Stravování na VŠE Žižkov

Samoobslužná lednice Fresh Point

Menza AV Gastro (studentská a zaměstnanecká)

úterý 18. listopadu 2025
Polévka
Masový vývar se zeleninou a rýží (9)Meat broth with vegetables and rice (9)
Oběd
Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7,10)Fried cauliflower, boiled potatoes, tartar sauce (1,3,7,10)
Kuřecí prso na grilu se salátkem ala Caesar, šťouchané brambory (7,10)Grilled chicken breast with Caesar salad, mashed potatoes (7,10)
Hrachová kaše s uzeným masem a restovanou cibulkou, kyselá okurka (1,3,7,10)Peas with smoked meat and fried onions, pickled cucumber (1,3,7,10)
Vepřové maso na paprice, vařené těstoviny (1,3,7)Pork on peppers, boiled pasta (1,3,7)
Hrachová kaše s restovanou cibulkou, 2 ks sázená vejce, kyselá okurka (1,3,7,10)Peas with fried onions, 2 fried eggs, pickled cucumber (1,3,7,10)
Výběr+FastFood
Poké
Teplý bufet
Samoobslužný teplý bufet domácí a světové kuchyněSelf-service hot buffet of domestic and international cuisine
Večeře
Samoobslužný teplý bufet domácí a světové kuchyněSelf-service hot buffet of domestic and international cuisine
Ostatní
Fresh bageta
Gyros
Tortila
úterý 18. listopadu 2025
Polévka
Masový vývar se zeleninou a rýží (9)Meat broth with vegetables and rice (9)
Oběd
Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7,10)Fried cauliflower, boiled potatoes, tartar sauce (1,3,7,10)
Kuřecí prso na grilu se salátkem ala Caesar, šťouchané brambory (7,10)Grilled chicken breast with Caesar salad, mashed potatoes (7,10)
Hrachová kaše s uzeným masem a restovanou cibulkou, kyselá okurka (1,3,7,10)Peas with smoked meat and fried onions, pickled cucumber (1,3,7,10)
Vepřové maso na paprice, vařené těstoviny (1,3,7)Pork on peppers, boiled pasta (1,3,7)
Hrachová kaše s restovanou cibulkou, 2 ks sázená vejce, kyselá okurka (1,3,7,10)Peas with fried onions, 2 fried eggs, pickled cucumber (1,3,7,10)
Výběr+FastFood
Poké
Teplý bufet
Samoobslužný teplý bufet domácí a světové kuchyněSelf-service hot buffet of domestic and international cuisine
Večeře
Samoobslužný teplý bufet domácí a světové kuchyněSelf-service hot buffet of domestic and international cuisine
Ostatní
Fresh bageta
Gyros
Tortila
středa 19. listopadu 2025
Polévka
Dršťková (1)Tripe (1)
Oběd
Vepřová pečeně na divoko s houskovým knedlíkem a červeným zelím (1,3,7)Pork roast wild with bread dumplings and red cabbage (1,3,7)
Kuřecí prso po provensálsku se smetanou, vařené brambory, restovaná zelenina (7)Chicken breast Provençal with cream, boiled potatoes, sautéed vegetables (7)
Smažený karbanátek s bramborovou kaší a kyselou okurkou (1,3,7,10)Fried meatball with mashed potatoes and pickled cucumber (1,3,7,10)
Mexická rýže s robi masem sypaná sýrem, kyselá okurka (7,9,10)Mexican rice with robi meat topped with cheese, pickled cucumber (7,9,10)
Večeře
Vepřová pečeně country a spečeným bramborem a majonézovým dipem (7,10)Country roast pork with baked potatoes and mayonnaise dip (7,10)
čtvrtek 20. listopadu 2025
Polévka
Kuřecí vývar se zeleninou a petrželovým kapáním (1,3,7,9)Chicken broth with vegetables and parsley drippings (1,3,7,9)
Oběd
Vídeňský hovězí guláš sypaný čerstvou cibulkou, houskové knedlíky (1,3,7)Vienna beef goulash topped with fresh onion, bread dumplings (1,3,7)
Pečené kuřecí stehno v BBQ omáčce s pečeným bramborem a salátkem coleslaw (6,7,10)Roasted chicken leg in BBQ sauce with baked potato and coleslaw (6,7,10)
Vepřové rizoto s houbami na cibulce, sypané sýrem, kyselá okurka (7,10)Pork risotto with mushrooms on onion, topped with cheese, pickled cucumber (7,10)
Cizrnové kari se zeleninou, 2 ks sázená vejce (3,9)Chickpea curry with vegetables, 2 fried eggs (3,9)
Večeře
Smažený vepřový řízek s vařeným bramborem a kyselou okurkou (1,3,7,10)Fried pork schnitzel with boiled potato and pickled cucumber (1,3,7,10)
pátek 21. listopadu 2025
Polévka
Zeleninový vývar s těstovinami (1,3,9)Vegetable broth with pasta (1,3,9)
Oběd
Smažený kuřecí řízek v pikantní strouhance, vařené brambory, kyselá okurka (1,3,7)Fried chicken cutlet in spicy breadcrumbs, boiled potatoes, pickled cucumber (1,3,7)
Krůtí ragú s rajčaty, cuketou a paprikou, dušená rýže / bramborové hranolkyTurkey ragout with tomatoes, zucchini and peppers, steamed rice / potato chips
Vepřová kotleta na smetaně s houskovým knedlíkem (1,3,7,9,10)Pork chop in cream with bread dumplings (1,3,7,9,10)
Houbový kuba maštěný cibulkou, kyselá okurka (1,10)Mushroom cube greased with onion, pickled cucumber (1,10)
  • Ceník
  • Kontakt: info.avgastro@email.cz
  • Umístění: vchod do menzy naleznete v přízemí Italské budovy
  • Otevírací doba jídelna:
    • Po – Čt   11:00 – 15:00 (obědy), 15:30 – 18:30 (večeře)
    • Pá  11:00 – 15:00 (obědy)

