Stravování na VŠE Žižkov
Samoobslužná lednice Fresh Point
- Aktuálně dostupné položky
- Umístění: Coworking Idea Fair – malá studovna/kavárna
Menza AV Gastro (studentská a zaměstnanecká)
| pondělí 1. prosince 2025 | |
|---|---|
| Polévka | Francouzská se zeleninou a těstovinami (1,3,7,9)French with vegetables and pasta (1,3,7,9) |
| Oběd | Pečené zlatavé kuře s barevným kuskusem a teplou míchanou zeleninou (1,3,7)Roasted golden chicken with colorful couscous and warm mixed vegetables (1,3,7) Šamorínská masová směs (kuřecí, vepřové, slanina, barevná paprika), bramborové hranolky (7)Šamorín meat mixture (chicken, pork, bacon, colorful peppers), potato fries (7) Neapolské špagety s vepřovým ragú a rajčaty, sypané sýrem (1,3,7)Neapolitan spaghetti with pork ragout and tomatoes, sprinkled with cheese (1,3,7) Sojové nudličky po čínsku s dušenou rýží (6)Chinese soy noodles with steamed rice (6) |
| Výběr+FastFood | Poké |
| Teplý bufet | Samoobslužný teplý bufet domácí a světové kuchyněSelf-service hot buffet of domestic and international cuisine |
| Večeře | Smažená brokolice, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7,10)Fried broccoli, boiled potatoes, tartar sauce (1,3,7,10) |
| Ostatní | Fresh bageta Gyros Tortila |
| pondělí 1. prosince 2025 | |
|---|---|
| Polévka | Francouzská se zeleninou a těstovinami (1,3,7,9)French with vegetables and pasta (1,3,7,9) |
| Oběd | Pečené zlatavé kuře s barevným kuskusem a teplou míchanou zeleninou (1,3,7)Roasted golden chicken with colorful couscous and warm mixed vegetables (1,3,7) Šamorínská masová směs (kuřecí, vepřové, slanina, barevná paprika), bramborové hranolky (7)Šamorín meat mixture (chicken, pork, bacon, colorful peppers), potato fries (7) Neapolské špagety s vepřovým ragú a rajčaty, sypané sýrem (1,3,7)Neapolitan spaghetti with pork ragout and tomatoes, sprinkled with cheese (1,3,7) Sojové nudličky po čínsku s dušenou rýží (6)Chinese soy noodles with steamed rice (6) |
| Výběr+FastFood | Poké |
| Teplý bufet | Samoobslužný teplý bufet domácí a světové kuchyněSelf-service hot buffet of domestic and international cuisine |
| Večeře | Smažená brokolice, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7,10)Fried broccoli, boiled potatoes, tartar sauce (1,3,7,10) |
| Ostatní | Fresh bageta Gyros Tortila |
| úterý 2. prosince 2025 | |
|---|---|
| Polévka | Kulajda s vejci a bramborami (1,3,7)Kulajda with eggs and potatoes (1,3,7) |
| Oběd | Zapečený kuřecí steak se šunkou a sýrem, smažené brambory (7,10)Baked chicken steak with ham and cheese, fried potatoes (7,10) Plzeňský vepřový guláš z vepřové plece, houskové knedlíky (1,3,7)Pilsen pork goulash from pork shoulder, bread dumplings (1,3,7) Pečená kořeněná šumavská roláda, zeleninová rýže (9)Baked spicy Šumava roulade, vegetable rice (9) Těstoviny fusilly ala arabiata s česnekem a chilli, sypané sýrem (1,3,7)Fusilly ala arabiata pasta with garlic and chilli, sprinkled with cheese (1,3,7) |
| Večeře | Vepřová kotleta s kořením argentina, bramborové hranolky, dip (7,10)Pork chop with Argentine spices, potato fries, dip (7,10) |
| středa 3. prosince 2025 | |
|---|---|
| Polévka | Slepičí vývar se zeleninou a kuskusem (1,3,7,9)Chicken broth with vegetables and couscous (1,3,7,9) |
