Stravování na VŠE Žižkov

Samoobslužná lednice Fresh Point

Menza AV Gastro (studentská a zaměstnanecká)

pátek 21. listopadu 2025
Polévka
Zeleninový vývar s těstovinami (1,3,9)Vegetable broth with pasta (1,3,9)
Oběd
Smažený kuřecí řízek v pikantní strouhance, vařené brambory, kyselá okurka (1,3,7)Fried chicken cutlet in spicy breadcrumbs, boiled potatoes, pickled cucumber (1,3,7)
Krůtí ragú s rajčaty, cuketou a paprikou, dušená rýže / bramborové hranolkyTurkey ragout with tomatoes, zucchini and peppers, steamed rice / potato chips
Vepřová kotleta na smetaně s houskovým knedlíkem (1,3,7,9,10)Pork chop in cream with bread dumplings (1,3,7,9,10)
Houbový kuba maštěný cibulkou, kyselá okurka (1,10)Mushroom cube greased with onion, pickled cucumber (1,10)
Výběr+FastFood
Poké
Teplý bufet
Samoobslužný teplý bufet domácí a světové kuchyněSelf-service hot buffet of domestic and international cuisine
Ostatní
Fresh bageta
Gyros
Tortila
pátek 21. listopadu 2025
Polévka
Zeleninový vývar s těstovinami (1,3,9)Vegetable broth with pasta (1,3,9)
Oběd
Smažený kuřecí řízek v pikantní strouhance, vařené brambory, kyselá okurka (1,3,7)Fried chicken cutlet in spicy breadcrumbs, boiled potatoes, pickled cucumber (1,3,7)
Krůtí ragú s rajčaty, cuketou a paprikou, dušená rýže / bramborové hranolkyTurkey ragout with tomatoes, zucchini and peppers, steamed rice / potato chips
Vepřová kotleta na smetaně s houskovým knedlíkem (1,3,7,9,10)Pork chop in cream with bread dumplings (1,3,7,9,10)
Houbový kuba maštěný cibulkou, kyselá okurka (1,10)Mushroom cube greased with onion, pickled cucumber (1,10)
Výběr+FastFood
Poké
Teplý bufet
Samoobslužný teplý bufet domácí a světové kuchyněSelf-service hot buffet of domestic and international cuisine
Ostatní
Fresh bageta
Gyros
Tortila
  • Ceník
  • Kontakt: info.avgastro@email.cz
  • Umístění: vchod do menzy naleznete v přízemí Italské budovy
  • Otevírací doba jídelna:
    • Po – Čt   11:00 – 15:00 (obědy), 15:30 – 18:30 (večeře)
    • Pá  11:00 – 15:00 (obědy)

Pizza VŠEm, Zdravá výživa

Nabídka není k dispozici. Zkuste aktuální nabídku najít zde.

Nabídka není k dispozici.

Restaurace AK VŠE

pátek 21. listopadu 2025
Denní nabídka
Čočková polévka s uzeninou / Lentil soup with sausage (alergeny: 1, 3, 6, 7, 9) 49,-
-
Šumavský guláš z hovězího srdce a líček, rýže / Šumava goulash made from beef heart and cheeks, rice (alergeny: 1, 3, 6, 7, 9) 179,-
-
Vepřový steak s jemnou omáčkou z gorgonzoly, bramborové noky / Pork steak with a delicate gorgonzola sauce, potato gnocchi (alergeny: 1, 7, 9) 181,-
-
Holandský řízek, bramborovo-mrkvové pyré / Fried minced meat schnitzel with cheese, potato- carrot puree (alergeny: 1, 3, 6, 7) 181,-
-
Malý salát / small salad 38,-
Denní menu
Menu l. polévka + šumavský guláš 218,-
-
Menu ll. polévka + vepřový steak 220,-
-
Menu lll. polévka + holandský řízek 220,-
-
0,2 l točená limonáda k menu 15,-
Minutky
150g Kuřecí gyros s česnekovým dipem a malým salátkem, hranolky / Chicken gyro with garlic dip and small salad, French fries (alergeny: 6, 7) 210,-
-
Pappardelle s restovaným hovězím masem, cherry rajčaty, čerstvou bazalkou a mozzarellou/ Pappardelle with roasted beef, cherry tomatoes, fresh basil and mozzarella (alergeny: 1, 3, 6, 7) 239,-
-
Horké lesní ovoce s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou / Hot forest fruits with vanilla ice cream and whipped cream (alergeny: 7) 65,-
-
Jablečný závin se šlehačkou / Apple strudel with whipped cream (alergeny: 1, 3, 7) 38,-
pátek 21. listopadu 2025
Denní nabídka
Čočková polévka s uzeninou / Lentil soup with sausage (alergeny: 1, 3, 6, 7, 9) 49,-
-
Šumavský guláš z hovězího srdce a líček, rýže / Šumava goulash made from beef heart and cheeks, rice (alergeny: 1, 3, 6, 7, 9) 179,-
-
Vepřový steak s jemnou omáčkou z gorgonzoly, bramborové noky / Pork steak with a delicate gorgonzola sauce, potato gnocchi (alergeny: 1, 7, 9) 181,-
-
Holandský řízek, bramborovo-mrkvové pyré / Fried minced meat schnitzel with cheese, potato- carrot puree (alergeny: 1, 3, 6, 7) 181,-
-
Malý salát / small salad 38,-
Denní menu
Menu l. polévka + šumavský guláš 218,-
-
Menu ll. polévka + vepřový steak 220,-
-
Menu lll. polévka + holandský řízek 220,-
-
0,2 l točená limonáda k menu 15,-
Minutky
150g Kuřecí gyros s česnekovým dipem a malým salátkem, hranolky / Chicken gyro with garlic dip and small salad, French fries (alergeny: 6, 7) 210,-
-
Pappardelle s restovaným hovězím masem, cherry rajčaty, čerstvou bazalkou a mozzarellou/ Pappardelle with roasted beef, cherry tomatoes, fresh basil and mozzarella (alergeny: 1, 3, 6, 7) 239,-
-
Horké lesní ovoce s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou / Hot forest fruits with vanilla ice cream and whipped cream (alergeny: 7) 65,-
-
Jablečný závin se šlehačkou / Apple strudel with whipped cream (alergeny: 1, 3, 7) 38,-

