Stravování na VŠE Žižkov
Samoobslužná lednice Fresh Point
- Aktuálně dostupné položky
- Umístění: Coworking Idea Fair – malá studovna/kavárna
Menza AV Gastro (studentská a zaměstnanecká)
| úterý 25. listopadu 2025 | |
|---|---|
| Polévka | Dýňová polévka s chilli vločkami (1,7)Pumpkin soup with chili flakes (1,7) |
| Oběd | Hovězí vařené s koprovou omáčkou a houskovým knedlíkem (1,3,7)Beef cooked with dill sauce and bread dumplings (1,3,7) Vepřové palce z panenky na barevném pepři, bramborové hranolky, slaninová zelenina Pork fingers from tenderloin on colored pepper, potato fries, bacon vegetables Milánské špagety s mletým vepřovým masem a rajčaty, sypané sýrem (1,3,7,9)Spaghetti Milanese with minced pork and tomatoes, sprinkled with cheese (1,3,7,9) Zeleninové lasagne s bešamelem a sýrem, zeleninový salátek (1,3,7,9)Vegetable lasagna with béchamel and cheese, vegetable salad (1,3,7,9) Koprová omáčka, 2 ks vařená vejce, vařené brambory (1,3,7)Dill sauce, 2 boiled eggs, boiled potatoes (1,3,7) |
| Výběr+FastFood | Poké |
| Teplý bufet | Samoobslužný teplý bufet domácí a světové kuchyněSelf-service hot buffet of domestic and international cuisine |
| Večeře | Kuřecí prso na grilu, pečené brambory, coleslaw z červeného zelí (10)Grilled chicken breast, baked potatoes, red cabbage coleslaw (10) |
| Ostatní | Fresh bageta Gyros Tortila |
| úterý 25. listopadu 2025 | |
|---|---|
| Polévka | Dýňová polévka s chilli vločkami (1,7)Pumpkin soup with chili flakes (1,7) |
| Oběd | Hovězí vařené s koprovou omáčkou a houskovým knedlíkem (1,3,7)Beef cooked with dill sauce and bread dumplings (1,3,7) Vepřové palce z panenky na barevném pepři, bramborové hranolky, slaninová zelenina Pork fingers from tenderloin on colored pepper, potato fries, bacon vegetables Milánské špagety s mletým vepřovým masem a rajčaty, sypané sýrem (1,3,7,9)Spaghetti Milanese with minced pork and tomatoes, sprinkled with cheese (1,3,7,9) Zeleninové lasagne s bešamelem a sýrem, zeleninový salátek (1,3,7,9)Vegetable lasagna with béchamel and cheese, vegetable salad (1,3,7,9) Koprová omáčka, 2 ks vařená vejce, vařené brambory (1,3,7)Dill sauce, 2 boiled eggs, boiled potatoes (1,3,7) |
| Výběr+FastFood | Poké |
| Teplý bufet | Samoobslužný teplý bufet domácí a světové kuchyněSelf-service hot buffet of domestic and international cuisine |
| Večeře | Kuřecí prso na grilu, pečené brambory, coleslaw z červeného zelí (10)Grilled chicken breast, baked potatoes, red cabbage coleslaw (10) |
| Ostatní | Fresh bageta Gyros Tortila |
| středa 26. listopadu 2025 | |
|---|---|
| Polévka | Kuřecí bujón se zeleninou a kapáním (1,3,7,9)Chicken broth with vegetables and drippings (1,3,7,9) |
| Oběd | Zapečené kuřecí prso s listovým špenátem a sýrem, pečené bramborové plátky (7,10)Baked chicken breast with spinach and cheese, baked potatoes (7,10) Rozlítaný ptáček z vepřové plece, houskové knedlíky / dušená rýže (1,3,7,10)Pork shoulder bird, bread dumplings / steamed rice (1,3,7,10) Smažený soukenický řízek z mletého masa s bramborovou kaší a kyselou okurkou (1,3,7,10)Fried minced meat cutlet with mashed potatoes and pickles (1,3,7,10) Těstoviny fusilli amatriciana s drcenými rajčaty a česnekem, sypané sýrem (1,3,7)Fusilli amatriciana pasta with crushed tomatoes and garlic, topped with cheese (1,3,7) |