Pizza VŠEm, Zdravá výživa

úterý 18. listopadu 2025
Pizza
Margarita-tomaty,sýr,bazalka
Napoli- tomaty,sýr,cibule,ančovičky
Spinaci - tomaty,sýr,špenát,česnek,vejce
Funghi - tomaty ,sýr,žampióny
Verona- tomaty,sýr,kukuřice
Prosciutto-tomaty,sýr, šunka
Capricciosa - tomaty, sýr,šunka, žampiony, olivy
Quatro Formaggi- smetana,4 druhy sýra
Mexico - tomaty,sýr,salám,kukuřice,vejce,chilli
Hawai-tomaty,sýr,šunka,ananas
Montana - tomaty,sýr,slanina,uzený sýr
Salami-tomaty,sýr,salám
Diavola- tomaty,sýr,slanina,paprika,chilli
Foggia- tomaty,sýr,čerstvá rajčata,gorgonzola, olivy,bazalka
Crema-smetana,sýr,šunka,cibule
Těstoviny
Funghi- smetana,žampióny
Bolognese-ragů z mletého masa
Saláty
Salát velký- dle nabídky-s kuřecím masem,s tuňákem a vejcem,s lososem
Veget
Zeleninové rizoto s černou čočkou ,okurka - VEGAN )
Zapečené těstoviny s anglickou slaninou a špenátem ,okurka
Kuřecí čína s Wok zeleninou ,rýže
Salát váha
Salát vážený -dle nabídky salátový bar
Polévka Pizza
Frankfurtská
Polévka Veget
Zeleninový vývar s nudlemi - VEGET
úterý 18. listopadu 2025
Pizza
Margarita-tomaty,sýr,bazalka
Napoli- tomaty,sýr,cibule,ančovičky
Spinaci - tomaty,sýr,špenát,česnek,vejce
Funghi - tomaty ,sýr,žampióny
Verona- tomaty,sýr,kukuřice
Prosciutto-tomaty,sýr, šunka
Capricciosa - tomaty, sýr,šunka, žampiony, olivy
Quatro Formaggi- smetana,4 druhy sýra
Mexico - tomaty,sýr,salám,kukuřice,vejce,chilli
Hawai-tomaty,sýr,šunka,ananas
Montana - tomaty,sýr,slanina,uzený sýr
Salami-tomaty,sýr,salám
Diavola- tomaty,sýr,slanina,paprika,chilli
Foggia- tomaty,sýr,čerstvá rajčata,gorgonzola, olivy,bazalka
Crema-smetana,sýr,šunka,cibule
Těstoviny
Funghi- smetana,žampióny
Bolognese-ragů z mletého masa
Saláty
Salát velký- dle nabídky-s kuřecím masem,s tuňákem a vejcem,s lososem
Veget
Zeleninové rizoto s černou čočkou ,okurka - VEGAN )
Zapečené těstoviny s anglickou slaninou a špenátem ,okurka
Kuřecí čína s Wok zeleninou ,rýže
Salát váha
Salát vážený -dle nabídky salátový bar
Polévka Pizza
Frankfurtská
Polévka Veget
Zeleninový vývar s nudlemi - VEGET