| Oběd | Pečené kuřecí stehno po staročesku, houskové knedlíky, červené zelí (1,3,7,10)Roasted chicken leg in the old Czech style, bread dumplings, red cabbage (1,3,7,10) Krkonošská vepřová směs s houbami, dušená rýže / bramborové hranolky (6)Krkonoše pork mixture with mushrooms, steamed rice / potato fries (6) Frankfurtský vepřový plátek, vařené těstoviny (1,3,7)Frankfurter pork slice, boiled pasta (1,3,7) Fazole chilli sin con carne, 2 ks sázená vejce, chléb (1,3)Beans chili sin con carne, 2 pcs fried eggs, bread (1,3) |
| Večeře | Kuřecí steak na bylinkách se šťouchaným bramborem a teplou zeleninou (7)Chicken steak with herbs with mashed potatoes and warm vegetables (7) |
| čtvrtek 4. prosince 2025 | |
|---|---|
| Polévka | Kapustová s paprikou a bramborami (1)Cabbage with peppers and potatoes (1) |
| Oběd | Pikantní kuřecí steak s chilli floky, mačkané brambory s cibulkou a pórkem (7)Spicy chicken steak with chili flakes, mashed potatoes with onions and leeks (7) Přírodní sekaný krůtí řízek, bramborová kaše, baby karotka s hráškem (1,3,7)Natural minced turkey schnitzel, mashed potatoes, baby carrots with peas (1,3,7) Cikánská vepřová pečeně, houskové knedlíky / dušená rýže (1,3,7)Gypsy pork roast, bread dumplings / steamed rice (1,3,7) Dýňové rizoto se smetanou, sypané sýrem (7)Pumpkin risotto with cream, sprinkled with cheese (7) |
| Večeře | Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7,10)Fried cheese, boiled potatoes, tartar sauce (1,3,7,10) |
| pátek 5. prosince 2025 | |
|---|---|
| Polévka | Zeleninový vývar s rýží (9)Vegetable broth with rice (9) |
| Oběd | Smažený kuřecí řízek v cornflakes, vařené brambory, kyselá okurka (1,3,7,10)Fried chicken cutlet in cornflakes, boiled potatoes, pickled cucumber (1,3,7,10) Vepřový tokáň, restované špecle s cibulkou / houskové knedlíky (1,3,7)Pork tokán, fried späcle with onion / bread dumplings (1,3,7) Kořeněné rybí filé s bramborovou kaší, zeleninový salátek (4,7)Spiced fish fillet with mashed potatoes, vegetable salad (4,7) Zapečené fleky s houbami a vejci, kyselá okurka (1,3,7,10)Baked fleky with mushrooms and eggs, pickled cucumber (1,3,7,10) |
| pondělí 8. prosince 2025 | |
|---|---|
| Polévka | Hrachová (1)Pea (1) |
| Oběd | Pečené kuřecí stehno na másle s nádivkou s uzeným masem, vařené brambory (1,3,7)Baked chicken leg in butter with smoked meat stuffing, boiled potatoes (1,3,7) Ohnivá vepřová kotleta s kořeněným bramborem a baby zeleninou (7)Fiery pork chop with spiced potatoes and baby vegetables (7) Rýžový pilaf s drůbežím masem a barevnou paprikou, sypaný sýrem , kyselá okurka (7,9,10)Rice pilaf with poultry and colored peppers, topped with cheese, pickles (7,9,10) Zapečené brambory se sojovým masem, hráškem a sýrem (3,6,7)Baked potatoes with soy meat, peas and cheese (3,6,7) |
| Večeře | Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7,10)Fried cheese, boiled potatoes, tartar sauce (1,3,7,10) |
- Ceník
- Kontakt: info.avgastro@email.cz
- Umístění: vchod do menzy naleznete v přízemí Italské budovy
- Otevírací doba jídelna:
- Po – Čt 11:00 – 15:00 (obědy), 15:30 – 18:30 (večeře)
- Pá 11:00 – 15:00 (obědy)
Pizza VŠEm, Zdravá výživa
| pondělí 1. prosince 2025 | |
|---|---|
| Pizza | Margarita-tomaty,sýr,bazalka Napoli- tomaty,sýr,cibule,ančovičky Spinaci - tomaty,sýr,špenát,česnek,vejce Funghi - tomaty ,sýr,žampióny Verona- tomaty,sýr,kukuřice Prosciutto-tomaty,sýr, šunka Capricciosa - tomaty, sýr,šunka, žampiony, olivy Quatro Formaggi- smetana,4 druhy sýra Mexico - tomaty,sýr,salám,kukuřice,vejce,chilli Hawai-tomaty,sýr,šunka,ananas Montana - tomaty,sýr,slanina,uzený sýr Salami-tomaty,sýr,salám Diavola- tomaty,sýr,slanina,paprika,chilli Foggia- tomaty,sýr,čerstvá rajčata,gorgonzola, olivy,bazalka Crema-smetana,sýr,šunka,cibule |