| Večeře | Plněná tortilla kuřecím masem, salátek (1,3,7,10)Stuffed tortilla with chicken, salad (1,3,7,10) |
| čtvrtek 27. listopadu 2025 | |
|---|---|
| Polévka | Mexická fazolová (1,9)Mexican bean stew (1,9) |
| Oběd | Kuře ala bažant, houskové knedlíky, červené zelí (1,3,7,10)Chicken ala pheasant, bread dumplings, red cabbage (1,3,7,10) Vepřová kotleta na chilli a medu s vařeným bramborem, šťouchané brambory s pórkem (7)Pork chop with chili and honey, mashed potatoes with leek (7) Bramborové noky s kuřecím masem, anglickou slaninou, kapustou a smaženou cibulkou (1,3,7,10)Potato gnocchi with chicken, English bacon, cabbage and fried onions (1,3,7,10) Smažené vdolky (4ks) s povidly, tvarohem a zakysanou smetanou (1,3,7)Fried muffins (4pcs) with jam, cottage cheese and sour cream (1,3,7) |
| Večeře | Kuřecí gyros , pita chleba, tzatziki (1,3,7,10)Chicken gyros, pita bread, tzatziki (1,3,7,10) |
| pátek 28. listopadu 2025 | |
|---|---|
| Polévka | Boršč (1,7,9,10)Borscht (1,7,9,10) |
| Oběd | Smažená vepřová kotleta se šťouchaným bramborem a kyselou okurkou (1,3,7,10)Fried pork chop with mashed potatoes and pickles (1,3,7,10) Kuřecí nudličky po sečuánsku, bramborové hranolky / dušená rýže (6)Szechuan chicken noodles, potato chips / steamed rice (6) Uzené maso s křenovou omáčkou a houskovým knedlíkem (1,3,7)Smoked meat with horseradish sauce and bread dumpling (1,3,7) Rizoto s míchanou zeleninou a robi masem, sypané sýrem, kyselá okurka (7,9,10)Risotto with mixed vegetables and robi meat, topped with cheese, pickles (7,9,10) |
- Ceník
- Kontakt: info.avgastro@email.cz
- Umístění: vchod do menzy naleznete v přízemí Italské budovy
- Otevírací doba jídelna:
- Po – Čt 11:00 – 15:00 (obědy), 15:30 – 18:30 (večeře)
- Pá 11:00 – 15:00 (obědy)
Pizza VŠEm, Zdravá výživa
| úterý 25. listopadu 2025 | |
|---|---|
| Pizza | Margarita-tomaty,sýr,bazalka Napoli- tomaty,sýr,cibule,ančovičky Spinaci - tomaty,sýr,špenát,česnek,vejce Funghi - tomaty ,sýr,žampióny Verona- tomaty,sýr,kukuřice Prosciutto-tomaty,sýr, šunka Capricciosa - tomaty, sýr,šunka, žampiony, olivy Quatro Formaggi- smetana,4 druhy sýra Mexico - tomaty,sýr,salám,kukuřice,vejce,chilli Hawai-tomaty,sýr,šunka,ananas Montana - tomaty,sýr,slanina,uzený sýr Salami-tomaty,sýr,salám Diavola- tomaty,sýr,slanina,paprika,chilli Foggia- tomaty,sýr,čerstvá rajčata,gorgonzola, olivy,bazalka Crema-smetana,sýr,šunka,cibule |
| Těstoviny | Funghi- smetana,žampióny Bolognese-ragů z mletého masa |
| Saláty | Salát velký- dle nabídky-s kuřecím masem,s tuňákem a vejcem,s lososem |
| Veget | Uzený tempeh ,kysané zelí ,bramborový knedlík - VEGET Smažený květák, vařené brambory,tatarská omáčka - VEGET Červené kari s krůtím masem , dýni Hokaido ,batáty a kokosovým mlékem ,rýze |
| Salát váha | Salát vážený -dle nabídky salátový bar |