Restaurace AK VŠE

úterý 18. listopadu 2025
Denní nabídka
Krémová česneková polévka / Creamy garlic soup (alergeny: 1, 3, 6, 7, 9) 49,-
-
Koprová omáčka se ztraceným vejcem, vařené brambory / Koprová omáčka se ztraceným vejcem, vařené brambory 167,-
-
Pšeničná tortilla s kuřecími stripsy, salát / Wheat tortilla with chicken strips, salad (alergeny: 1, 3, 6, 7) 181,-
-
Drůbeží Stroganoff, opečené brambory / Poultry Stroganoff, roasted potatoes (alergeny: 1, 3, 6, 7, 9) 185,-
-
Malý salát / small salad 38,-
Denní menu
Menu l. polévka + koprová omáčka 206,-
-
Menu ll. polévka + tortilla 220,-
-
Menu lll. polévka + drůbeží Stroganoff 224,-
-
0,2 l točená limonáda k menu 15,-
Minutky
150g Kuřecí gyros s česnekovým dipem a malým salátkem, hranolky / Chicken gyro with garlic dip and small salad, French fries (alergeny: 6, 7) 210,-
-
180g Grilovaná vepřová panenka s omáčkou se zeleným pepřem, bramborové rösti / Grilled pork tenderloin with green pepper sauce, potato rösti (alergeny: 1, 3, 6, 7, 9, 12) 259,-
-
Pappardelle s restovaným hovězím masem, cherry rajčaty, čerstvou bazalkou a mozzarellou/ Pappardelle with roasted beef, cherry tomatoes, fresh basil and mozzarella (alergeny: 1, 3, 6, 7) 239,-
-
Horké lesní ovoce s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou / Hot forest fruits with vanilla ice cream and whipped cream (alergeny: 7) 65,-
-
Jablečný závin se šlehačkou / Apple strudel with whipped cream (alergeny: 1, 3, 7) 38,-
úterý 18. listopadu 2025
Denní nabídka
Krémová česneková polévka / Creamy garlic soup (alergeny: 1, 3, 6, 7, 9) 49,-
-
Koprová omáčka se ztraceným vejcem, vařené brambory / Koprová omáčka se ztraceným vejcem, vařené brambory 167,-
-
Pšeničná tortilla s kuřecími stripsy, salát / Wheat tortilla with chicken strips, salad (alergeny: 1, 3, 6, 7) 181,-
-
Drůbeží Stroganoff, opečené brambory / Poultry Stroganoff, roasted potatoes (alergeny: 1, 3, 6, 7, 9) 185,-
-
Malý salát / small salad 38,-
Denní menu
Menu l. polévka + koprová omáčka 206,-
-
Menu ll. polévka + tortilla 220,-
-
Menu lll. polévka + drůbeží Stroganoff 224,-
-
0,2 l točená limonáda k menu 15,-
Minutky
150g Kuřecí gyros s česnekovým dipem a malým salátkem, hranolky / Chicken gyro with garlic dip and small salad, French fries (alergeny: 6, 7) 210,-
-
180g Grilovaná vepřová panenka s omáčkou se zeleným pepřem, bramborové rösti / Grilled pork tenderloin with green pepper sauce, potato rösti (alergeny: 1, 3, 6, 7, 9, 12) 259,-
-
Pappardelle s restovaným hovězím masem, cherry rajčaty, čerstvou bazalkou a mozzarellou/ Pappardelle with roasted beef, cherry tomatoes, fresh basil and mozzarella (alergeny: 1, 3, 6, 7) 239,-
-
Horké lesní ovoce s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou / Hot forest fruits with vanilla ice cream and whipped cream (alergeny: 7) 65,-
-
Jablečný závin se šlehačkou / Apple strudel with whipped cream (alergeny: 1, 3, 7) 38,-