| Těstoviny | Funghi- smetana,žampióny Bolognese-ragů z mletého masa |
| Saláty | Salát velký- dle nabídky-s kuřecím masem,s tuňákem a vejcem,s lososem |
| Veget | Bulgur se zeleninou (vegan) Zapečené rybí file s chřestem a sýrem ,vařené brambory Smažené vepřové řízečky,bramborový salát |
| Salát váha | Salát vážený -dle nabídky salátový bar |
| Polévka Pizza | Boršč |
| Polévka Veget | Zelňačka - VEGAN |
| pondělí 1. prosince 2025 | |
|---|---|
| Pizza | Margarita-tomaty,sýr,bazalka Napoli- tomaty,sýr,cibule,ančovičky Spinaci - tomaty,sýr,špenát,česnek,vejce Funghi - tomaty ,sýr,žampióny Verona- tomaty,sýr,kukuřice Prosciutto-tomaty,sýr, šunka Capricciosa - tomaty, sýr,šunka, žampiony, olivy Quatro Formaggi- smetana,4 druhy sýra Mexico - tomaty,sýr,salám,kukuřice,vejce,chilli Hawai-tomaty,sýr,šunka,ananas Montana - tomaty,sýr,slanina,uzený sýr Salami-tomaty,sýr,salám Diavola- tomaty,sýr,slanina,paprika,chilli Foggia- tomaty,sýr,čerstvá rajčata,gorgonzola, olivy,bazalka Crema-smetana,sýr,šunka,cibule |
| Těstoviny | Funghi- smetana,žampióny Bolognese-ragů z mletého masa |
| Saláty | Salát velký- dle nabídky-s kuřecím masem,s tuňákem a vejcem,s lososem |
| Veget | Bulgur se zeleninou (vegan) Zapečené rybí file s chřestem a sýrem ,vařené brambory Smažené vepřové řízečky,bramborový salát |
| Salát váha | Salát vážený -dle nabídky salátový bar |
| Polévka Pizza | Boršč |
| Polévka Veget | Zelňačka - VEGAN |
- Web: http://www.pizza-vegetvsem.cz
- Umístění: vchod do Pizzy VŠEm a Zdravé výživy naleznete v přízemí Italské budovy
Restaurace AK VŠE
Nabídka není k dispozici.
| úterý 2. prosince 2025 | |
|---|---|
| Denní nabídka | Bramboračka s houbami / Potato soup with mushrooms (alergeny: 1, 3, 6, 7, 9) 49,- - Zapečené smetanové brambory s květákem a brokolicí / Creamy Baked Potatoes with Cauliflower and Broccoli (alergeny: 7, 9) 169,- - Smažená vepřová játra, hranolky, tatarská omáčka / Fried pork liver, fries, tartar sauce (alergeny: 1, 3, 6, 7, 10) 173,- - Segedínský guláš, houskový knedlík / Szeged goulash, bread dumpling (alergeny: 1, 3, 6, 7, 9, 12) 181,- - Malý salát / small salad 38,- |
| Denní menu | Menu l. polévka + zapečené brambory 208,- - Menu ll. polévka + smažená játra 212,- - Menu lll. polévka + segedínský guláš 220,- - 0,2 l točená limonáda k menu 15,- |
| Minutky | 150g Kuřecí gyros s česnekovým dipem a malým salátkem, hranolky / Chicken gyro with garlic dip and small salad, French fries (alergeny: 6, 7) 210,- - 120g Hovězí Pad Thai s rýžovými nudlemi / Beef Pad Thai with rice noodles (alergeny: 1, 3, 4, 5, 6, 9, 10, 11) 239,- - 150g Steak z vepřového karé s omáčkou se zeleným pepřem, hranolky / Pork loin steak with green pepper sauce, fries (alergeny: 1, 3, 6, 7, 9, 12) 210,- - Kynutý borůvkový knedlík s lesním ovocem a zakysanou smetanou / Yeasted blueberry dumpling with forest fruits and sour cream (alergeny: 1, 3, 7) 55,- - Jablečný závin se šlehačkou / Apple strudel with whipped cream (alergeny: 1, 3, 7) 38,- |
- Stálý jídelní lístek (formát PDF)
- Web: http://restauraceak.cz
- Umístění: restauraci AK VŠE naleznete ve 3. patře Italské budovy
Umbrella pizza bar
| pondělí 1. prosince 2025 | |
|---|---|