| Polévka Pizza | Čočková - VEGAN |
| Polévka Veget | Z řapíkatého celeru - VEGET |
| úterý 25. listopadu 2025 | |
|---|---|
| Pizza | Margarita-tomaty,sýr,bazalka Napoli- tomaty,sýr,cibule,ančovičky Spinaci - tomaty,sýr,špenát,česnek,vejce Funghi - tomaty ,sýr,žampióny Verona- tomaty,sýr,kukuřice Prosciutto-tomaty,sýr, šunka Capricciosa - tomaty, sýr,šunka, žampiony, olivy Quatro Formaggi- smetana,4 druhy sýra Mexico - tomaty,sýr,salám,kukuřice,vejce,chilli Hawai-tomaty,sýr,šunka,ananas Montana - tomaty,sýr,slanina,uzený sýr Salami-tomaty,sýr,salám Diavola- tomaty,sýr,slanina,paprika,chilli Foggia- tomaty,sýr,čerstvá rajčata,gorgonzola, olivy,bazalka Crema-smetana,sýr,šunka,cibule |
| Těstoviny | Funghi- smetana,žampióny Bolognese-ragů z mletého masa |
| Saláty | Salát velký- dle nabídky-s kuřecím masem,s tuňákem a vejcem,s lososem |
| Veget | Uzený tempeh ,kysané zelí ,bramborový knedlík - VEGET Smažený květák, vařené brambory,tatarská omáčka - VEGET Červené kari s krůtím masem , dýni Hokaido ,batáty a kokosovým mlékem ,rýze |
| Salát váha | Salát vážený -dle nabídky salátový bar |
| Polévka Pizza | Čočková - VEGAN |
| Polévka Veget | Z řapíkatého celeru - VEGET |
- Web: http://www.pizza-vegetvsem.cz
- Umístění: vchod do Pizzy VŠEm a Zdravé výživy naleznete v přízemí Italské budovy
Restaurace AK VŠE
Nabídka není k dispozici.
| středa 26. listopadu 2025 | |
|---|---|
Vážení zákazníci, z důvodu rezervace bude restaurace AK ve čtvrtek 27.11. otevřena do 15:00, v pátek 28.11. uzavřena. Děkujeme za pochopení. |
|
| Denní nabídka | Kulajda / Creamy soup with eggs, potatoes, mushrooms and dill (alergeny: 1, 3, 6, 7, 9) 49,- - Penne s kuřecím masem, houbami a smetanou / Penne with chicken, mushrooms and cream (alergeny: 1, 3, 7, 9) 179,- - Smažená mořská štika v panko strouhance, bramborová kaše, salát / Fried sea pike in panko breadcrumbs, mashed potatoes, salad (alergeny: 1, 3, 4, 6, 7) 183,- - Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, listový špenát se smetanou / Stuffed potato dumplings with smoked meat, leaf spinach with cream (alergeny: 1, 3, 6, 7, 9, 10, 12) 181,- - Malý salát / small salad 38,- |
| Denní menu | Menu l. polévka + penne s kuřecím masem 218,- - Menu ll. polévka + smažená mořská štika 222,- - Menu lll. polévka + plněné bramborové knedlíky 220,- - 0,2 l točená limonáda k menu 15,- |
| Minutky | 150g Kuřecí gyros s česnekovým dipem a malým salátkem, hranolky / Chicken gyro with garlic dip and small salad, French fries (alergeny: 6, 7) 210,- - 120g Hovězí Pad Thai s rýžovými nudlemi / Beef Pad Thai with rice noodles (alergeny: 1, 3, 4, 5, 6, 9, 10, 11) 239,- - 150g Steak z vepřového karé s omáčkou se zeleným pepřem, hranolky / Pork loin steak with green pepper sauce, fries (alergeny: 1, 3, 6, 7, 9, 12) 210,- - Horké lesní ovoce s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou / Hot forest fruits with vanilla ice cream and whipped cream (alergeny: 7) 65,- - Jablečný závin se šlehačkou / Apple strudel with whipped cream (alergeny: 1, 3, 7) 38,- |