Umbrella pizza bar

úterý 18. listopadu 2025
Menu
Polévka: Dle denní nabídky
Hotová jídla 18. listopad – 21. listopad
I. 200g Butter Chicken s jasmínovou rýží *1,3,7 189,-
II. 200g Ondrášek (bramborák plněný vepřovým masem, salátek) *1,3,7 189,-
III. 300g Caesar salát s krevetami *4,7,10 189,-
Speciality šéfkuchaře 18. listopad – 21. listopad
IV. 300g Filet z afrického sumečka, bramborovo-mrkvové pyré, baby karotka na másle *3,4,7 319,-
V. 400g Kachní čtvrtka s červeným zelím, variace knedlíků *1,3,7 299,-
VI. 200g Flank steak s pečeným bramborem a demi glace omáčkou*7,10 289,-
VII. 330g Tortilla Burger BBQ (trhané vepřové maso, čedarová pasta, salát) *1,3,7 199,-
VIII. 220g Gurmánská pleskavice s balkánským sýrem a ajvarem, hranolky *7 259,-
IX. 300g Tagliatelle Verdura (cuketa, lilek, česnek, pesto ze sušených rajčat, sypané parmazánem) *1,3 189,-
X. 300g Gnocchi s lososem a hráškem v parmazánové omáčce *1,3,4,7 199,-
Studentské menu vč. polévky 18. listopad – 21. listopad
XI. 150g Vepřový steak s pepřovou omáčku, pečený brambor *1,7 149,-
XII. 200g Špenátové gnocchi s kuřecím masem, česnek, smetanová omáčka *1,3,7 149,-
úterý 18. listopadu 2025
Menu
Polévka: Dle denní nabídky
Hotová jídla 18. listopad – 21. listopad
I. 200g Butter Chicken s jasmínovou rýží *1,3,7 189,-
II. 200g Ondrášek (bramborák plněný vepřovým masem, salátek) *1,3,7 189,-
III. 300g Caesar salát s krevetami *4,7,10 189,-
Speciality šéfkuchaře 18. listopad – 21. listopad
IV. 300g Filet z afrického sumečka, bramborovo-mrkvové pyré, baby karotka na másle *3,4,7 319,-
V. 400g Kachní čtvrtka s červeným zelím, variace knedlíků *1,3,7 299,-
VI. 200g Flank steak s pečeným bramborem a demi glace omáčkou*7,10 289,-
VII. 330g Tortilla Burger BBQ (trhané vepřové maso, čedarová pasta, salát) *1,3,7 199,-
VIII. 220g Gurmánská pleskavice s balkánským sýrem a ajvarem, hranolky *7 259,-
IX. 300g Tagliatelle Verdura (cuketa, lilek, česnek, pesto ze sušených rajčat, sypané parmazánem) *1,3 189,-
X. 300g Gnocchi s lososem a hráškem v parmazánové omáčce *1,3,4,7 199,-
Studentské menu vč. polévky 18. listopad – 21. listopad
XI. 150g Vepřový steak s pepřovou omáčku, pečený brambor *1,7 149,-
XII. 200g Špenátové gnocchi s kuřecím masem, česnek, smetanová omáčka *1,3,7 149,-
středa 19. listopadu 2025
Menu
Polévka: Dle denní nabídky
Hotová jídla 18. listopad – 21. listopad
I. 200g Butter Chicken s jasmínovou rýží *1,3,7 189,-
II. 200g Ondrášek (bramborák plněný vepřovým masem, salátek) *1,3,7 189,-
III. 300g Caesar salát s krevetami *4,7,10 189,-
Speciality šéfkuchaře 18. listopad – 21. listopad
IV. 300g Filet z afrického sumečka, bramborovo-mrkvové pyré, baby karotka na másle *3,4,7 319,-
V. 400g Kachní čtvrtka s červeným zelím, variace knedlíků *1,3,7 299,-
VI. 200g Flank steak s pečeným bramborem a demi glace omáčkou*7,10 289,-