| Menu | Polévka: Dle denní nabídky Hotová jídla 1. prosinec – 5. prosinec I. 200g Játrová omáčka s jasmínovou rýží *1 189,- II. 180g Qurrito s kuřecími stripsy, jemně pikantní salsa, čedar *1,3,7 189,- III. 200g BBQ Maxi topinka s vepřovým trhaným masem, zapečená s čedarem *1,7 189,- Speciality šéfkuchaře 24. listopad – 5. prosinec IV. 250g Losos na grilu s dušenou zeleninou na másle *7 319,- V. 250g Vepřový T-Bone steak s fazolovými lusky na slanině a česneku, demi glace omáčka *1 299,- VI. President Burger (hovězí mleté maso, hermelín, polníček, majonéza, brusinky) s hranolky *1,7 289,- VII. 300g Tagliatelle s lososem a hráškem v parmazánové omáčce *1,3,4,7 199,- VIII. 350g Kuřecí Supreme na italském hráškovém rizotu (doba přípravy min. 20min) *7 259,- IX. 750g Vepřové koleno s pečivem, křen, hořčice, beraní rohy (doba přípravy min. 20min) *1,10 189,- Studentské menu vč. polévky za 149,-/navíc s toč. limonádou za 165,- X. 200g Pečené kuřecí stehno se šťouch. bramborem 149,- XI. 200g Vepřová kotleta zapečená se šunkou a lečem, rýže *1 149,- XII. 200g Smažený sýr s hranolky, tatarská omáčka *1,3,7 149,- |
| pondělí 1. prosince 2025 | |
|---|---|
| Menu | Polévka: Dle denní nabídky Hotová jídla 1. prosinec – 5. prosinec I. 200g Játrová omáčka s jasmínovou rýží *1 189,- II. 180g Qurrito s kuřecími stripsy, jemně pikantní salsa, čedar *1,3,7 189,- III. 200g BBQ Maxi topinka s vepřovým trhaným masem, zapečená s čedarem *1,7 189,- Speciality šéfkuchaře 24. listopad – 5. prosinec IV. 250g Losos na grilu s dušenou zeleninou na másle *7 319,- V. 250g Vepřový T-Bone steak s fazolovými lusky na slanině a česneku, demi glace omáčka *1 299,- VI. President Burger (hovězí mleté maso, hermelín, polníček, majonéza, brusinky) s hranolky *1,7 289,- VII. 300g Tagliatelle s lososem a hráškem v parmazánové omáčce *1,3,4,7 199,- VIII. 350g Kuřecí Supreme na italském hráškovém rizotu (doba přípravy min. 20min) *7 259,- IX. 750g Vepřové koleno s pečivem, křen, hořčice, beraní rohy (doba přípravy min. 20min) *1,10 189,- Studentské menu vč. polévky za 149,-/navíc s toč. limonádou za 165,- X. 200g Pečené kuřecí stehno se šťouch. bramborem 149,- XI. 200g Vepřová kotleta zapečená se šunkou a lečem, rýže *1 149,- XII. 200g Smažený sýr s hranolky, tatarská omáčka *1,3,7 149,- |
| úterý 2. prosince 2025 | |
|---|---|
| Menu | Polévka: Dle denní nabídky Hotová jídla 1. prosinec – 5. prosinec I. 200g Játrová omáčka s jasmínovou rýží *1 189,- II. 180g Qurrito s kuřecími stripsy, jemně pikantní salsa, čedar *1,3,7 189,- III. 200g BBQ Maxi topinka s vepřovým trhaným masem, zapečená s čedarem *1,7 189,- Speciality šéfkuchaře 24. listopad – 5. prosinec IV. 250g Losos na grilu s dušenou zeleninou na másle *7 319,- V. 250g Vepřový T-Bone steak s fazolovými lusky na slanině a česneku, demi glace omáčka *1 299,- VI. President Burger (hovězí mleté maso, hermelín, polníček, majonéza, brusinky) s hranolky *1,7 289,- VII. 300g Tagliatelle s lososem a hráškem v parmazánové omáčce *1,3,4,7 199,- VIII. 350g Kuřecí Supreme na italském hráškovém rizotu (doba přípravy min. 20min) *7 259,- IX. 750g Vepřové koleno s pečivem, křen, hořčice, beraní rohy (doba přípravy min. 20min) *1,10 189,- Studentské menu vč. polévky za 149,-/navíc s toč. limonádou za 165,- X. 200g Pečené kuřecí stehno se šťouch. bramborem 149,- XI. 200g Vepřová kotleta zapečená se šunkou a lečem, rýže *1 149,- XII. 200g Smažený sýr s hranolky, tatarská omáčka *1,3,7 149,- |
| středa 3. prosince 2025 | |
|---|---|