- Stálý jídelní lístek (formát PDF)
- Web: http://restauraceak.cz
- Umístění: restauraci AK VŠE naleznete ve 3. patře Italské budovy
Umbrella pizza bar
| úterý 25. listopadu 2025 | |
|---|---|
| Menu | Polévka: Dle denní nabídky Hotová jídla 24. listopad – 28. listopad I. 150g Segedínský guláš s houskovým knedlíkem *1,3,7 189,- II. 300g Špagety Carbonara (italská slanina, žloutek, parmazán) *1,3,7 189,- III. 350g Falafel s rýží, mrkev, okurka, granátové jablko, zakysaná smetana, hummus, koriandr *7 189,- Speciality šéfkuchaře 24. listopad – 5. prosinec IV. 250g Losos na grilu s dušenou zeleninou na másle *7 319,- V. 250g Vepřový T-Bone steak s fazolovými lusky na slanině a česneku, demi glace omáčka *1 299,- VI. President Burger (hovězí mleté maso, hermelín, polníček, majonéza, brusinky) s hranolky *1,7 289,- VII. 300g Tagliatelle s lososem a hráškem v parmazánové omáčce *1,3,4,7 199,- VIII. 350g Kuřecí Supreme na italském hráškovém rizotu (doba přípravy min. 20min) *7 259,- IX. 750g Vepřové koleno s pečivem, křen, hořčice, beraní rohy (doba přípravy min. 20min) *1,10 189,- Studentské menu vč. polévky za 149,-/navíc s toč. limonádou za 165,- X. 200g Pečené kuřecí stehno se šťouch. bramborem 149,- XI. 200g Smažený sýr s hranolky, tatarská omáčka *1,3,7,10 149,- XII. 150g Lívance s marmeládou, zakysaná smetana *1,3,7 149,- |
| úterý 25. listopadu 2025 | |
|---|---|
| Menu | Polévka: Dle denní nabídky Hotová jídla 24. listopad – 28. listopad I. 150g Segedínský guláš s houskovým knedlíkem *1,3,7 189,- II. 300g Špagety Carbonara (italská slanina, žloutek, parmazán) *1,3,7 189,- III. 350g Falafel s rýží, mrkev, okurka, granátové jablko, zakysaná smetana, hummus, koriandr *7 189,- Speciality šéfkuchaře 24. listopad – 5. prosinec IV. 250g Losos na grilu s dušenou zeleninou na másle *7 319,- V. 250g Vepřový T-Bone steak s fazolovými lusky na slanině a česneku, demi glace omáčka *1 299,- VI. President Burger (hovězí mleté maso, hermelín, polníček, majonéza, brusinky) s hranolky *1,7 289,- VII. 300g Tagliatelle s lososem a hráškem v parmazánové omáčce *1,3,4,7 199,- VIII. 350g Kuřecí Supreme na italském hráškovém rizotu (doba přípravy min. 20min) *7 259,- IX. 750g Vepřové koleno s pečivem, křen, hořčice, beraní rohy (doba přípravy min. 20min) *1,10 189,- Studentské menu vč. polévky za 149,-/navíc s toč. limonádou za 165,- X. 200g Pečené kuřecí stehno se šťouch. bramborem 149,- XI. 200g Smažený sýr s hranolky, tatarská omáčka *1,3,7,10 149,- XII. 150g Lívance s marmeládou, zakysaná smetana *1,3,7 149,- |
| středa 26. listopadu 2025 | |
|---|---|
| Menu | Polévka: Dle denní nabídky Hotová jídla 24. listopad – 28. listopad I. 150g Segedínský guláš s houskovým knedlíkem *1,3,7 189,- II. 300g Špagety Carbonara (italská slanina, žloutek, parmazán) *1,3,7 189,- III. 350g Falafel s rýží, mrkev, okurka, granátové jablko, zakysaná smetana, hummus, koriandr *7 189,- Speciality šéfkuchaře 24. listopad – 5. prosinec IV. 250g Losos na grilu s dušenou zeleninou na másle *7 319,- V. 250g Vepřový T-Bone steak s fazolovými lusky na slanině