VII. 330g Tortilla Burger BBQ (trhané vepřové maso, čedarová pasta, salát) *1,3,7 199,-
VIII. 220g Gurmánská pleskavice s balkánským sýrem a ajvarem, hranolky *7 259,-
IX. 300g Tagliatelle Verdura (cuketa, lilek, česnek, pesto ze sušených rajčat, sypané parmazánem) *1,3 189,-
X. 300g Gnocchi s lososem a hráškem v parmazánové omáčce *1,3,4,7 199,-
Studentské menu vč. polévky 18. listopad – 21. listopad
XI. 150g Vepřový steak s pepřovou omáčku, pečený brambor *1,7 149,-
XII. 200g Špenátové gnocchi s kuřecím masem, česnek, smetanová omáčka *1,3,7 149,-
čtvrtek 20. listopadu 2025
Menu
Polévka: Dle denní nabídky
Hotová jídla 18. listopad – 21. listopad
I. 200g Butter Chicken s jasmínovou rýží *1,3,7 189,-
II. 200g Ondrášek (bramborák plněný vepřovým masem, salátek) *1,3,7 189,-
III. 300g Caesar salát s krevetami *4,7,10 189,-
Speciality šéfkuchaře 18. listopad – 21. listopad
IV. 300g Filet z afrického sumečka, bramborovo-mrkvové pyré, baby karotka na másle *3,4,7 319,-
V. 400g Kachní čtvrtka s červeným zelím, variace knedlíků *1,3,7 299,-
VI. 200g Flank steak s pečeným bramborem a demi glace omáčkou*7,10 289,-
VII. 330g Tortilla Burger BBQ (trhané vepřové maso, čedarová pasta, salát) *1,3,7 199,-
VIII. 220g Gurmánská pleskavice s balkánským sýrem a ajvarem, hranolky *7 259,-
IX. 300g Tagliatelle Verdura (cuketa, lilek, česnek, pesto ze sušených rajčat, sypané parmazánem) *1,3 189,-
X. 300g Gnocchi s lososem a hráškem v parmazánové omáčce *1,3,4,7 199,-
Studentské menu vč. polévky 18. listopad – 21. listopad
XI. 150g Vepřový steak s pepřovou omáčku, pečený brambor *1,7 149,-
XII. 200g Špenátové gnocchi s kuřecím masem, česnek, smetanová omáčka *1,3,7 149,-
pátek 21. listopadu 2025
Menu
Polévka: Dle denní nabídky
Hotová jídla 18. listopad – 21. listopad
I. 200g Butter Chicken s jasmínovou rýží *1,3,7 189,-
II. 200g Ondrášek (bramborák plněný vepřovým masem, salátek) *1,3,7 189,-
III. 300g Caesar salát s krevetami *4,7,10 189,-
Speciality šéfkuchaře 18. listopad – 21. listopad
IV. 300g Filet z afrického sumečka, bramborovo-mrkvové pyré, baby karotka na másle *3,4,7 319,-
V. 400g Kachní čtvrtka s červeným zelím, variace knedlíků *1,3,7 299,-
VI. 200g Flank steak s pečeným bramborem a demi glace omáčkou*7,10 289,-
VII. 330g Tortilla Burger BBQ (trhané vepřové maso, čedarová pasta, salát) *1,3,7 199,-
VIII. 220g Gurmánská pleskavice s balkánským sýrem a ajvarem, hranolky *7 259,-
IX. 300g Tagliatelle Verdura (cuketa, lilek, česnek, pesto ze sušených rajčat, sypané parmazánem) *1,3 189,-
X. 300g Gnocchi s lososem a hráškem v parmazánové omáčce *1,3,4,7 199,-
Studentské menu vč. polévky 18. listopad – 21. listopad
XI. 150g Vepřový steak s pepřovou omáčku, pečený brambor *1,7 149,-
XII. 200g Špenátové gnocchi s kuřecím masem, česnek, smetanová omáčka *1,3,7 149,-