tomaty,sýr,slanina,paprika,chilli Foggia- tomaty,sýr,čerstvá rajčata,gorgonzola, olivy,bazalka Crema-smetana,sýr,šunka,cibule |
| Těstoviny | Rosa Crema- smetana,tomaty, česnek,šunka Saporiti- kuřecí maso,smetana,česnek,brokolice,gorgonzola |
| Saláty | Salát velký- dle nabídky-s kuřecím masem,s tuňákem a vejcem,s lososem |
| Veget | Pikantní mexické fazole s tofu karbanátkem - VEGAN Koprová omáčka ,vejce ,vařené brambory - VEGET Tortilla s mletým masem se zeleninou a sýrem na salátovém lůžku ,vařené brambory |
| Salát váha | Salát vážený -dle nabídky salátový bar |
| Polévka Pizza | Chřestový krém - VEGET |
| Polévka Veget | Francouzská cibulová - VEGET |
- Web: http://www.pizza-vegetvsem.cz
- Umístění: vchod do Pizzy VŠEm a Zdravé výživy naleznete v přízemí Italské budovy
Restaurace AK VŠE
| úterý 2. prosince 2025 | |
|---|---|
| Denní nabídka | Bramboračka s houbami / Potato soup with mushrooms (alergeny: 1, 3, 6, 7, 9) 49,- - Zapečené smetanové brambory s květákem a brokolicí / Creamy Baked Potatoes with Cauliflower and Broccoli (alergeny: 7, 9) 169,- - Smažená vepřová játra, hranolky, tatarská omáčka / Fried pork liver, fries, tartar sauce (alergeny: 1, 3, 6, 7, 10) 173,- - Segedínský guláš, houskový knedlík / Szeged goulash, bread dumpling (alergeny: 1, 3, 6, 7, 9, 12) 181,- - Malý salát / small salad 38,- |
| Denní menu | Menu l. polévka + zapečené brambory 208,- - Menu ll. polévka + smažená játra 212,- - Menu lll. polévka + segedínský guláš 220,- - 0,2 l točená limonáda k menu 15,- |
| Minutky | 150g Kuřecí gyros s česnekovým dipem a malým salátkem, hranolky / Chicken gyro with garlic dip and small salad, French fries (alergeny: 6, 7) 210,- - 120g Hovězí Pad Thai s rýžovými nudlemi / Beef Pad Thai with rice noodles (alergeny: 1, 3, 4, 5, 6, 9, 10, 11) 239,- - 150g Steak z vepřového karé s omáčkou se zeleným pepřem, hranolky / Pork loin steak with green pepper sauce, fries (alergeny: 1, 3, 6, 7, 9, 12) 210,- - Kynutý borůvkový knedlík s lesním ovocem a zakysanou smetanou / Yeasted blueberry dumpling with forest fruits and sour cream (alergeny: 1, 3, 7) 55,- - Jablečný závin se šlehačkou / Apple strudel with whipped cream (alergeny: 1, 3, 7) 38,- |
| úterý 2. prosince 2025 | |
|---|---|
| Denní nabídka | Bramboračka s houbami / Potato soup with mushrooms (alergeny: 1, 3, 6, 7, 9) 49,- - Zapečené smetanové brambory s květákem a brokolicí / Creamy Baked Potatoes with Cauliflower and Broccoli (alergeny: 7, 9) 169,- - Smažená vepřová játra, hranolky, tatarská omáčka / Fried pork liver, fries, tartar sauce (alergeny: 1, 3, 6, 7, 10) 173,- - Segedínský guláš, houskový knedlík / Szeged goulash, bread dumpling (alergeny: 1, 3, 6, 7, 9, 12) 181,- - Malý salát / small salad 38,- |
| Denní menu | Menu l. polévka + zapečené brambory 208,- - Menu ll. polévka + smažená játra 212,- - Menu lll. polévka + segedínský guláš 220,- - 0,2 l točená limonáda k menu 15,- |