| Menu | Polévka: Dle denní nabídky Hotová jídla 1. prosinec – 5. prosinec I. 200g Játrová omáčka s jasmínovou rýží *1 189,- II. 180g Qurrito s kuřecími stripsy, jemně pikantní salsa, čedar *1,3,7 189,- III. 200g BBQ Maxi topinka s vepřovým trhaným masem, zapečená s čedarem *1,7 189,- Speciality šéfkuchaře 24. listopad – 5. prosinec IV. 250g Losos na grilu s dušenou zeleninou na másle *7 319,- V. 250g Vepřový T-Bone steak s fazolovými lusky na slanině a česneku, demi glace omáčka *1 299,- VI. President Burger (hovězí mleté maso, hermelín, polníček, majonéza, brusinky) s hranolky *1,7 289,- VII. 300g Tagliatelle s lososem a hráškem v parmazánové omáčce *1,3,4,7 199,- VIII. 350g Kuřecí Supreme na italském hráškovém rizotu (doba přípravy min. 20min) *7 259,- IX. 750g Vepřové koleno s pečivem, křen, hořčice, beraní rohy (doba přípravy min. 20min) *1,10 189,- Studentské menu vč. polévky za 149,-/navíc s toč. limonádou za 165,- X. 200g Pečené kuřecí stehno se šťouch. bramborem 149,- XI. 200g Vepřová kotleta zapečená se šunkou a lečem, rýže *1 149,- XII. 200g Smažený sýr s hranolky, tatarská omáčka *1,3,7 149,- |
| čtvrtek 4. prosince 2025 | |
|---|---|
| Menu | Polévka: Dle denní nabídky Hotová jídla 1. prosinec – 5. prosinec I. 200g Játrová omáčka s jasmínovou rýží *1 189,- II. 180g Qurrito s kuřecími stripsy, jemně pikantní salsa, čedar *1,3,7 189,- III. 200g BBQ Maxi topinka s vepřovým trhaným masem, zapečená s čedarem *1,7 189,- Speciality šéfkuchaře 24. listopad – 5. prosinec IV. 250g Losos na grilu s dušenou zeleninou na másle *7 319,- V. 250g Vepřový T-Bone steak s fazolovými lusky na slanině a česneku, demi glace omáčka *1 299,- VI. President Burger (hovězí mleté maso, hermelín, polníček, majonéza, brusinky) s hranolky *1,7 289,- VII. 300g Tagliatelle s lososem a hráškem v parmazánové omáčce *1,3,4,7 199,- VIII. 350g Kuřecí Supreme na italském hráškovém rizotu (doba přípravy min. 20min) *7 259,- IX. 750g Vepřové koleno s pečivem, křen, hořčice, beraní rohy (doba přípravy min. 20min) *1,10 189,- Studentské menu vč. polévky za 149,-/navíc s toč. limonádou za 165,- X. 200g Pečené kuřecí stehno se šťouch. bramborem 149,- XI. 200g Vepřová kotleta zapečená se šunkou a lečem, rýže *1 149,- XII. 200g Smažený sýr s hranolky, tatarská omáčka *1,3,7 149,- |
| pátek 5. prosince 2025 | |
|---|---|
| Menu | Polévka: Dle denní nabídky Hotová jídla 1. prosinec – 5. prosinec I. 200g Játrová omáčka s jasmínovou rýží *1 189,- II. 180g Qurrito s kuřecími stripsy, jemně pikantní salsa, čedar *1,3,7 189,- III. 200g BBQ Maxi topinka s vepřovým trhaným masem, zapečená s čedarem *1,7 189,- Speciality šéfkuchaře 24. listopad – 5. prosinec IV. 250g Losos na grilu s dušenou zeleninou na másle *7 319,- V. 250g Vepřový T-Bone steak s fazolovými lusky na slanině a česneku, demi glace omáčka *1 299,- VI. President Burger (hovězí mleté maso, hermelín, polníček, majonéza, brusinky) s hranolky *1,7 289,- VII. 300g Tagliatelle s lososem a hráškem v parmazánové omáčce *1,3,4,7 199,- VIII. 350g Kuřecí Supreme na italském hráškovém rizotu (doba přípravy min. 20min) *7 259,- IX. 750g Vepřové koleno s pečivem, křen, hořčice, beraní rohy (doba přípravy min. 20min) *1,10 189,- Studentské menu vč. polévky za 149,-/navíc s toč. limonádou za 165,- X. 200g Pečené kuřecí stehno se šťouch. bramborem 149,- XI. 200g Vepřová kotleta zapečená se šunkou a lečem, rýže *1 149,- XII. 200g Smažený sýr s hranolky, tatarská omáčka *1,3,7 149,- |