Umbrella pizza bar

pátek 21. listopadu 2025
Menu
Polévka: Dle denní nabídky
Hotová jídla 18. listopad – 21. listopad
I. 200g Butter Chicken s jasmínovou rýží *1,3,7 189,-
II. 200g Ondrášek (bramborák plněný vepřovým masem, salátek) *1,3,7 189,-
III. 300g Caesar salát s krevetami *4,7,10 189,-
Speciality šéfkuchaře 18. listopad – 21. listopad
IV. 300g Filet z afrického sumečka, bramborovo-mrkvové pyré, baby karotka na másle *3,4,7 319,-
V. 400g Kachní čtvrtka s červeným zelím, variace knedlíků *1,3,7 299,-
VI. 200g Flank steak s pečeným bramborem a demi glace omáčkou*7,10 289,-
VII. 330g Tortilla Burger BBQ (trhané vepřové maso, čedarová pasta, salát) *1,3,7 199,-
VIII. 220g Gurmánská pleskavice s balkánským sýrem a ajvarem, hranolky *7 259,-
IX. 300g Tagliatelle Verdura (cuketa, lilek, česnek, pesto ze sušených rajčat, sypané parmazánem) *1,3 189,-
X. 300g Gnocchi s lososem a hráškem v parmazánové omáčce *1,3,4,7 199,-
Studentské menu vč. polévky 18. listopad – 21. listopad
XI. 150g Vepřový steak s pepřovou omáčku, pečený brambor *1,7 149,-
XII. 200g Špenátové gnocchi s kuřecím masem, česnek, smetanová omáčka *1,3,7 149,-
pátek 21. listopadu 2025
Menu
Polévka: Dle denní nabídky
Hotová jídla 18. listopad – 21. listopad
I. 200g Butter Chicken s jasmínovou rýží *1,3,7 189,-
II. 200g Ondrášek (bramborák plněný vepřovým masem, salátek) *1,3,7 189,-
III. 300g Caesar salát s krevetami *4,7,10 189,-
Speciality šéfkuchaře 18. listopad – 21. listopad
IV. 300g Filet z afrického sumečka, bramborovo-mrkvové pyré, baby karotka na másle *3,4,7 319,-
V. 400g Kachní čtvrtka s červeným zelím, variace knedlíků *1,3,7 299,-
VI. 200g Flank steak s pečeným bramborem a demi glace omáčkou*7,10 289,-
VII. 330g Tortilla Burger BBQ (trhané vepřové maso, čedarová pasta, salát) *1,3,7 199,-
VIII. 220g Gurmánská pleskavice s balkánským sýrem a ajvarem, hranolky *7 259,-
IX. 300g Tagliatelle Verdura (cuketa, lilek, česnek, pesto ze sušených rajčat, sypané parmazánem) *1,3 189,-
X. 300g Gnocchi s lososem a hráškem v parmazánové omáčce *1,3,4,7 199,-
Studentské menu vč. polévky 18. listopad – 21. listopad
XI. 150g Vepřový steak s pepřovou omáčku, pečený brambor *1,7 149,-
XII. 200g Špenátové gnocchi s kuřecím masem, česnek, smetanová omáčka *1,3,7 149,-