| Minutky | 150g Kuřecí gyros s česnekovým dipem a malým salátkem, hranolky / Chicken gyro with garlic dip and small salad, French fries (alergeny: 6, 7) 210,- - 120g Hovězí Pad Thai s rýžovými nudlemi / Beef Pad Thai with rice noodles (alergeny: 1, 3, 4, 5, 6, 9, 10, 11) 239,- - 150g Steak z vepřového karé s omáčkou se zeleným pepřem, hranolky / Pork loin steak with green pepper sauce, fries (alergeny: 1, 3, 6, 7, 9, 12) 210,- - Kynutý borůvkový knedlík s lesním ovocem a zakysanou smetanou / Yeasted blueberry dumpling with forest fruits and sour cream (alergeny: 1, 3, 7) 55,- - Jablečný závin se šlehačkou / Apple strudel with whipped cream (alergeny: 1, 3, 7) 38,- |
- Stálý jídelní lístek (formát PDF)
- Web: http://restauraceak.cz
- Umístění: restauraci AK VŠE naleznete ve 3. patře Italské budovy
Umbrella pizza bar
| úterý 2. prosince 2025 | |
|---|---|
| Menu | Polévka: Dle denní nabídky Hotová jídla 1. prosinec – 5. prosinec I. 200g Játrová omáčka s jasmínovou rýží *1 189,- II. 180g Qurrito s kuřecími stripsy, jemně pikantní salsa, čedar *1,3,7 189,- III. 200g BBQ Maxi topinka s vepřovým trhaným masem, zapečená s čedarem *1,7 189,- Speciality šéfkuchaře 24. listopad – 5. prosinec IV. 250g Losos na grilu s dušenou zeleninou na másle *7 319,- V. 250g Vepřový T-Bone steak s fazolovými lusky na slanině a česneku, demi glace omáčka *1 299,- VI. President Burger (hovězí mleté maso, hermelín, polníček, majonéza, brusinky) s hranolky *1,7 289,- VII. 300g Tagliatelle s lososem a hráškem v parmazánové omáčce *1,3,4,7 199,- VIII. 350g Kuřecí Supreme na italském hráškovém rizotu (doba přípravy min. 20min) *7 259,- IX. 750g Vepřové koleno s pečivem, křen, hořčice, beraní rohy (doba přípravy min. 20min) *1,10 189,- Studentské menu vč. polévky za 149,-/navíc s toč. limonádou za 165,- X. 200g Pečené kuřecí stehno se šťouch. bramborem 149,- XI. 200g Vepřová kotleta zapečená se šunkou a lečem, rýže *1 149,- XII. 200g Smažený sýr s hranolky, tatarská omáčka *1,3,7 149,- |
| úterý 2. prosince 2025 | |
|---|---|
| Menu | Polévka: Dle denní nabídky Hotová jídla 1. prosinec – 5. prosinec I. 200g Játrová omáčka s jasmínovou rýží *1 189,- II. 180g Qurrito s kuřecími stripsy, jemně pikantní salsa, čedar *1,3,7 189,- III. 200g BBQ Maxi topinka s vepřovým trhaným masem, zapečená s čedarem *1,7 189,- Speciality šéfkuchaře 24. listopad – 5. prosinec IV. 250g Losos na grilu s dušenou zeleninou na másle *7 319,- V. 250g Vepřový T-Bone steak s fazolovými lusky na slanině a česneku, demi glace omáčka *1 299,- VI. President Burger (hovězí mleté maso, hermelín, polníček, majonéza, brusinky) s hranolky *1,7 289,- VII. 300g Tagliatelle s lososem a hráškem v parmazánové omáčce *1,3,4,7 199,- VIII. 350g Kuřecí Supreme na italském hráškovém rizotu (doba přípravy min. 20min) *7 259,- IX. 750g Vepřové koleno s pečivem, křen, hořčice, beraní rohy (doba přípravy min. 20min) *1,10 189,- Studentské menu vč. polévky za 149,-/navíc s toč. limonádou za 165,- X. 200g Pečené kuřecí stehno se šťouch. bramborem 149,- XI. 200g Vepřová kotleta zapečená se šunkou a lečem, rýže *1 149,- XII. 200g Smažený sýr s hranolky, tatarská omáčka *1,3,7 149,- |
| středa 3. prosince 2025 | |
|---|---|