a česneku, demi glace omáčka *1 299,- VI. President Burger (hovězí mleté maso, hermelín, polníček, majonéza, brusinky) s hranolky *1,7 289,- VII. 300g Tagliatelle s lososem a hráškem v parmazánové omáčce *1,3,4,7 199,- VIII. 350g Kuřecí Supreme na italském hráškovém rizotu (doba přípravy min. 20min) *7 259,- IX. 750g Vepřové koleno s pečivem, křen, hořčice, beraní rohy (doba přípravy min. 20min) *1,10 189,- Studentské menu vč. polévky za 149,-/navíc s toč. limonádou za 165,- X. 200g Pečené kuřecí stehno se šťouch. bramborem 149,- XI. 200g Smažený sýr s hranolky, tatarská omáčka *1,3,7,10 149,- XII. 150g Lívance s marmeládou, zakysaná smetana *1,3,7 149,- |
| čtvrtek 27. listopadu 2025 | |
|---|---|
| Menu | Polévka: Dle denní nabídky Hotová jídla 24. listopad – 28. listopad I. 150g Segedínský guláš s houskovým knedlíkem *1,3,7 189,- II. 300g Špagety Carbonara (italská slanina, žloutek, parmazán) *1,3,7 189,- III. 350g Falafel s rýží, mrkev, okurka, granátové jablko, zakysaná smetana, hummus, koriandr *7 189,- Speciality šéfkuchaře 24. listopad – 5. prosinec IV. 250g Losos na grilu s dušenou zeleninou na másle *7 319,- V. 250g Vepřový T-Bone steak s fazolovými lusky na slanině a česneku, demi glace omáčka *1 299,- VI. President Burger (hovězí mleté maso, hermelín, polníček, majonéza, brusinky) s hranolky *1,7 289,- VII. 300g Tagliatelle s lososem a hráškem v parmazánové omáčce *1,3,4,7 199,- VIII. 350g Kuřecí Supreme na italském hráškovém rizotu (doba přípravy min. 20min) *7 259,- IX. 750g Vepřové koleno s pečivem, křen, hořčice, beraní rohy (doba přípravy min. 20min) *1,10 189,- Studentské menu vč. polévky za 149,-/navíc s toč. limonádou za 165,- X. 200g Pečené kuřecí stehno se šťouch. bramborem 149,- XI. 200g Smažený sýr s hranolky, tatarská omáčka *1,3,7,10 149,- XII. 150g Lívance s marmeládou, zakysaná smetana *1,3,7 149,- |
| pátek 28. listopadu 2025 | |
|---|---|
| Menu | Polévka: Dle denní nabídky Hotová jídla 24. listopad – 28. listopad I. 150g Segedínský guláš s houskovým knedlíkem *1,3,7 189,- II. 300g Špagety Carbonara (italská slanina, žloutek, parmazán) *1,3,7 189,- III. 350g Falafel s rýží, mrkev, okurka, granátové jablko, zakysaná smetana, hummus, koriandr *7 189,- Speciality šéfkuchaře 24. listopad – 5. prosinec IV. 250g Losos na grilu s dušenou zeleninou na másle *7 319,- V. 250g Vepřový T-Bone steak s fazolovými lusky na slanině a česneku, demi glace omáčka *1 299,- VI. President Burger (hovězí mleté maso, hermelín, polníček, majonéza, brusinky) s hranolky *1,7 289,- VII. 300g Tagliatelle s lososem a hráškem v parmazánové omáčce *1,3,4,7 199,- VIII. 350g Kuřecí Supreme na italském hráškovém rizotu (doba přípravy min. 20min) *7 259,- IX. 750g Vepřové koleno s pečivem, křen, hořčice, beraní rohy (doba přípravy min. 20min) *1,10 189,- Studentské menu vč. polévky za 149,-/navíc s toč. limonádou za 165,- X. 200g Pečené kuřecí stehno se šťouch. bramborem 149,- XI. 200g Smažený sýr s hranolky, tatarská omáčka *1,3,7,10 149,- XII. 150g Lívance s marmeládou, zakysaná smetana *1,3,7 149,- |