| Menu | Polévka: Dle denní nabídky Hotová jídla 1. prosinec – 5. prosinec I. 200g Játrová omáčka s jasmínovou rýží *1 189,- II. 180g Qurrito s kuřecími stripsy, jemně pikantní salsa, čedar *1,3,7 189,- III. 200g BBQ Maxi topinka s vepřovým trhaným masem, zapečená s čedarem *1,7 189,- Speciality šéfkuchaře 24. listopad – 5. prosinec IV. 250g Losos na grilu s dušenou zeleninou na másle *7 319,- V. 250g Vepřový T-Bone steak s fazolovými lusky na slanině a česneku, demi glace omáčka *1 299,- VI. President Burger (hovězí mleté maso, hermelín, polníček, majonéza, brusinky) s hranolky *1,7 289,- VII. 300g Tagliatelle s lososem a hráškem v parmazánové omáčce *1,3,4,7 199,- VIII. 350g Kuřecí Supreme na italském hráškovém rizotu (doba přípravy min. 20min) *7 259,- IX. 750g Vepřové koleno s pečivem, křen, hořčice, beraní rohy (doba přípravy min. 20min) *1,10 189,- Studentské menu vč. polévky za 149,-/navíc s toč. limonádou za 165,- X. 200g Pečené kuřecí stehno se šťouch. bramborem 149,- XI. 200g Vepřová kotleta zapečená se šunkou a lečem, rýže *1 149,- XII. 200g Smažený sýr s hranolky, tatarská omáčka *1,3,7 149,- |
| čtvrtek 4. prosince 2025 | |
|---|---|
| Menu | Polévka: Dle denní nabídky Hotová jídla 1. prosinec – 5. prosinec I. 200g Játrová omáčka s jasmínovou rýží *1 189,- II. 180g Qurrito s kuřecími stripsy, jemně pikantní salsa, čedar *1,3,7 189,- III. 200g BBQ Maxi topinka s vepřovým trhaným masem, zapečená s čedarem *1,7 189,- Speciality šéfkuchaře 24. listopad – 5. prosinec IV. 250g Losos na grilu s dušenou zeleninou na másle *7 319,- V. 250g Vepřový T-Bone steak s fazolovými lusky na slanině a česneku, demi glace omáčka *1 299,- VI. President Burger (hovězí mleté maso, hermelín, polníček, majonéza, brusinky) s hranolky *1,7 289,- VII. 300g Tagliatelle s lososem a hráškem v parmazánové omáčce *1,3,4,7 199,- VIII. 350g Kuřecí Supreme na italském hráškovém rizotu (doba přípravy min. 20min) *7 259,- IX. 750g Vepřové koleno s pečivem, křen, hořčice, beraní rohy (doba přípravy min. 20min) *1,10 189,- Studentské menu vč. polévky za 149,-/navíc s toč. limonádou za 165,- X. 200g Pečené kuřecí stehno se šťouch. bramborem 149,- XI. 200g Vepřová kotleta zapečená se šunkou a lečem, rýže *1 149,- XII. 200g Smažený sýr s hranolky, tatarská omáčka *1,3,7 149,- |
| pátek 5. prosince 2025 | |
|---|---|
| Menu | Polévka: Dle denní nabídky Hotová jídla 1. prosinec – 5. prosinec I. 200g Játrová omáčka s jasmínovou rýží *1 189,- II. 180g Qurrito s kuřecími stripsy, jemně pikantní salsa, čedar *1,3,7 189,- III. 200g BBQ Maxi topinka s vepřovým trhaným masem, zapečená s čedarem *1,7 189,- Speciality šéfkuchaře 24. listopad – 5. prosinec IV. 250g Losos na grilu s dušenou zeleninou na másle *7 319,- V. 250g Vepřový T-Bone steak s fazolovými lusky na slanině a česneku, demi glace omáčka *1 299,- VI. President Burger (hovězí mleté maso, hermelín, polníček, majonéza, brusinky) s hranolky *1,7 289,- VII. 300g Tagliatelle s lososem a hráškem v parmazánové omáčce *1,3,4,7 199,- VIII. 350g Kuřecí Supreme na italském hráškovém rizotu (doba přípravy min. 20min) *7 259,- IX. 750g Vepřové koleno s pečivem, křen, hořčice, beraní rohy (doba přípravy min. 20min) *1,10 189,- Studentské menu vč. polévky za 149,-/navíc s toč. limonádou za 165,- X. 200g Pečené kuřecí stehno se šťouch. bramborem 149,- XI. 200g Vepřová kotleta zapečená se šunkou a lečem, rýže *1 149,- XII. 200g Smažený sýr s hranolky, tatarská omáčka *1,3,7 149,- |